Zabranjena ljubav

Член од
4 јуни 2009
Мислења
261
Поени од реакции
28
Серијава нема везе од она што започна до она што е сега...
Скроз се сменија и ликовите и се.
И мислам дека требаше веќе да заврши.. претераа :nenene:

Мое мислење:smir:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Серијава династија стана, кога почнаа да ја емитуваат па досега си нема врска со почетните случувања. Ја гледав првата година, значи некаде од летото 2006 до 2007 некаде есента и ја баталив затоа што како прво, никогаш не го сфатив Петра - Даниел - Борна - Бисерка кругот, кој со кога е стрина, тетка, чичко, како второ ликовите се менуваат побрзо од камелеон бојата и како трето Антонија Шола ми е невидена лигава глупача.

Аман нека заврши што побрзо! :nerv:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Серијава нема појма со насловот. Од каде па сеа "Забранета љубов" кога сите со секого се пернаа барем по еднаш. Без везе.

J

JOEY JORDISON

Гостин
нема крај серијава дефинитивно!!!!

xD МИлион епизоди :uvo: Порано гледав на РТЛ ама одааааамнаааа пред 6 год (започна тогаш)

п.с Дујна нема да роди бебе, ангелина затоа да :):vozbud:
псс. Ќе дојдат уште ликови:vozbud:
пссс. Том ќе биде заменет :):vozbud:
псссс. Петра трудна:vozbud:
пссссс. Каролина и Јуре ќе прават свадба.:vozbud:

псссссс. Јаков и Мате Дечковци :vozbud:
пссссссс. Ќе избега онај на НАда како и да се викаше со друга:vozbud:

ова ств или....?

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Серијава има 900 и нешто серии и више досадни станаа само некој умира или оди и само нови личности се појавуваат незнам дали има крај оваа серијава
АЈ АЈ ЌУТИ ЖИТИ СЕ!

xD МИлион епизоди :uvo: Порано гледав на РТЛ ама одааааамнаааа пред 6 год (започна тогаш)

п.с Дујна нема да роди бебе, ангелина затоа да :):vozbud:
псс. Ќе дојдат уште ликови:vozbud:
пссс. Том ќе биде заменет :):vozbud:
псссс. Петра трудна:vozbud:
пссссс. Каролина и Јуре ќе прават свадба.:vozbud:

псссссс. Јаков и Мате Дечковци :vozbud:
пссссссс. Ќе избега онај на НАда како и да се викаше со друга:vozbud:
Значи до лани ја имало....

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Уште помалку од 100 епизоди до крајот на серијата. Конечно радосна вест. :vozbud:

Член од
28 април 2009
Мислења
1.831
Поени од реакции
253
ја филмов го глеав почетокот ама уште лани ми здосади више сите испоумреа си отидоа и го баталив:toe:

N

navivacka

Гостин
На почеток ми беше интересна со Даниел и Петра,со Матија и Лана,со Бисерка и Јаков...а после со текот на времето кога се појавуваа нови ликови а другите ги немаше стана шпанска сапуница...едвај чекав да почне а сега кога ја погледнам на ТВ си ги гледам бубрезите...како што рече некој претходно погоре што има врска насловот на серијата со случувањата,незнам ни кој е главен лик:tapp:

R

RAYTHEON23

Гостин
ми се гади од такви филмови на кои целта им е да станете:vozbud:

трол!!!!!!!

па нели бе кога гледате знаете што ке се случи...е*ати уметноста е*ати:tapp::tapp:

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Серијата има 805 епизоди, а кај нас сега сме до 690 отприлика.
Значи има уште 115 епизоди до крајот, али да се надеваме дека за фановите ќе бидат сите епизоди прикажани, затоа што во Хрватска серијата беше укината на 760 епизода и Хрватите никогаш не ги погледнале последните 50 епизоди.
Знам само дека Борна и Тина ќе бидат заедно, Мате и Јаков ќе бидат дечковци, Ангелина ќе има дете, ќе се појави жената на Јуре и ќе стане соперничка на Каролина.

А Забранета љубов се викаше серијава заради првите епизоди кога љубовта на Петра и Даниел беше забранета затоа што беа брат и сестра, се друго е дозволено во серијава

Член од
12 јануари 2009
Мислења
721
Поени од реакции
40
АЈ АЈ ЌУТИ ЖИТИ СЕ!
.
Абе зашто да чутам бе гледаш дека серијата има 805 епизоди јас имав слушнато за 900 ама сум бил тука негде блиску.

Серијата има 805 епизоди, а кај нас сега сме до 690 отприлика.
Значи има уште 115 епизоди до крајот, али да се надеваме дека за фановите ќе бидат сите епизоди прикажани, затоа што во Хрватска серијата беше укината на 760 епизода и Хрватите никогаш не ги погледнале последните 50 епизоди.
Знам само дека Борна и Тина ќе бидат заедно, Мате и Јаков ќе бидат дечковци, Ангелина ќе има дете, ќе се појави жената на Јуре и ќе стане соперничка на Каролина.

А Забранета љубов се викаше серијава заради првите епизоди кога љубовта на Петра и Даниел беше забранета затоа што беа брат и сестра, се друго е дозволено во серијава

Член од
23 мај 2009
Мислења
248
Поени од реакции
13
Подолга серија немам гледано. Добро бе, која глава сето тоа го измешала така безвезно, и направила милион корелации меѓу ликовите? Само почетокот, додека сфатив кој кому е мајка, кој е татко, очув, брат, полубрат, се измачив. Долго време не ја пратев серијава, надевајќи се дека ќе заврши. Но еве, и ден денес ја има. Толку нови ликови, толку нови врски, пороци, и криминал.. Свашта. Ја гледам понекогаш кога немам попаметна работа, признавам. Али едвај чекам да заврши, што е претерано, претерано е.

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Ова е сапуница, не е прајм тајам сеирја нити теленовела, туку сапуница и затоа има толку многу епизоди.
Во споредба со други светски сапуници, оваа има релативно најмалку.
На пример Забранета љубов е формат на сапуница како Days of our lives, As the worls turns, Sun set beach, The bold and beautiful, Young and restless, Passions, All my children - сите овие се сапуници, некои и со над 15 000 епизоди, така да бидете среќни што балканскава сапуница има само 805 епизоди:pos2:

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Немав гледано одамна а никогаш не сум ни ја прател многу ама онака подзагледував ако нема ништо друго на тв колку што гледав од последната епизода таа фризерката Енџи или како се викаше змија станала ме изнервира одма се понаша некако.... сака да и го земе на таа газдарицата на салонот хемичарот:tv:

Kajgana Shop

На врв Bottom