Zabranjena ljubav

• Креатор на темата Креатор на темата ^BarunO^
  • Време на започнување Време на започнување
Серијава ја гледав кога почна, и точно пред 1 година на хрватската (овие епизоди што сега ги даваат).. и таман кога мислев дека ќе го видам крајот ја прекинаа.. :nerv:

и уште 1 мн глупа работа кај оваа серија е замената на ликови.. како што на времето го заменија Леон (мислам дека така се викаше).. сега за неколку епизоди на А1 уште еден лик ќе заменат (тај новиот лош)..

ама сега веќе ми е труп глупа и нема шанси да се излажам па да ја загледувам.. :helou:

Гледам понекогаш само заради Борна..
Иначе серијава стана историска,
ја извртеа цела приказна!

Последните епизоди никогаш не се прикажани во Хрватска, кај нас сигурно премиерно ќе одат :toe: @ уше колку до крај?!

Имам едно прашање: зошто е толку тупаџиски долга?
Бре, не ли можат крај да и` смислат?
Ја претераа, поставата на глумци по три пати им се промени, сега првата постава ќе се враќа, ја вработија цела Хрватска тие за во серија. Сешто.

Том се шишал ....ај конечено постанал човек :pos::pos::tapp:

Кога видов дека постои серија која игра на ТВ уште од далечните шеесети на минатиот век, па до ден денес, секој ден, ги жалам Хрвативе што се само на 800 епизоди.

Уште колку епизоди има до крај ?

Пред Нова Година викате уште 100 епизоди до крај :icon_lol:

Уште колку епизоди има до крај ?
Погрешно прашање. Тоа чудо нема никогаш да заврши. Верувај ми, јас бев оптимист ама сега нема веќе основа. :nesvest:

Чат пат кога нема шо(ама пошто на сателитска има се и сешто значи мн ретко) ја загледувам али е досадна, дошол нов лик па незнаеш шо е финтава со него, и денеска гледам, оп една нова убава женска, на винарот керка.
А инаку лани во фебруари кај вујко ми гледав една епизода на RTL и они беа најверојатно ( не сум сигурен) понаред од тоа што е а1 денес, зошто се секавам дека тина трчаше по борна а он имаше женска.
Па сеа видете до кога ќе ја даваат.

:pop: Досадно стана веќе,ништо интересно,се прашувам дали некад ќе има крај серијава.Во блиска иднина мислам.:tapp:

Том се шишал ....ај конечено постанал човек :pos::pos::tapp:

пер не истиот човек озбилно значи која глупост ја направија покрај многу други ова беше КРАЈ го сменија човекот хахаха

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom