Zabranjena ljubav

• Креатор на темата Креатор на темата ^BarunO^
  • Време на започнување Време на започнување
пер не истиот човек озбилно значи која глупост ја направија покрај многу други ова беше КРАЈ го сменија човекот хахаха

Знам дека не е истиот чоек ај оној прошлиот пат кога го заменија наместо тој гејот на тина брат и:):) ај тој си имаше некакви сличности со стариот а овие :vozbud::uvo::pos:

:pos::pos::pos: и ноусџоб има направено :pos::pos:

Сега ќе ја остави Петра и ќе биде со Маријана :) Еве го промото за 4 сезона:

Лука коа трчаше на момент мо потцети на Супермен :pos:

Јас си ја гледам чат-пат, многу ми е тапа, ама некако од навика. Ептен тапа ми стана од кога Ива си отиде. Сакав со Лука да завршат и сеа гледам он со Петра и глупаво ми е некако, така од сеа ич не гледам. :)

Лука коа трчаше на момент мо потцети на Супермен :pos:
И мене :pos::pos::pos:

Иначе колку само глумци имат глумео у филмов..Нон-стоп некој доаѓа некој си оди..Да не знајте случајно уште колку епизоди има до крај :)

по шпанска серија немам сретнато
оваа е најшпанска по шпанска е дури од шпанските:tapp:
страшно долга не се ни сеќавам кога почна..мислам дека ја даваат одсекогаш....
ама убавото во вакви серии е што и да пропуштиш 20тина епизоди,изгледај една и пак ќе бидеш во тек:vozbud:

леле колку е дебилна серијава :uvo:
ќе да трај уште едно 2-3 години како што изгледа не планираат да ја завршат :nesum:

Интересна ми е серијава, али малку дебилски е што има 500-600 епизоди веќе 2 години ја емитуваат досадна станува.

па само у место стое и се тоа па тоа е а имала 800 епизоди

Ако си Хрват и се немаш појавено во серијава тоа значи дека си дискриминиран од родната држава. Продефилираа мал милион глумци и следно што треба да очекуваме е да нападнат вонземјани или да им фрлат нуклеарка.

аман бе оваа серија уште игра:tapp: од кога имав 10 год почна епа замислете:nesvest:

нада е главна улога, од самиот почеток ја има и во секоја приказна е вмешана..а и се се собира кај неа во нана..:toe:

Од почетокот се Борна, Петра, Тина и Нада, друго се е променето.
Серијава е единствената гледлива балканска сапуница досега, затоа толку време се задржа и кај нас.
Инаку има уште 70 епизоди до крај, значи во декември завршува.
Јас ја гледам од време на време, кога и да ја гледам, не ми е досадна.
Јаков се помина со сите машки нови кои му се појавија, Петра и Тина сменија триста дечковци од почетокот

Од почетокот се Борна, Петра, Тина и Нада, друго се е променето.
Серијава е единствената гледлива балканска сапуница досега, затоа толку време се задржа и кај нас.
Инаку има уште 70 епизоди до крај, значи во декември завршува.
Јас ја гледам од време на време, кога и да ја гледам, не ми е досадна.
Јаков се помина со сите машки нови кои му се појавија, Петра и Тина сменија триста дечковци од почетокот

И Игор.

Инаку хахахха попо и Игор ми се најфаца од цела серија,попо :pop: боксер :zver:

Filmo bese super se do koga ne pocnaja da gi menuvaat site glumci.Go gleda m i sega ama ne e ona sto bese porano.Sega mnogu me nervira toa sto filmot go napravija kako film za homoseksualci.Pa 50% od sodrzinata na filmot e so Jakov i negovite pederski problemi.Sega vo red, ne mi smeta negoviot lik ama stvarno preteraja i go rasipaja filmot so toa.

Ајде уште 70 епизоди до крај, чим поминаа 730, ќе поминат и тие 70 набрзина

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom