За мажите: дали сте одглумиле оргазам и како го направивте тоа?

• Креатор на темата Креатор на темата Toreador
  • Време на започнување Време на започнување
Ама па и да не свршил.Незнам јас што е тука чудно да и каже дека не свршил.Јас сум свршувал секогаш кога требало,со исклучок кога сум пијан и едвај коа ќе ми се дигне.

Епа тоа е :tapp: шо да му праам ете сакал да се докаже и да не мисли типката дека не го бива...го сфакам сепак има и девојки што после тоа душата ќе му ја извадат ќе го блујат низ цел град дека не го бива па оди после....нема никоја да сака да легне со него.

Нема неможам и нема лажење.
Башка ние мажите не сме подли ко вас, ние не криеме нит лажеме, туку правиме како што е реално и вистинито. Глумата е женска одлика, исто како хулахопките шминката и бутур ствари.
We stay out of that shit

Во основа е така, но се повеќе мажи почнуваат да глумат. И старосната граница оди надоле, почнува околу 30, можеби и порано.

Тешко е да се објасни, но со текот на времето, мажите се адаптираат на ситуација. Прва одлика на еден маж е дека не сака компликации, проблеми. Затоа има се повеќе глума, а во последно време и мазохизам.

Епа ете во воведниот пост ги имаш сите техники :helou: Јас поточно за другаров ми кажа ете нешто не му штимало и неможел да сврши и олеснителна околност била doggy style и ми вика:кога сфатив дека не ја бива ја поработив уште малку онака убрзал,пуштив некоја воздишка она вика си сврши ,го извадив,одма отишол у вц као да го фрли кондомот и крај.
Чудно е и ретко се случува ама сепак се случува.И нема зошто нас женските да не кривите што понекогаш глумиме,тоа е за ваше добро да не ве деградираме :) епа ете истото и кај вас се случува само не толку често.

Сепак тоа што било била таква ситуација. Има повеќе ситуации како на пример да бил без кондом или слично. Сепак шансите за успех и да проба некој да излажира односно изглуми се многу мали. Јас искрено ептен ако и ја сум у брзање би направил така ама пак тоа ќе треба одма да трчам до вециња и слично иначе за целава ситуација мислам секад до крај да се иде е најдобро. :helou:

Алекс е јебачиште, Анабел, немој него да му солиш памет. Пиша пост шо врска нема со темата, ама битно се истакна као јебач и фраер и тука завршува муабетот. (иако секако дека сеа ќе ми реплицира и ќе го тупи до 2058ма ко шо знае само он, али игнор и готоо).

Иначе не знам зошто сите си го поврзувате со возраста? „Не сум глумел, млад сум, само 22.“ Шо има тоа врска? Шо помлад, толку порасположен за фејкање гримаси, воздишки и што ти не :)
:pos2::pos2::pos2:daj te molam,leci si kompleksi preku nekoj drug,a ne preku mene.

Ама па и да не свршил.Незнам јас што е тука чудно да и каже дека не свршил.Јас сум свршувал секогаш кога требало,со исклучок кога сум пијан и едвај коа ќе ми се дигне.
znaes li kolku i se povreduva egoto na devojka koja ke se sooci so faktot deka ne moze seksualno da zadovoli nekoe masko?

Еднашка !!

И јас еднашка изглумив али тоа беше после 3-та серија едно подруго...едноставно не можев веќе ја чекав она да сврши и чим го увидов тоа јас онака изглумив дека и јас сум свршил...на крај типката беше задоволена и сите среќнни и весели :vozbud:

Епа тоа е :tapp: шо да му праам ете сакал да се докаже и да не мисли типката дека не го бива...го сфакам сепак има и девојки што после тоа душата ќе му ја извадат ќе го блујат низ цел град дека не го бива па оди после....нема никоја да сака да легне со него.
cekaj malku sega,jas kolku sto razbrav devojkata e taa koja ne moze da go zadovoli partnerot,a ne obratno.
od kade ispadna deka deckoto ne go biva?

cekaj malku sega,jas kolku sto razbrav devojkata e taa koja ne moze da go zadovoli partnerot,a ne obratno.
od kade ispadna deka deckoto ne go biva?

Епа тоа е уствари целиот пост.Ваљда она на другарките нема да каже дека била за нигде и не можела да го задоволи гарант него ќе го обвини.
Не се секирај Алекс најдобри сте вие машките :wink:

Ајде сега во понов стил ќе напишам нешто секако англискиот јазик го одомаќинивме. Не поднесувам фејкери, фејкерки и јас не сум фејкер. Претходно мислам дека имам напишано на темава дека не сум одглумил таква глупост и тоа е точно. Исто така не поднесувам муабети на Трајко, Петко, Јанко или Трајанка, Петкана, Јана за тоа кој е крив дал Бог ил судбина оти не му се дигнал или одглумил свршување.
Ми вика ја гледаш онаа, ја гледам му велам. Дали знаеш како пуши? Не знам му велам, Вака Ќе го земи со двете раце и покажува човекот. Го гледам, слушај му велам ќе ја прашам, аха ќе ја прашаш, најсериозно ќе ја прашам. И тргнувам јас, и ми вели немој не биди будала ќе се скараме најсериозно.
Сексот е убаво нешто задоволство и мразам кога се извртуваат тезите за искористување, незадоволување и слични глупости.

Епа тоа е уствари целиот пост.Ваљда она на другарките нема да каже дека била за нигде и не можела да го задоволи гарант него ќе го обвини.
Не се секирај Алекс најдобри сте вие машките :wink:
ona sto saka neka kazuva,VISTINATA E SOSEMA DRUGA,i drugarkite moze da gi izlaze,ama samata sebe ne.a i zamisli sto ke kazuva deckoto za nea.
i ne se sekoraj Annabel najdobri ste vie zenskite:wink:.

хехе факт е дека машкиве нема да го признаат тоа зошто ќе им се наруши нивното ЕГО, а дека се случува се случува и кај нив...
a be sto vi e rabotata so toa MASKO EGO?koga nekoj decko e primoran da odglumi orgazam,toa e bas poradi OGROMNOTO i lesno krslivo zensko ego,a ne obratno.sto vi e rabotava?

Работата е што цел свет е однопаку посаден.... само некои "исклучителни" не се. :)

Викаат дека женските се познати по глумењето оргазам, јас до сега никогаш не го имам направено тоа, ама ова за машките да изглумат ми е многу смешно.
Прво, ретко кое машко не свршува за време на партија секс, добро сега, има исклучоци ако е премногу пијан или преморен, ама ако не може да сврши не мора да глуми. Не ја гледам поентата во глумењето. Голем к*р ако некој не може да сврши, се дешава, поготово кај женските да не свршат.

:pos2::pos2::pos2:daj te molam,leci si kompleksi preku nekoj drug,a ne preku mene.

znaes li kolku i se povreduva egoto na devojka koja ke se sooci so faktot deka ne moze seksualno da zadovoli nekoe masko?

Брат најискрено ме заболе мене дали ќе и се повреди егото.Кога неможеш,значи неможеш и нема тука што да кријам.Ако се разочара што да и правам?Многу е подобро да и кажеш дека е така па да земе да се преиспита самата и на научи некои нови техники за наредниот пат да биде подобро.А вака ако ја лажеш ќе си мисли имате одличен секс,а уствари е живо срање.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom