Зашто пиете алкохол кога ви штети?

• Креатор на темата Креатор на темата Офчар
  • Време на започнување Време на започнување
Затоа што се околу нас е штетно.
Воздухот што го дишеме е штетен.
Водата што ја пиеме е штетна.

Ионака како што тргнало нема многу да се живее. Кога се околу нас е штетно, зошто не би конзумирале алкохол?

Алкохолот, посебно пивото е многу здраво за бубрезите, работи како еден вид на филтер а и башка уваво е.

абе ако така гледаме се е штетно ама од кеиф...

Ми штети само сабајлето кога ќе станам и ми тежи главата. Инаку додека сум под дејство баш ми е кул не се замарам за ништо и се пуштам на сите девојки..хх. :wink:

Пијем да је заборавим... :pos2:

Алкохолот, посебно пивото е многу здраво за бубрезите, работи како еден вид на филтер а и башка уваво е.

За пивото можеби е корисно, но жестоките алкохоли ГИ УНИШТУВААТ БУБРЕЗИТЕ, а поготово црниот дроб. Кој ти го кажал ова те излажал и тоа здраво те заебал.

Алкохолот е само збирштина од "мртви" калории. Телото нема апсолутно никаква бенифиција од алкохолот. Освен повремено вино и едно шише пиво на три месеца, не гледам причина зошто да се трујам со алкохол.

Ах, би било супер кога пијанството би идело во форма на апче.

Зато шо интересни работи не се дешаваат додека си трезен. Никоја интересна приказна не почнала со "Ееј, ти текнува оној пат кога бевме трезни..."

Никоја интересна приказна не почнала со "Ееј, ти текнува оној пат кога бевме трезни..."

Got tons of those.

Ama zatoa sekoja netrezna prikazna zapocnuva (somewhat similar to yours): „Ej, ti teknuva?“ Tolku.

Било за алкохол/цигари сценава совршено објаснува зашто

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom