За сите оние кои се замараат со потрагата по Nokia 1100 RH-15

• Креатор на темата Креатор на темата junksound
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дали е овај тој телефон

Прашав едни од комшиите дали имат нокиа стар и рекоја да,мојт да го видам му велам и ми го дадоја гледам рх18 ама made in hungary пишеше.Му кажав и ми викаат 1000 евра и рекоја на пр ако го продадат да не влезат и тие во бела нешто.

не им го купува никој.. од унгарија е не од германија... чисто онака колку за ефект нудам 200 денари за телефонов... да им го даам на децава да си играат...

Дајте најдете ми вакво телефонче, не ми е битно кај е произведен и ерха мерха, битно светлото горе да работит, пошо планирам ноќно време по полжави да одам.

Дајте најдете ми вакво телефонче, не ми е битно кај е произведен и ерха мерха, битно светлото горе да работит, пошо планирам ноќно време по полжави да одам.

К750 има далеку подобро светло од овој :baeh:

Ако има некој заинтересиран за телефонов (RH-16/17/18 Made in Germany) нека пише понуда по пп.

јас мислам дека администраторт или модераторот треба да ја затвори и заклучи темава исто како и претходните 100 исти што се отворија по прашање за овој телефон...

http://www.pazar3.mk/list.aspx?search=nokia+1100&ctl00$Submit1.x=0&ctl00$Submit1.y=0&ctl00$Submit1=submit&hiddenInputToUpdateATBuffer_CommonToolkitScripts=1

nokia 11000

имам четири телефон Нокиа 1100 два рх17 еден рх16 и еден рх15 произведени се сите во Германија цена за еден 1500евро контакт e-mail miiitkoo@abv.bg скајп miteee телефон +359897926666:vozbud:

стварно сте досадни... сто теми отворивте за ист телефон и иста работа...

и ја сум во потрага по телефончево : )) ехх да знаевме порано...

Заинтересирани за телефонов нека пишат ПП

Koj e zainteresiran neka pise PP : )) Nokia Rh 18 germanska ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom