Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
дали се подразбира дека дечкото нема кеш, па алтернативни се горенаведените услови?:wink:MarthaGraham напиша:Добро е што нема ставено опции за гласање од типот плав црн, со зелени очи со плави очи и слични глупости.![]()
Прва работа што ме привлекува кај маж нормално е изгледот зашто тоа е првиот впечаток за некого, и секоја што ќе каже дека изгледот не е уопште битен или лаже или е фригидна или се теши зашто има ружен ама добар дечко.
Значи битно ми е да биде убав (боја на коса и очи увек варира) и битно ми е да има добро тело, онака да е маалкуцка стегнат, никако набилдан. Битно ми е да има добар стил на облакање, и некако поише ме привлекуваат андерграунд типци, не знам зашто. Најзгодниот маж на планетава да ми се избаци лицнат у темно класично одело и кравата мислам дека нема ни да го погледнам (мада увек има исклучоци ама ретки).
Е после тоа идат сите други работи, као што е хуморот - обавезно мора да е некој лабав тип никако озбилен тупаџија, обавезно мора да е динамичен - мрзам пасивни особи, и нормално карактерот е битен, да не образложувам сега, мислам дека темава е секако поише за физички особини наменета (како што можев да приметам кај темата за жените).
Тоа, ако се пронајдовте во описот или ако ве интересираат поише детаљи слободно прашајте си![]()
![]()
МаРиНа`Ох напиша:Црн, со светли очи.. ама ако имат многу квалитети претходното не е многу важно..