За жените: Какви мажи ве привлекуваат?

• Креатор на темата Креатор на темата BusHav
  • Време на започнување Време на започнување

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Ајде и вас да ве видиме

Добро е што нема ставено опции за гласање од типот плав црн, со зелени очи со плави очи и слични глупости.:icon_lol:
Прва работа што ме привлекува кај маж нормално е изгледот зашто тоа е првиот впечаток за некого, и секоја што ќе каже дека изгледот не е уопште битен или лаже или е фригидна или се теши зашто има ружен ама добар дечко.
Значи битно ми е да биде убав (боја на коса и очи увек варира) и битно ми е да има добро тело, онака да е маалкуцка стегнат, никако набилдан. Битно ми е да има добар стил на облакање, и некако поише ме привлекуваат андерграунд типци, не знам зашто. Најзгодниот маж на планетава да ми се избаци лицнат у темно класично одело и кравата мислам дека нема ни да го погледнам (мада увек има исклучоци ама ретки).
Е после тоа идат сите други работи, као што е хуморот - обавезно мора да е некој лабав тип никако озбилен тупаџија, обавезно мора да е динамичен - мрзам пасивни особи, и нормално карактерот е битен, да не образложувам сега, мислам дека темава е секако поише за физички особини наменета (како што можев да приметам кај темата за жените :icon_lol: ).
Тоа, ако се пронајдовте во описот или ако ве интересираат поише детаљи слободно прашајте си:pos: :pos:

Анкета ќе поставиш?
(не дека ми стребнала да гласам (не сум геј), ама мислам дека е редно) :wink:

Ја преместувам темава во ЉУБОВ И СЕКС, зошто иако беше отворена во форумот ГЛАСАЊА, авторот не постави никакви опции за гласање.

Дискусијата може да продолжи тука. :wink:

MarthaGraham напиша:
Добро е што нема ставено опции за гласање од типот плав црн, со зелени очи со плави очи и слични глупости.:icon_lol:
Прва работа што ме привлекува кај маж нормално е изгледот зашто тоа е првиот впечаток за некого, и секоја што ќе каже дека изгледот не е уопште битен или лаже или е фригидна или се теши зашто има ружен ама добар дечко.
Значи битно ми е да биде убав (боја на коса и очи увек варира) и битно ми е да има добро тело, онака да е маалкуцка стегнат, никако набилдан. Битно ми е да има добар стил на облакање, и некако поише ме привлекуваат андерграунд типци, не знам зашто. Најзгодниот маж на планетава да ми се избаци лицнат у темно класично одело и кравата мислам дека нема ни да го погледнам (мада увек има исклучоци ама ретки).
Е после тоа идат сите други работи, као што е хуморот - обавезно мора да е некој лабав тип никако озбилен тупаџија, обавезно мора да е динамичен - мрзам пасивни особи, и нормално карактерот е битен, да не образложувам сега, мислам дека темава е секако поише за физички особини наменета (како што можев да приметам кај темата за жените :icon_lol: ).
Тоа, ако се пронајдовте во описот или ако ве интересираат поише детаљи слободно прашајте си:pos: :pos:
дали се подразбира дека дечкото нема кеш, па алтернативни се горенаведените услови?:wink:

Oбично тоа се машки со плава косичка (шатирана). Никогаш не ми правело разлика дали очите му се плави, зелени или кафеави. Се десило да имам висок дечко, а се десило да имам и низок. Јес да повеќе сакам да е висок, али не ги двојам и по тоа. Устата никако да не биде полна. Уста како на Анџелина Џоли и никогаш нема да го бацам у живот. Сакам да си има нормална уста, може малку полничка. Секако и за носот, нејќам да има голем нос. Околу стилот на облакање, сакам да е поспортски. И сакам да си има нормална тежина, може да има некои си 3-4 кила вишок....:icon_lol:

И треба да знае да ме насмее...да ме расположи кога не сум океј, и да го прифати моето друштво. И да не мрчи за се и сешто:wink:

Црн, со светли очи.. ама ако имат многу квалитети претходното не е многу важно..

hmmm pa ne deka mnogu se zamaram so izgled,ali ako vekje mozam da biram togas sakam nekoj so potemen ten,crna kosa,po moznost zeleni oci (kako aceeeeee :) ) ali moze i crni,ne e do tolku vazno ustvari kakvi oci ima :)
mnogu sakam bradicka onaka 2-3 dena nebricena...hmmm ne mi e vazno visok ili nizok,ali posto ja sum niska pojse mi odgovara nizok...ic ne mi ide koa kje vidam nekoj 2 metri so niska zenska...

A za karakter MORA da znae da me nasmee,da znae da me iznervira,da me raspolozi koga sum down(retko na koj mu uspeva toa)...da mi dava dobri soveti,da mi gi saka drugarkite,da e iskren i ponekad od ljubeznost da mi se nasmee na vicovite :)iiii sakam da e vesel,a ne nekoj namkjor i se da mu smeta,da znae da se zabavlja i pozelno e da ne pusi :)

:icon_roll а може да има мал пенис?:wub:

Ima nekolku osobini kaj masko koj gi sakam :Da ima svoe jas,Osmeh da ima koj greej ,Licen da e , Pamten da e ,Hiperaktiven mrazam pasivni luge, Intelegenten e ova mnogu me ranit, Narcis da e poln so samodoverba ..

epa vaka:crn so bilo kakvi oci,obicno takvi fakam crnci:)ne do tolku crn ama prilicno temen ten neznam zasto....:)a mn.sakam plav so plavi oci:)

МаРиНа`Ох напиша:
Црн, со светли очи.. ама ако имат многу квалитети претходното не е многу важно..

А да, заборајв, да имат долга коса!!

Ме привлекуваат мажи кои се згодни, забавни, шармантни, духовити, нарцисоидни, исполнети со самодоверба и безгрижност. Мажи кои со поглед можат да те заведам, те гледаат манијачки а длабоко во нивните очи се крие нежност и топлина. Сакам мажи кои имаат усни со средна големина и слатко-неодолива насмевка, секси глас, нежни раце и секако брадичка. Битно ми е да има добро тело, онака да е малку стегнат. Истотака битно ми е да има добар стил на облекување, да е во тек со модата. Не ми е битно дали е црн или плав, дали има зелени или кафеави очи тоа ми е сеедно.
И то е то..

Инаку мразам шатирани типчиња.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom