За мажите: дали сте одглумиле оргазам и како го направивте тоа?

• Креатор на темата Креатор на темата Toreador
  • Време на започнување Време на започнување
Подобро ич да не почнуваш отколку да глумиш оргазам според мене,за да се започне процес на општење треба да си возбуден,напален....и како при такви околности да се остане со пуна пушка?!
Глумење оргазам од мушка страна не ги знам причините,али ако е ради реда да се направи мерак на цурата ич не би почнал со чинот,но до сега не сум имал причина да глумам оргазам

Де кажи ми как ке знаеш дали нема да можеш да свршиш?Така напален и шо ке и кажеш нема да имаме секс оти нема да свршам а?Или она уште напалена после втората тура ти и викаш доста ќе неможам да свршам..?

И јас еднашка изглумив али тоа беше после 3-та серија едно подруго...едноставно не можев веќе ја чекав она да сврши и чим го увидов тоа јас онака изглумив дека и јас сум свршил...на крај типката беше задоволена и сите среќнни и весели :vozbud:

Ете за вакви работи зборам,зошто да не и го напраиш ќеифот :) ништо страшно (значи сепак постои).

зашто би глумел??? Ако не можам неможам. Башка незнам ни како би го одглумил тоа. Некогаш едноставно се дешава , не е ни дека девојката не ја бива, ниту машкото.некогаш едноставно не лизга ко секојпат. Ниту ми седесила девојка да ми паѓа у депресии зашто не сум свршил.

Ете за вакви работи зборам,зошто да не и го напраиш ќеифот :) ништо страшно (значи сепак постои).

Така ти си мислиш, ама после неколку серии не може ни пенисот да издржи, не е дека не се сака да и се направи ќеифот, он ќе биде дигнат ама изнемоштен е и не им е пријатно чувството на машките.

Брат најискрено ме заболе мене дали ќе и се повреди егото.Кога неможеш,значи неможеш и нема тука што да кријам.Ако се разочара што да и правам?Многу е подобро да и кажеш дека е така па да земе да се преиспита самата и на научи некои нови техники за наредниот пат да биде подобро.А вака ако ја лажеш ќе си мисли имате одличен секс,а уствари е живо срање.
se slozuvam,ubavo vikas,ama kazi im go toa na zenite koi ne mozat da se nosat so takvata vistina.

На времето Јаков кажа дека кога pearl мава заушки сите други ги гледаат од авион, само тој што ги попил не ги сеќаа. :):):)

a koi se tie isklucitelni?ako moze da znaeme?:smir:

Може да знаеш, како не може. Штом ме прашаш, право ќе ти кажам. Само обрати внимание на наводниците погоре.
Тоа се оние на кои после свршување им треба само 15 секунди да се свестат и да почнат нова партија, каде ќе извојуваат нова победа над непријателот. Ај да не ги малтретирам админите да вадат еден пост од архива, каде дури и Шмекерот на смешка кажа дека станува збор за СуперСперм. :)

Алекс(еевна), те читам по форумов, на секоја тема се докажуваш, со старо со младо, со машко со женско, по твоите коментари на овој подфорум гледам дека и со женските во кревет се докажуваш, гарант и со пазарџиите кога купуваш пиперки и патлиџани се докажуваш.

Нејсе.
Такви смешки изнакажа, што ќе ти прости човек за глупоста.
Причините зошто машките и женските глумат оргазам доаѓаат од главата. Кај машките станува збор за несигурност во себе и (да!!, алексеевна) за повредено машко его, а кај женските за скриена агенда со намера за постигнување на некаква цел. И аман, немој сега да рипаш дека не е така, бидејќи нема поголем хорор за машкото его и суета ако војникот не може да дојде на позиција готовс, и ако не може да војува до крај (илимитипак, да војува кратко).

Тоа е на кратко што се однесува за глумата.
Инаку, ме мрзи сега да објаснувам за erectile disfynction и колку од машката популација пати (или барем се соочила) со оваа дисфункција. Види ги процентите на оние кои се лечеле, а биле дијагностицирани, и ќе ти се разјасни интер-релациската врска помеѓу машкото его и филозофијата "I'm invincible" :salut:

se slozuvam,ubavo vikas,ama kazi im go toa na zenite koi ne mozat da se nosat so takvata vistina.

Па нема да се носат само тие со тоа.Сепак ако сте во врска ќе поработите на тоа заедно и заеднички ќе најдете решение.А и тоа несвршување неможе да се случува многу пати.А и немора да значи дека ако не свршиш дека девојката не ја бидува,едноставно таков ден се погодил,таков момент...

На времето Јаков кажа дека кога pearl мава заушки сите други ги гледаат од авион, само тој што ги попил не ги сеќаа. :):):)

Може да знаеш, како не може. Штом ме прашаш, право ќе ти кажам. Само обрати внимание на наводниците погоре.
Тоа се оние на кои после свршување им треба само 15 секунди да се свестат и да почнат нова партија, каде ќе извојуваат нова победа над непријателот. Ај да не ги малтретирам админите да вадат еден пост од архива, каде дури и Шмекерот на смешка кажа дека станува збор за СуперСперм. :)

Алекс(еевна), те читам по форумов, на секоја тема се докажуваш, со старо со младо, со машко со женско, по твоите коментари на овој подфорум гледам дека и со женските во кревет се докажуваш, гарант и со пазарџиите кога купуваш пиперки и патлиџани се докажуваш.

Нејсе.
Такви смешки изнакажа, што ќе ти прости човек за глупоста.
Причините зошто машките и женските глумат оргазам доаѓаат од главата. Кај машките станува збор за несигурност во себе и (да!!, алексеевна) за повредено машко его, а кај женските за скриена агенда со намера за постигнување на некаква цел. И аман, немој сега да рипаш дека не е така, бидејќи нема поголем хорор за машкото его и суета ако војникот не може да дојде на позиција готовс, и ако не може да војува до крај (илимитипак, да војува кратко).

Тоа е на кратко што се однесува за глумата.
Инаку, ме мрзи сега да објаснувам за erectile disfynction и колку од машката популација пати (или барем се соочила) со оваа дисфункција. Види ги процентите на оние кои се лечеле, а биле дијагностицирани, и ќе ти се разјасни интер-релациската врска помеѓу машкото его и филозофијата "I'm invincible" :salut:
:pos2::pos2::pos2:samo ti veruvaj si vo toa.zatoa i takvite kako tebe se najlesen plen,nivnite zabludi gi pravat najranlivi.:tapp:samo ti slobodno udiraj so glavba vo zid,i posle se maskite ke ti bidat krivi.
i bas poradi takvite(i samo na takvite)"jaki"fraerki kako tebe,go pravam toa sto go pravam.

steta sto najverojatno nemas so sto da gi svatis rabotite koi jas gi kazuvam,taka sto i tebe ke ti prosti covek za gluposta.

Па нема да се носат само тие со тоа.Сепак ако сте во врска ќе поработите на тоа заедно и заеднички ќе најдете решение.А и тоа несвршување неможе да се случува многу пати.А и немора да значи дека ако не свршиш дека девојката не ја бидува,едноставно таков ден се погодил,таков момент...
mi se slucilo da ne mozam da svrsam,ama nikogas so devojka koja navistina ja biduva,so nekoja mi bilo potrebno i poveke od saat,a so nekoja i ne poveke od 15 minuti,99%e do devojkata.

Форумов е одлично место да се насмее човек. :)

Сигурен си дека имаш 29 години? Да не си додал некој 10-тина можеби? :)
Море дете, најголема глупост е да кажеш дека ако машкото не може да сврши тогаш 99% девојката не ја бива. Тоа е исто како јас да кажам дека ако женското не може да сврши тогаш 99% машкото не го биѓаа. Ако ја земеме твојата логика и тоа што го тврдиш како валидно, тогаш испаѓа дека машките многу повеќе не ги бива, бидејќи секоја статистика и научно истражување ќе ти потврди дека женските доживуваат оргазам многу поретко од машките. И ако за недостатокот на оргазам е виновен партнерот, тогаш испаѓа дека пола машка популација е за никаде. Подобро молчи си, ќе ти се смеат инаку. :)

И кај едните и кај другите, ако не може да се доживее оргазам тоа доаѓа од главата: стрес, физичка изнемоштеност, пијанство, несигурност, незаинтересиранот, недостаток на страст, едно чудо причини. И сите тие потекнуваат од самата индивидуа, а не потекнуваат од партнерот.

А, ако е некој ограничен во умот за својот недостаток да го обвини тој со кој што го дели креветот и уште како капак на тоа да почне да глуми (или во твојот случај да истерува правдини), тогаш е дефинитивно скренат од умот. :)

Незрело е за својот проблем (ако веќе стигне работата да биде проблем) да обвинуваш некого, да бараш кривец и да велиш дека не го бидува. Само уште повеќе ја покажува твојата несигурност и слабост.

П.С. Btw, фала ти за црвената репутација, само ми потврди дека сум во право и сум те погодила со тоа што го пишувам. :)

ej luge pa ne znam kolku toa treba da se bide ispraksiran za da edno masko moze da odglumi orgazam ,,,ne bi se osekala ubavo ako go naprav i toa partnerot sepak ...nekako ke se osekam ponizeno a nemozam da si objasnam zasto ....jebi ga...sepak prirodno si e prirodno DO kraj

Не знам зашто би глумел... испукуем и ајт на здравје.

Нема потреба да се глуми оргазам. Идеш, течеш и заминуваш. Кај нас битно е да чукнеш нешто, а дали ке биде јако или нема да биде, тоа не е и баш некој проблем. :)

Форумов е одлично место да се насмее човек. :)

Сигурен си дека имаш 29 години? Да не си додал некој 10-тина можеби? :)
Море дете, најголема глупост е да кажеш дека ако машкото не може да сврши тогаш 99% девојката не ја бива. Тоа е исто како јас да кажам дека ако женското не може да сврши тогаш 99% машкото не го биѓаа. Ако ја земеме твојата логика и тоа што го тврдиш како валидно, тогаш испаѓа дека машките многу повеќе не ги бива, бидејќи секоја статистика и научно истражување ќе ти потврди дека женските доживуваат оргазам многу поретко од машките. И ако за недостатокот на оргазам е виновен партнерот, тогаш испаѓа дека пола машка популација е за никаде. Подобро молчи си, ќе ти се смеат инаку. :)

И кај едните и кај другите, ако не може да се доживее оргазам тоа доаѓа од главата: стрес, физичка изнемоштеност, пијанство, несигурност, незаинтересиранот, недостаток на страст, едно чудо причини. И сите тие потекнуваат од самата индивидуа, а не потекнуваат од партнерот.

А, ако е некој ограничен во умот за својот недостаток да го обвини тој со кој што го дели креветот и уште како капак на тоа да почне да глуми (или во твојот случај да истерува правдини), тогаш е дефинитивно скренат од умот. :)

Незрело е за својот проблем (ако веќе стигне работата да биде проблем) да обвинуваш некого, да бараш кривец и да велиш дека не го бидува. Само уште повеќе ја покажува твојата несигурност и слабост.

П.С. Btw, фала ти за црвената репутација, само ми потврди дека сум во право и сум те погодила со тоа што го пишувам. :)
oooooooooo gospoga intelegencija,pa daaaaaaaa ne kaza ti taka,spored tebe,ako zenskoto ne moze da svrsi,100%e do mazot,a ako mazot ne moze da svrsi pak 100% e do nego.aj malku vkluci go i mozokot vo diskusiive,a ne samo jazikot,t.e. tastaturata.taka da ,ubavo si napisa,samo sto ova treba da si go procitas i svatis samata."

Незрело е за својот проблем (ако веќе стигне работата да биде проблем) да обвинуваш некого, да бараш кривец и да велиш дека не го бидува. Само уште повеќе ја покажува твојата несигурност и слабост."

a inaku devojko,ako nekoj decko ne moze da svrsi so tebe,ne znaci deka nema da moze da svrsi i so nekoja kako Jena Jameson.ama toa ti e,ti si sekogas the best,neli?

a toa e priroden proces,prirodata taka funkcionira,vo prirodata celta na seksot e razmnozuvanjeto(koe ne se slucuva so orgazmot na zenata,tuku na mazot).

i ke zaboravev,da ,jas imam tocno 29 godini,i ne gi krijam kako ti sto gi kries godinite.
a crvenko dobi za navredite koi mi gi upati,a ne za muabetot(koj ionaka ti nemase vrska).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom