За сите оние кои се замараат со потрагата по Nokia 1100 RH-15

• Креатор на темата Креатор на темата junksound
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
што по кој пат?
- Неделно барем едно 50 пациенти ми ја бараат нокиава,
- Влагам во такси еј ти си дечкото од а.м. абе барам една нокиа со сијаличка стар модел, и јас одма го сечам - 1100 рх15 мејд ин германи така?
- Одиме на пица со колегава што работиме, детето што не услужува: абе вие со мобилни е занимавате, ми треба еден плав стар мобилен со гумена тастатура, да не имате?

хаха, преку ...
Невозможно е да се клонираат, грешката на ерха 15 ја направи нокиа, фора е што одма ги исклучија од продажба и ги повлекоа повеќето назад.

Од друга страна, точно е дека во Македонија сеуште нема закон за сајбер криминал и тероризам, но ако продолижите со барањето на Нокииве јас ќе се потрудам да заглавите.
И од кај сите тие знаат да ја испрограмираат нокијава за да крадат пасворди?

И од кај сите тие знаат да ја испрограмираат нокијава за да крадат пасворди?

Сите ја бараат за да ја препродадат ... тоа кај нема да ти служи немаме таков принцип мислам на работа со картиците

Не се занесувајте толку, никој толку кеш со очи не видел а не па да праи бизнис. Држете си се до струката, за секој најубаво.

Најдругарски совет, извинете за ОТ

Не се занесувајте толку, никој толку кеш со очи не видел а не па да праи бизнис. Држете си се до струката, за секој најубаво.

Најдругарски совет, извинете за ОТ

Другар го однесе неговиот другар со 1100 рх15-16 незнам точно, во косово и на рака му избројале 5000 евра ... се вратија и дечкото сега си купи некое количе и си живее супер :) а телефонот го користеле претходно баба му и дедо му :)

продавам два брои Нокиа rh-17 и еден rh15 2003 година се и германските ако има заинтерсовани да пишуваат miiitkoo@abv.bg skype miteee tel +359897926666

да да .. само шо го прочитав истото тоа на погоре линкот ..
ц ц ц цц цц ц
ќе ја превртам куќата утре да го најдам еден забатален го имав пред некое време го користев за некои работи :)
само да е тој модел ..

Има ли некој друг што купува ???

haha по 5000 и по 10 000 евра ги продавате телефоните ц ц ц, епа чувајте си ги! Ако некој сака нека каже, за 50 евра ке му продадам

Значи битно е телефонот да е Made in Germany, модел направен во Bochum, Germany...

Леле на еден другар му кажвам и викат татко му имал ваков тел и го продал за 300 ден. :tapp:

--- надополнето ---

Леле прашвам и една роднина викат имав за 1000 ден го продадов.Пу да му е*ам мајката.

Дали е овај тој телефон

Прашав едни од комшиите дали имат нокиа стар и рекоја да,мојт да го видам му велам и ми го дадоја гледам рх18 ама made in hungary пишеше.Му кажав и ми викаат 1000 евра и рекоја на пр ако го продадат да не влезат и тие во бела нешто.

Attachments

• IMG1300A.jpg
    IMG1300A.jpg
    148,5 KB · Прегледи: 33
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom