За жените: Какви мажи ве привлекуваат?

• Креатор на темата Креатор на темата BusHav
  • Време на започнување Време на започнување
bibika напиша:
Treba da e pameten,da me vlece intelektualno,da e zabaven (no ne klovn),da znae da me nasmee,da ima duh i telo se razbira.Abe treba da e zgoden,pameten i nad se da me saka bas mene!:)
Ne e vazno dali ima kola,stan,pari...Vazno e da ima dusha i vo glavata pamet.Vazno e da znae da me privlece kon sebe bez zborovi,da umee od hemija da sozdade fizika bez da primetam. Toj e moj covek!:)
A,ako ni odi hemijata,ni odi i fizikata,garant! ;)

Na sevo ova ke dodadam: intelegencija:icon_lol:

Па си кажа девојчето, треба да ја влече интелектуално.

После хемијата и физиката, обично следи биологија а тоа е више добар предмет :)

xaxaxaxaaaaa...dobra parafraza,,,xaxaxaxaxaa:):):) Abe daj nekoe zeleno,za da moze covek da ti vrati,cicijo! ;)
Ne pravev muabet za biologija,ama aj, neka ti bide koga si resil da odis do kraj...xaxaxaxaxaaaaa...e vaka dobro ne sum se smeela odamna...:):):)

BeBe11 напиша:
16 :)...ali ne gledam vozrasta shto ima vrska so toa. toa e isto ko jas da ti recam tebe deka ako ti se svigja nekoja so golemi cicki i jaka noga, deka pagjas na stereotipot ko 12 godishen...
Веруј, вкусот за ГАНГСТА типови (со раскопчани кошули, см'лкнати панталони, скејтерски патики...) ќе го изгубиш со текот на годините.

Иначе, „јака нога” и „големи цицки” не испаѓаат никогаш во мода. Тоа е физички изглед, а ти го занемари физичкиот изглед кога рече дека:
ufff kakof i da e tipot kolku i da e ruzen ako e oblecen taka na kolena ke mu padnam.
Значи, тебе на тебе пали стилот на облекување, „ГАНГСТЕРСКОТО” во типот :icon_lol: а не изгледот.

Да погодам... Ти се допаѓа копукот што ја пее „Радован го нема”? :pishtoldz

BeBe11 напиша:
a i plus nemoj ti za branko taka bash e seksi za negovi godini;) ti moli se taka da izgledash koa ke dojdesh na tie godini.
Тоа е лесно Бебе11, литар виски на ден - убав и здрав ко дрен! :)

паметенен, со смисла за хумор, и голема самодоверба

kikiki напиша:
bibika напиша:
Treba da e pameten,da me vlece intelektualno,da e zabaven (no ne klovn),da znae da me nasmee,da ima duh i telo se razbira.Abe treba da e zgoden,pameten i nad se da me saka bas mene!:)
Ne e vazno dali ima kola,stan,pari...Vazno e da ima dusha i vo glavata pamet.Vazno e da znae da me privlece kon sebe bez zborovi,da umee od hemija da sozdade fizika bez da primetam. Toj e moj covek!:)
A,ako ni odi hemijata,ni odi i fizikata,garant! ;)

Na sevo ova ke dodadam: intelegencija
Na sevo ova ke dodadam: bogat

Ете дефиниција момци, како треба да изгледаме за да бидеме изберени:icon_lol:

Bogat my ass , pogotovo ako e odnie klosarite sto steknale bogastvo preku nok ? Definitivno bogat odpaga ..

gOJDO напиша:
Na sevo ova ke dodadam: bogat

Ете дефиниција момци, како треба да изгледаме за да бидеме изберени:icon_lol:
hahahha... bogat!!! Bogat.. ako sam si gi zarabotil parite...a ne ako e nekoj tatin sin.Takvite mi se odvratni.I bogatstvoto ne e merilo za nisto.Znaci...ne mora da e bogat!!!
Na prvo mesto mora da e 100% samouveren tip...da znae sto saka...i da umee se` sto ke posaka da go dobie i ostvari! Fizichkiot izgled i ne mi e tolku vazen..dovolno e da mi e simpatichen,a ne da e nekoj maneken! Da bide vnimatelen sprema mene..i definitivno..da e romantichen tip:wub: A seto drugo..kako na pr stajlingot..e menliva rabota( i ne tolku bitna:) )

абе со то самоуверен.... јес дека требит да е, ама не во преголема мера за да не преминит во нарцисоидност, шо е една од најголемите, можеби и најголемата одбивна особина кај еден човек, во случајов кај едно машко (маж).

dobro covek ti od kaj si? pretpostavuvam deka ne zivees vo makedonija pa za toa ne mi e jasno kako samo od eden agol ja gledash situacijata.

Acid напиша:
Значи, тебе на тебе пали стилот на облекување, „ГАНГСТЕРСКОТО” во типот :icon_lol: а не изгледот.

mene me privlekuvaat takvi tipovi, taka shto se nosat. i da u pravo si, povekje me pali kako se oblekuvaat i kako se ponashaat otkolku izgledot. je da ako e ubav ili jako graden toa e plus, ali prvo neshto shto zabelezuvam kaj tip e toa kako se nosi i kakov mu e stavot. a i jasno bi ti stanalo da ti pokazam sliki od nekoi od tipovite so koi shto sum odela. a i plus so samiot takov stil na oblekuvanje tie tipovi imaat nekoe ponashanje i stav shto ednostavno me privlekuva.

Веруј, вкусот за ГАНГСТА типови (со раскопчани кошули, см'лкнати панталони, скејтерски патики...) ќе го изгубиш со текот на годините.

a vkusot veruvaj mi nema da go zagubam zatoa shto zhiveam vo mesto kade shto toj stil e nasekade, se druzam so lugje koi sto go imaat toj stil, i imam drugarki shto go imaat istiot vkus kako i jas. a i vo mnogu retkiot slucaj da go izgubam toj vkus, ke bide zaradi pritisok od moite doma, zatoa shto ne odobruvaat uopshte takvi 'gangsta' tipovi, a posebno ne crnci.

a i dobro ja sho se raspraam so tebe za toa kakvi maski sakam upm...? da ne ljubomorish?;) si napisaf kakvi sakam i ako ti odgovara, prifati si go toa, a ako ne ti odgovara, uzivaj si i gleaj si ti kakvi zenski sakas posho nikoj tebe ne ti sudi

BeBe11 напиша:
a vkusot veruvaj mi nema da go zagubam zatoa shto zhiveam vo mesto kade shto toj stil e nasekade, se druzam so lugje koi sto go imaat toj stil, i imam drugarki shto go imaat istiot vkus kako i jas. a i vo mnogu retkiot slucaj da go izgubam toj vkus, ke bide zaradi pritisok od moite doma, zatoa shto ne odobruvaat uopshte takvi 'gangsta' tipovi, a posebno ne crnci.
А каде е тоа? Единствено место кај што има „гангста“ типови (со смлкнати панталони, раскопчани бели кошули и фластери на лице - ко NELLY..) има во Шуто Оризари (Шутка). Добро, може да се најде и по некој во Драчево и Гази Баба...
BeBe11 напиша:
a i dobro ja sho se raspraam so tebe za toa kakvi maski sakam upm...? da ne ljubomorish?;) si napisaf kakvi sakam i ako ti odgovara, prifati si go toa, a ako ne ti odgovara, uzivaj si i gleaj si ti kakvi zenski sakas posho nikoj tebe ne ti sudi
Не ти судам бе Бебе бе бе, кулирај. Само ми беа несфатливи некои работи.

Сега ми е се појасно. :wink:

Ако е паметен, и ме цени онаква каква што сум, со сите мои маани и недостатоци, и притоа е убав и згоден, МОЈ Е!:pos::je:

Acid напиша:
А каде е тоа? Единствено место кај што има „гангста“ типови (со смлкнати панталони, раскопчани бели кошули и фластери на лице - ко NELLY..) има во Шуто Оризари (Шутка). Добро, може да се најде и по некој во Драчево и Гази Баба...
Не ти судам бе Бебе бе бе, кулирај. Само ми беа несфатливи некои работи.

Сега ми е се појасно. :wink:

bash mi e milo shto mozef da ti razjasnam;) a so nelly bash me pogodi, on e eden od najseksite mazi shto postoat na svetot.
a toa mesto ne e u mk, u mk mozda ima nekoi shto se nosat slicno ali go nemaat toa ponashanje shto me privlekue

ThA-BiTcH напиша:
Ако е паметен, и ме цени онаква каква што сум, со сите мои маани и недостатоци, и притоа е убав и згоден, МОЈ Е!:pos::je:

Тенденциозно и самоуверено. Ај лајк ит :)

Acid напиша:
. :wink:
ej ti mene cigan me napravi a :lud: :lud: :lud: i drachevcanec

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom