Зашто пиете алкохол кога ви штети?

• Креатор на темата Креатор на темата Офчар
  • Време на започнување Време на започнување
Пијам алкохол понекојпат, оти инаку пијам само вода, не поднесувам сок, па во посебни пригоди сакам да испијам чаша-две квалитетно вино, и баш ми годи, а поретко се случува да се напијам вотка. Не поднесувам луѓе кои пијат алкохол како луѓе.

Пијам алкохол понекојпат, оти инаку пијам само вода, не поднесувам сок, па во посебни пригоди сакам да испијам чаша-две квалитетно вино, и баш ми годи, а поретко се случува да се напијам вотка. Не поднесувам луѓе кои пијат алкохол како луѓе.

А оние кој пијат како стока ги обожаваш:)мала шала

Moreeee ako se pocnam so tie mesanite alkoholi( jin juice borovnica) togas bez da osetam na 7moto mi se vrti , edna koka kola posle toa kolku za osvezuvanje i pak:)))

Пијам зашто ми се пие а тоа дека шкоди знат сите сто пијат,
па затоа сите држете се за поговотата:Пијем заш нема утеси у води

јас си пијам со паузи за да ме фаќат брзо и да се опуштам :) и не се прам тиква туку нормално потфатено :)

па се што е умерено е ок така?
мислам до некоја граница , и да си имаш сам мерка коа ти е доволно за да бидеш насмеам и колку ти е доволно за да не стигнеш до степен на ВАЉАЊЕ по земја , маси и столчиња:vozbud:

Одвреме на време знам да се напијам по некоја чашка.а почесто, обично у петок сакам да пивнам троа отпојке и малце да откачам , да се опуштам. А што ако е штетно, и воздухв е штетен па шо. еднаш се живее бе , а треба мноооогу дапиеш за да умреш од тоа.ПОголеми се шансите кола да те згази.

Не знам дали пишав претходно на темава, но би сакала да дополнам дека обожавам вотка со добро друштво:vozbud: Ах релаксирачки делува на мене... Преубаво!

морам да кажам дека алкохолот е ризик. Само еден промер :Една од најголемите причини зашто кондомите пукаат, е зашто лиѓево под дејство на акохол не ги ставаат ко што треба. Па сеа вие замислете си ја последицата

DRUGARCINJA NE SE PRAJTE FRAERI, PIENJETO NA SITE NI STETI,ISKLUCOK UMERENA KONSUMACIJA.

Пијем да је заборавим(се зезам) Пијам поради расположение....

Па пијам, но не вино и пиво. Најчесто коктели, ако не може тоа, чиста водка. Зошто пијам? Па оти коктелите со водка се највкусните пијалоци што сум ги пиел, многу едноставно. За штетно? Ако гледаме на тоа, многу работи не треба да правиме.

eve moj coek,i jas taka misllam a najubav koktel mi e kamikaza votka dzin i liker,i ko ce se izmesa seto too najubava plava boja so postoj i kef e za pejne

па едно време пиев и ми штетеше... Затоа сега паузирам месец дена... и тоа во најголемите празници имам паузирано и планирам да си продолжам со паузата уштее доооолго време... баш заш ми штети

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom