Macedonian
...
- Член од
- 2 април 2006
- Мислења
- 2.842
- Поени од реакции
- 31
Acid напиша:Незнам за вас, ама мене не ми пречи да ме “импортира“ некоја кај неа.![]()
I mene :kez:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Acid напиша:Незнам за вас, ама мене не ми пречи да ме “импортира“ некоја кај неа.![]()
Експлоатација постои и ќе постои и на западот и во Македонија.Ova e samo eden del od povolnostite za koi mi tekna vo momentot. Taka da ne bi rekla deka ovde si rob. Naprotiv, eksploatacija postoi za zal kaj nas vo Makedonija.
Druga nacionalnost moze nekako d aprojde ali drugo vera nikako
Толку многу си по верата?
Druga nacionalnost moze nekako d aprojde ali drugo vera nikako
i pokraj toa so vikaat LJUBOVTA NE POZNAVA GRANICI hahah ,mene ova tvrdenje ne bas mi se sovpagja so realnosta i denesnoto opstestveno mnenie,a i baska od svoe poubavo nemaИ јас не би со некоја од друга вера.Јас не би ја менувал својата а и не би барал од некоја да ја смени зашто знам што значи мојата вера за мене и не би барал такво нешто.Има убаи моми христијанки гооолем избор
Nema vrska dali sum epten po verata ili ne sum,ednostavno moeto mislenje e takvo
Recimo da sum Albanofobik povekje a ne islamofobik,a i toa do nekade moze da se kaze,a inace znam mnoguuu za vasata vera i znam deka musliman so musliman e dozvoleno ali ako gledas taka i vo hristijanstvoto e isto,i jas toa go poddrzuvam,ne treba da se mesaatШо има тогаш да те замара тоа? Или си латентен (рецимо) исламофоб? Мора да знаеш дека ни вистински муслиман не би посегнал по брак со тебе. Ти неверничка со некој неверник, така ќе си парирате. Пофлексибилно мало...
Не бе не вреди толку.Сеа ако сакаш ЕУ пасош ете Бугариве го даваат то парче хартија.:wink:ЕУ пасошот вреди повеќе од љубовта денешно време.. затоа пази! :roll: