За мажите: дали сте одглумиле оргазам и како го направивте тоа?

• Креатор на темата Креатор на темата Toreador
  • Време на започнување Време на започнување
Ама еве едноставно да не можеш...а она кутрата копнее те моли...и?
Шо ќе направиш?

Ако си стварно уморен и се осеќаш дека не ти е ни до секс ни до ништо, а како што викаш ти те моли и те заведува е право да ти кажам има да издржиш една партија па што сака нека биде, и машко да одглуми огразам не ми се верува (бар на моја возраст)

И за тоа што прашувавте после сексот бар мене лично не ми се спушта одма али после 4-5 мин, а ако си напален за 15 мин пак знае да си стане:smir:

jas povekepati imam prekinato i ostaveno devojka,vo momentot koga i e najubavo.

Ама еве едноставно да не можеш...а она кутрата копнее те моли...и?
Шо ќе направиш?

Нема неможам и нема лажење.
Башка ние мажите не сме подли ко вас, ние не криеме нит лажеме, туку правиме како што е реално и вистинито. Глумата е женска одлика, исто како хулахопките шминката и бутур ствари.
We stay out of that shit

Глумење оргазам некаде после 50 години. Сеа вака помладите незнам колку можат да глумат зашто не мораат за разлика од жените....

Па ваљда кога ќе завршиш со глумата :) после нема ни да мислиш на тоа и ќе ти се спушти :toe:
Е да бе... а сум стигнал пред свршување... зарем има машко кое ќе прекине во моменти пред свршување... па уште ќе се завртел настрана и ќе спиел, ја промаши и темава и психата на нормално машко бе :)

И не ти се налутила...мислам...како се осеќаше она ?
za poveke slucai i poveke razlicni devojki se raboti.a inaku da,se lutat,poveke mislam deka se navreduvaat od takviot poteg,ama mene toa i mi e celta,da svatat deka koga se raboti za seks,ne se oni superiorni,kako sto mislat.vo sekoj slucaj nekoi devojki si zasluzuvaat.

Алекс е јебачиште, Анабел, немој него да му солиш памет. Пиша пост шо врска нема со темата, ама битно се истакна као јебач и фраер и тука завршува муабетот. (иако секако дека сеа ќе ми реплицира и ќе го тупи до 2058ма ко шо знае само он, али игнор и готоо).

Иначе не знам зошто сите си го поврзувате со возраста? „Не сум глумел, млад сум, само 22.“ Шо има тоа врска? Шо помлад, толку порасположен за фејкање гримаси, воздишки и што ти не :)

Немам потреба да глумам оргазам :toe: а незнам и глупо ми е некако :tapp: ако не ми се сака едноставно ќе и кажам или неможам да свршам,ама фала богу досега не сум имал таков проблем :smir:

Еве другаров ДеКО нека каже, се случило да апстинира околу 5-6 месеци и потоа има секс, ќе експлодира во краток временски период, да речеме....... И после нема да бара уште рунда...... И уште една....... И уште една...... Се додека малиот не е станат (ко што рече некој во претхоеден пост хахаха):smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom