Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За мал приватен бизнис најпрво ти е потребно место / локација, разбирам дека тоа спаѓа во бизнис планот. Но доколку започнување на мал бизнис го направиш со изнајмување на место локацијата знај дека уште од почеток си хендикепиран.
Како и да е, голем мераклија сум за започнување на мал бизнис... Сајбер Кафе да бидам по прецизен. Тоа ми е идеата, а исто така уживам во таа работа. Знам дека не е можеби нај атрактивното "нешто" во моментот, но како што ги наброја погоре 3те работи за успех, убеден сум дека:
- Добра идеја (ги имам многу за како да го живнам бизнисот/привлечам муштерии)
- Солиден бизнис план (немам солидна место локација)
- Напорна работа (жеден за шанса)
И скогаш доаѓам до заклучок дека е полесно започнување на мал бизнис со партнер и доколку немаш Кеш подобро ич не си фантазирај, а со банки подобро да си немаш работа.
добив совет од блиски кои имаат бизнис 20 години ... во моментов приватна фирма никако ...
Заборави на капитал, мора да имаш нешто макар и минимално како би можел да почнеш.
да да ... поради истите причини што се спомнуваат на форумов од тие што искусиле ... инспекции, наплата итн.Ти образложија зошто или само те обесхрабрија?
Со оглед дека 95 % сите имаат компјутер дома те обесхрабрува идеата , но верувај понудата на онлајн модерните игри на денешно време можат да ти донесат солидна заработувачка.
да да ... поради истите причини што се спомнуваат на форумов од тие што искусиле ... инспекции, наплата итн.
Имам роднини странство што од порано сакаа да ме земат таму, ама јас нејќев зошто верувам во Македонија и дека животот овде мојт да е многу поубав. Ама тие надежи полека почна да ми ги труе самава држава...
исто и јас ... да додадам и поради партиски вработувања кои лично увидов како се прават ... се бркаат вработени за да се вработат партиски што трчале за збирање гласови
Ajde so moze da se kaze za voa sega .......http://www.mirkoceselkoski.com/2300-evra-vo-eden-den-gradovi/
Ajde so moze da se kaze za voa sega