За мажите: дали сте одглумиле оргазам и како го направивте тоа?

• Креатор на темата Креатор на темата Toreador
  • Време на започнување Време на започнување
хехе факт е дека машкиве нема да го признаат тоа зошто ќе им се наруши нивното ЕГО, а дека се случува се случува и кај нив...

На Анабел и дадов зелена репутација не дека се согласувам со тоа, туку дека успеа да ме насмее денеска. Ретко на кој му успева така да влијае врз мене на ваков посран ден. Глумење оргазам :icon_lol:, што да глумам бе, или можи или не можи, ако не можи не ни почнувам. Не е сексот гимнастика или игра на флипери за поени. Тоа глумат американците таму, зошто јадат вештачка храна, живеат вештачки живот и имаат вештачки секс.

Ок... а што правиме што алатот уште ќе е дигнат и покрај глумата и вадењето на кондомот?

хехе факт е дека машкиве нема да го признаат тоа зошто ќе им се наруши нивното ЕГО, а дека се случува се случува и кај нив...

Не викам дека не се случува =) Поготово кога човек е уморен ... ама па ни на крај памет не ми е да тресам некоја кога неможам да дишам од што ми се спие =) Така да бар јас сум немал такво искуство ... Инаку за недигање .. сакале неќеле секој имал таков проблем понекогаш ... од умор ил пијанство ил двете =) For Example.

Ок... а што правиме што алатот уште ќе е дигнат и покрај глумата и вадењето на кондомот?

Па ваљда кога ќе завршиш со глумата :) после нема ни да мислиш на тоа и ќе ти се спушти :toe:

Не можев да верувам што читам =) Која будала би фејкала оргазм бе =) А да не е жена офкорс.

Да ти одговорам у кратки црти -->Се уште имам сила =) нема потреба од акт... бар докај 40 се надевам

Епа ете некои што сакаат да ги задоволат женските а нејќат од друга страна да испадне као демек не можат и ќе глумат :) шо ќе праат.

Искрено мене не ми се свиѓа нејќам кога ме мавта некој (иако имам два пати одглумено :kesa: ) !

Прв пат слушам дека мажи глумеле оргазам. Па нели колку повеќе издржиш тоа боље?
Дека не им се дига тоа знам, среќа мене уште не ми се десила оваа весела работа.
Проблеми со ерекцијата највеќе се поврзуваат со стресот, така а намалете стрес.

е како бе така одма ќе се спушти? :nesum:

Е нормално дека нема одма...мислам и у нормални случаеви не се спушта одма (барем не на дечко ми)....ќе рече нешто као ауу колку ми се спие,ќе се сврти на друга страна и готово :pipi: незнам еве нека кажат машките сепак јас женско сум...незнам до крај како одат тие работи.

Е нормално дека нема одма...мислам и у нормални случаеви не се спушта одма (барем не на дечко ми)....ќе рече нешто као ауу колку ми се спие,ќе се сврти на друга страна и готово :pipi: незнам еве нека кажат машките сепак јас женско сум...незнам до крај како одат тие работи.

Ќе го избуши креветот :pos2::pos2::pos2::pos2:

Да имаш бомба женска до тебе и да глумиш...

Или си американец или педер, трето нема.

Ама еве едноставно да не можеш...а она кутрата копнее те моли...и?
Шо ќе направиш?

ахааххаха, до сега не ми се случило да одглумам. и не верувам дека ќе се случи =)
пре би и кажал, за да се реши ситуацијата, отколку да морам да глумам пак и пак и пак... тоа моја штета ќе биде. зашто да си скратувам од задоволството?
исто и со жените што глумат... има некоја фама дека е шема, зверка била што одглумила, а си скратила свое задоволство а типот кур го боли, си дупел, си свршил :pos: во заблуда се девојките од тој тип =)
глумењето е негативно, за тој што глуми, пошто си ускратува задоволство.

Шо ќе направиш?

Ќе и речам дека ме боли глава =)

Шала на страна .... Кога машко неможе ... опасна е работата ... тоа жените треба да го сватат =)

Шо ќе направиш?
До сега не ми се десило :) Патем 21 имам така да не ни очекувам да ми се деси за брзо.

А ако некогаш од х причини ми се деси.... има и други начини на задоволство :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom