За жените: Какви мажи ве привлекуваат?

• Креатор на темата Креатор на темата BusHav
  • Време на започнување Време на започнување
Шо е тоа шатирани ако може да се објасни?:)

еее фала, да хајлајтед е:) извинете за упадувањето така:)

Имаше слична тема ... и таму го пишав тоа што ќе го пишам тука ... тој што го сакам ме привлекува целосно со сите видливи и невидливи детали. Ради штедење простор ова де:icon_lol:

divine напиша:
Имаше слична тема ... и таму го пишав тоа што ќе го пишам тука ... тој што го сакам ме привлекува целосно со сите видливи и невидливи детали. Ради штедење простор ова де:icon_lol:

da imashe slicna tema i jas tamu si kazav...se slozuvam so divine :je:

бушав, си требал да прашаш шо освен парите ги привлекува.. ;)

gOJDO напиша:
:icon_roll а може да има мал пенис?:wub:

Не е до големината, до техниката е!!!! :icon_cool

Кога е во прашање надворешниот изглед, знам дека не ме привлекувале никогаш плави дечки, инаку сакам високи, маркатни, впечатливи личности кои ке ја разбудат мојата провокативно-аналитичка страна, кои ке ми запнат за око при првиот поглед. А по можност, моторџии, „разбеснети рокери„!!

u posledno vreme sve povekje i povekje gangsta tipovi me privlekuvaat.. mora da bidat visoki t.e. povisoki od mene taka da najmalku 180 cm, ne sakam slabi uopste sakam stegnati ali malku pogolemki, kosicka sakam vitkana malku i pustena skejterski stil ali ako se gangsta i skroz kratka mi odgovara. a stil na maski ako se gangsta - da si nosat sirocki pantoloni ali u nikoj slucaj da im bidat pod gz, kapi nastraneti obozavam, i lele obozavam koa nosat farmerki so tims beli kosuli raskopcani i palto sveceno...ufff kakof i da e tipot kolku i da e ruzen ako e oblecen taka na kolena ke mu padnam.

toa go preferiram, ali u stvarnost variram epten poshto premnogu pagjam na karakter i plus bez razlika kako tip izgleda ili se nosi ponashanjeto moze da go napravi mn po atraktiven otkolku shto e.

aa i p.s. mazhi so golemi razvieni ramenici (posebno crncite) uffffffffffffffffffffffffffff

BeBe11 напиша:
u posledno vreme sve povekje i povekje gangsta tipovi me privlekuvaat.. mora da bidat visoki t.e. povisoki od mene taka da najmalku 180 cm, ne sakam slabi uopste sakam stegnati ali malku pogolemki, kosicka sakam vitkana malku i pustena skejterski stil ali ako se gangsta i skroz kratka mi odgovara. a stil na maski ako se gangsta - da si nosat sirocki pantoloni ali u nikoj slucaj da im bidat pod gz, kapi nastraneti obozavam, i lele obozavam koa nosat farmerki so tims beli kosuli raskopcani i palto sveceno...ufff kakof i da e tipot kolku i da e ruzen ako e oblecen taka na kolena ke mu padnam.

toa go preferiram, ali u stvarnost variram epten poshto premnogu pagjam na karakter i plus bez razlika kako tip izgleda ili se nosi ponashanjeto moze da go napravi mn po atraktiven otkolku shto e.
Бебе, стварно имаш 11 години?

Шала на страна, ако немаш 11, тогаш имаш 15, зошто искрено не можам да сфатам кого би го привлекувале „гангста” типови со раскопчани кошули и широки панталони (оние, што изгледаат ко да се посрале во нив).

А највеќе ме фасцинираше овој дел од изјавата
ufff kakof i da e tipot kolku i da e ruzen ako e oblecen taka na kolena ke mu padnam.
Значи ти ќе му паднеш доље на кољена на некој само ако има широки панталони, раскопчана бела кошула и настранета капа - и да е ружен ко Б. Црвенковски?

Абе не видов да пишат ” . . . и да има јако ауто” :icon_lol:
Многу скромни денешниве жени, на кошули се палат само :)

Acid напиша:
Бебе, стварно имаш 11 години?

Шала на страна, ако немаш 11, тогаш имаш 15, зошто искрено не можам да сфатам кого би го привлекувале „гангста” типови со раскопчани кошули и широки панталони (оние, што изгледаат ко да се посрале во нив).

А највеќе ме фасцинираше овој дел од изјавата
Значи ти ќе му паднеш доље на кољена на некој само ако има широки панталони, раскопчана бела кошула и настранета капа - и да е ружен ко Б. Црвенковски?

16 :)...ali ne gledam vozrasta shto ima vrska so toa. toa e isto ko jas da ti recam tebe deka ako ti se svigja nekoja so golemi cicki i jaka noga, deka pagjas na stereotipot ko 12 godishen... ednostavno toa ti e vkus (pretpostavuvam) kao sto i mene mi e gorenavedenoto. a ja i potenciraf deka tipovi so epten padnati pandoloni pod gz ne mi se svigjaat ednostavno ne mi e vkusno. a per ako doesh ti tuka ja kaj so ziveam i ako gi poglednish belcive i kako izgledaat i kako se nosat, togas gangsta tipovite ti izgledaat mnogu po ubavo.
a i plus nemoj ti za branko taka bash e seksi za negovi godini;) ti moli se taka da izgledash koa ke dojdesh na tie godini.

Немам некое правило за тоа какви машки ме привлекуваат. Сите дечковци што сум ги имала се сосем различни, меѓутоа сите се посебни на свој начин. Значи не ми е многу битен изгледот(дали е плав, смеѓ или црн или бојата на очи).Нормално мене да ми е симпатичен и да има нешто што ќе го одвои од другите, а мене ќе ме намами.

А бе имаше еден виц за тоа зашто жените не можат на фатат еден паметен, убав, нежен и шармантен дечко...зашто таквиот веќе има дечко:pos:
Така да пазете шо праите:hump: :pos:

Сакам маж кој не зборува многу или ако веќе каже нешто сакам да звучи авторитетно.Сакам пристоен изглед не мора да е Мел Гипсон или некој друг убавец ,но заедно со внатрешноста на својата душа може да ме попали повеќе и од било кој убав маж.Сакам да ми подаде рака и да почувствувам стабилност и сигурност...

Treba da e pameten,da me vlece intelektualno,da e zabaven (no ne klovn),da znae da me nasmee,da ima duh i telo se razbira.Abe treba da e zgoden,pameten i nad se da me saka bas mene!:)
Ne e vazno dali ima kola,stan,pari...Vazno e da ima dusha i vo glavata pamet.Vazno e da znae da me privlece kon sebe bez zborovi,da umee od hemija da sozdade fizika bez da primetam. Toj e moj covek!:)
A,ako ni odi hemijata,ni odi i fizikata,garant! ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom