Zabranjena ljubav

• Креатор на темата Креатор на темата ^BarunO^
  • Време на започнување Време на започнување
Актерите не знаат да глумат, точно. Колку само грешки има...ц ц ц ц, 20 грешки за 5 мин. гледање.
Глупости..

Кај нас преовладува типот гледање на филмот не за да се рекреираш малку туку за да најдиш некоја грешка..Мислам јас никогаш не гледам грешки во филмојте(веќе ептен некој ако бодат очи)ама ако има интересна сторија филмот може да ме задржи пред екранот..Башка филмов е сниман за РТЛ Хрватска, и стварно не знаат многу да глумат глумците ама не ми смета тоа..Кога ќе го фатам го гледам

Баш пред малку ја гледав, некако многу ми се напнати кога глумат баш се прашувам зашто? А ги форсираат како којзнае што да се.

Дај бе нека умре таа Стела и Борна... И Златко... антипатични ми се. :)
Борна да не ми го чепкаш, златен тој шубав е :icon_lol:

А глумците некако ми се без врска, вештачки ми делуваат сите.
А Антонија колку грдо глуми, не ми се верува :nesvest:

Серијата има севкупно 700 епизоди и сеуште се снимаат, ако добро се сеќавам - Muneca Brava имаше околу 300 епизоди и траеше рамно 1 година (е сега малку доаѓа необично ама изгледа даваа по 2 епизоди наеднаш, знам дека првата бројка на епизодите беше 3 :)) па пресметајте дека оваа ќе трае подолго од две години. Патем колку за информација, многу од ликовите ќе ги “снема“ од серијата (а Даниел ќе умре, да), меѓу кои: Ива, Нада, Борна, Игор, Стела, Стјепан, Даниел, Лана и Филипа.

Инаку ја следев во почетокот ама сега ми здодеа бидејќи нема крај!

има повеќе од 700 на RTL ја даваат некаде околу 720, а за Нада, Борна и Игор не сум сигурен дека ќе ги снема, за Бисерка и Матија знам...

Кај нас преовладува типот гледање на филмот не за да се рекреираш малку туку за да најдиш некоја грешка..Мислам јас никогаш не гледам грешки во филмојте(веќе ептен некој ако бодат очи)ама ако има интересна сторија филмот може да ме задржи пред екранот..Башка филмов е сниман за РТЛ Хрватска, и стварно не знаат многу да глумат глумците ама не ми смета тоа..Кога ќе го фатам го гледам
Mala zabeleske:Zabranjena ljubav e serija/telenovela/sapunica,se samo film NE!:tapp:

Абе 700 епизоди, ама џабе.
Ко 10 серии да се.
Само некој си оди, друг доаѓа, трет умира, четврти исчезнува.

Abe ne zezajte lugje glumava......pa ja ne znam ima li skolovan glumec u taa serija 2 epizodi gleav i mi se povrakja.....

700 епизоди???? Па тие биле ненормални бе!
Навистина ја претерале.
700 :nesvest:

Серијата ми е шо знам, ветер во магла. На почеток ми беше интересна, иако глумците не знат да глумат, ама тој Борна..Леле, леле..

Јас не знам зошто ве нервира, баш е златен. Дек си е најубав :pos:

Обично секоја сапуница си има поента,најчесто се земаат тие главните двајца.Во серијава нема никаква поента,ги менуваат актерите како чорапи и некои нови приказни измислуваат.

Ја пратам кога можам. На почеток актерскиот дел беше ултра-екстра катастрофа...али сега е нешто подобро. Ги имаат пронајдено ликовите. Многу се развлекува дејството - тоа ме нервира.
Каде ја снема Маја ебаго? Заради неа почнав да ја следам серијата... :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom