Zabranjena ljubav

• Креатор на темата Креатор на темата ^BarunO^
  • Време на започнување Време на започнување
Којзнае, може и кај нас до 760 епизода ќе ги прикажат епизодите како во Хрватска, па серијава ќе заврши летово:vozbud:

Што мислите за хрвацката серија „Забранета љубов„
Како прво е хрваТСка!!! :nesvest::kesa:
И како второ, досадна е, отупеа веќе, 1000505005 епизоди ако не и повеќе без никаква смисла направени!

Има ли главен актер во серијава?

Сите што беа главни актери умреа некој си отидоа во странство само нови идат веше е досадна 1000505005 епизоди како што кажаа

Серијава има 900 и нешто серии и више досадни станаа само некој умира или оди и само нови личности се појавуваат незнам дали има крај оваа серијава

Има уште 100 епизоди до крајот

Мојот најолимен лик од Забранета Љубоб се Борна, а од женските Тина, Ана и Ива, а кога трае серијата седам пред ТВ и не дишам:tv:

Epten ja otupea, neznam dali nekoj imat zivci da ja gledat veke :tapp::tapp: strasna rabota ...

Мојот најолимен лик од Забранета Љубоб се Борна, а од женските Тина, Ана и Ива, а кога трае серијата седам пред ТВ и не дишам:tv:

Борна е Закон...Многу е Смешен...
И Тина (Антонија Шола, добро глуми)...:helou:

Ako Антонија Шола добро глумела, јас сум Каролина

Borna ima ist karakter kako Karolina...

A stvarno ima li be glaven akter ovdee???

Одамна ја немав гледано серијава. Колку што приметив 2/3 од главните ликови ги нема повеќе. Останале само Борна, Тина, Нада и Петра.

xD МИлион епизоди :uvo: Порано гледав на РТЛ ама одааааамнаааа пред 6 год (започна тогаш)

п.с Дујна нема да роди бебе, ангелина затоа да :):vozbud:
псс. Ќе дојдат уште ликови:vozbud:
пссс. Том ќе биде заменет :):vozbud:
псссс. Петра трудна:vozbud:
пссссс. Каролина и Јуре ќе прават свадба.:vozbud:

псссссс. Јаков и Мате Дечковци :vozbud:
пссссссс. Ќе избега онај на НАда како и да се викаше со друга:vozbud:

Dobra e be serijava nisto ne i fali. Ke umre li karolina od rak,a?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom