Zabranjena ljubav

П

Паган-др

Гостин
Незнам. Мене лично не ми се свиѓа серијата. Глумците не знаат да глумат, сцените и реквизитите на сцените не им чинат, приказната не ми се свиѓа како на пример ај сега ке се разболи некој и одма другиот ден на операција го носат. :tapp:. Мене лично не ми се свиѓа серијата.

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.238
Поени од реакции
959
Незнам. Мене лично не ми се свиѓа серијата. Глумците не знаат да глумат, сцените и реквизитите на сцените не им чинат, приказната не ми се свиѓа како на пример ај сега ке се разболи некој и одма другиот ден на операција го носат. :tapp:. Мене лично не ми се свиѓа серијата.
Супер е сценографијата и реквизитите бе, не знам зошто да не ти се допаѓа :) И приказните се исто така ОК само што не се реализирани како треба што се должи на лошата глума на актерите (пр. пред неколку епизоди кога наводно мислеа дека има дух во куќата - тоа требаше да го направат да делува пореално, помистериозно и “пострашно“, а не така безлично како што изгледаше). Се надевам со текот на епизодите и ќе забележиме дека напредуваат со актерските вештини :)

Ag0rA

NEBO666
Член од
29 февруари 2008
Мислења
1.667
Поени од реакции
60
Мислам дека во последно време, обаа серија отиде во погрешна насока...
На почетокот беше добра, ама сега е глупа...

IvicaPunK

Старо нов член
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.084
Поени од реакции
85
Мислам дека во последно време, обаа серија отиде во погрешна насока...
На почетокот беше добра, ама сега е глупа...

Се согласувам..

Mädchen

Smile
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.571
Поени од реакции
38
Ја гледав на почетокот,интересна ми беше.Всушност уште ја гледам ама поретко.Ја гледам ради Борна.Каков дечко е..да го грабниш и да бегаш:)Ама ја иступија.Пола глумци заминаја,бетер од шпанска серија е.А глумците...мислам дека нема потреба да коментирам..УЖАС.Појма немат од глумење.

IvicaPunK

Старо нов член
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.084
Поени од реакции
85
Ја гледав на почетокот,интересна ми беше.Всушност уште ја гледам ама поретко.Ја гледам ради Борна.Каков дечко е..да го грабниш и да бегаш:)Ама ја иступија.Пола глумци заминаја,бетер од шпанска серија е.А глумците...мислам дека нема потреба да коментирам..УЖАС.Појма немат од глумење.

Незнам од кај сум чул, ама сите се аматери..

Член од
29 септември 2007
Мислења
325
Поени од реакции
0
Така е.И во последно време вистина забега серијава ја испустија со триста глупости.

MadA@FakA

Black&White
Член од
4 август 2006
Мислења
1.049
Поени од реакции
105
Гледајте ја во понеделник за да ве разочара дополнително, во понеделник умира еден од главните ликови...

Член од
12 април 2008
Мислења
240
Поени од реакции
7
Ne da neznaat tuku ocajni se,ve molam dali ima nesto pobedno od ova???Gluma nikakva vo edno krajno bedno sopce(studio):pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

Член од
12 април 2008
Мислења
240
Поени од реакции
7
aman veke neka ja ukinat ovaa bedotija,nemozam da ja podnesam!
so milioni,milioni epizodi...
krajno vreme e da ja snema:angry3:

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.238
Поени од реакции
959
Aбе добро, нели се разбравме да нема големи букви?!
Во понеделник ќе умре Даниел, сите епизоди се раскажани на http://sapunice.net/

Член од
24 мај 2007
Мислења
5.124
Поени од реакции
35
Aбе добро, нели се разбравме да нема големи букви?!
Во понеделник ќе умре Даниел, сите епизоди се раскажани на http://sapunice.net/
Ќе умреее ?!!?!!

Таман почна да се секса со сестра му ... :(

: p0s :

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.238
Поени од реакции
959
Петра и Даниел спијат, но не се чувствуваат виновни заради тоа. На Стјепан му станува сомнително кога ги гледа заедно ја јахтата и брзо сфаќа што се случило. Го напаѓа Даниел и во тепачката, го турка и тој паѓа во морето
Ете ете :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom