За девојките/жените: "шприц-шприц"

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Дали сакате вашиот партнер да сврши на вас?

• Вкупно гласачи
    149
Ок... Ништо битно и ново не прочитав тука.
Билдаше големина на пост? :pos:
Не си сфатил де, ништо страшно. Еве пак ќе ти кажам, добра сум јас.:) Ви се повредува егото и те како. Нема потреба да се праиш некој што ама баш кур го боли ако типката нејќе да голта, зошто и самиот знаеш дека со тоа би те „потценува“. Целиот муабет е излезен од уста на машко што било повредено. Сега јасно е или треба пак?:wink:

Нормално, затоа тие „гадливите“ ќе им речат на своите партнери да свршат во марамче, па во кондом, па после на завеса, па во висина, па во дубина, па во далечина... Сигурно им е многу интересно. Многу, многу поинтересно од тие што свршуваат во уста/им голтаат:pos:
Реков јас, ако дошло до монотоност, кај и да сврши мене ќе ми биде сеедно. И на него исто. Има повеќе опции за шприцање, ама не се УАУ нешто невидено и БОМБАСТИЧНО. Оргазам е оргазам.

И пак тропате. Не реков дека свршувањето е најбитно. Реков дека крајот го краси делото.
Извинење, значи свршувањето ви е најубавиот дел од сексот. Ама па нели тоа што е најубаво е логично да е и најважно?

Почна и ти да тропаш изгледа, дури и се побиваш себеси.
Ама да, целиот секс пропаѓа.
Како по ѓаволите не ви е најбитно свршувањето, ако заради него можно е ЦЕЛИОТ секс да пропадне во вода? М? М? М?

Ja imam prasanej do zenite

sto gi prasuvaat mazite sto mislat , pa koa ke dobijat iskren odgovor probuvaat da gi smenat i prikazat u lose svetlo

zar e bolje da Ve lazat maskite i da kazat sveedno e koga ne e ?

NIJE SVEJEDNO ...

I potapa se za 50 % zenskite neprskanici ... i kraj na muabetov ... ne za drugo ke se ispokarate ke si rasipete ubava vrska :)

Не си сфатил де, ништо страшно. Еве пак ќе ти кажам, добра сум јас.:) Ви се повредува егото и те како. Нема потреба да се праиш некој што ама баш кур го боли ако типката нејќе да голта, зошто и самиот знаеш дека со тоа би те „потценува“. Целиот муабет е излезен од уста на машко што било повредено. Сега јасно е или треба пак?:wink:
Да. Сега конечно ми стана јасно.
Мојот нареден пост ќе биде во оваа тема, каде ќе ги објавам методите, затоа што моето его е крајно повредено. Конечно го дешифрираше машкиот род. :(

Реков јас, ако дошло до монотоност, кај и да сврши мене ќе ми биде сеедно. И на него исто. Има повеќе опции за шприцање, ама не се УАУ нешто невидено и БОМБАСТИЧНО. Оргазам е оргазам.
Оргазам не е секогаш само оргазам. Се разликуваат оргазмите. Се разликува и машкиот од женскиот. Кај секој пол не постои само еден вид на оргазам (вие имате минимум 3 вида, ние минимум 2)... Не ми се верува дека не го знаеше ова, ама за тоа на друга тема :wink:

И морам да напоменам дека пак не сфаќаш. Кога збориме за шприцање, збориме за машкиот дел од сексуалната игра. Не збориме за тоа дали на девојката би и било монотоно затоа што некој шприца негде, туку дали на мажот би му било. На девојката можда ќе и биде сеедно, ама не и на мажот.

Девојката што мисли дека на мажот му е сеедно како ќе сврши, очигледно знае малку за сексот :wink:

Извинење, значи свршувањето ви е најубавиот дел од сексот. Ама па нели тоа што е најубаво е логично да е и најважно?
Не е најубавиот, ама со него сексот е комплететн. Гледам дека тенденциозно не ги читаш до крај постовите (или немаш баш најдобра моќ на перцепција), па ќе ти повторам уште неколку пати...

Не е најбитен.
Не е најбитен.
Не е најбитен.
Не е најбитен.
Не е најбитен.
Не е најбитен.
Не е најбитен.
Не е најбитен.
Не е најбитен.
Не е најбитен.

Или е? :mutav:

Мушка (животинска) филозофија.:)
Оу јеа. :cumshot:

Да. Сега конечно ми стана јасно.
Мојот нареден пост ќе биде во оваа тема, каде ќе ги објавам методите, затоа што моето его е крајно повредено. Конечно го дешифрираше машкиот род. :(
Не си бил повреден на тој начин, затоа.

Оргазам не е секогаш само оргазам. Се разликуваат оргазмите. Се разликува и машкиот од женскиот. Кај секој пол не постои само еден вид на оргазам (вие имате минимум 3 вида, ние минимум 2)... Не ми се верува дека не го знаеше ова, ама за тоа на друга тема :wink:
Знам дека обичниот се разликува од аналниот, ама не знаев дека имате модификации и на обичниот кои зависат од местото на шприцање.:pos:
И морам да напоменам дека пак не сфаќаш. Кога збориме за шприцање, збориме за машкиот дел од сексуалната игра. Не збориме за тоа дали на девојката би и било монотоно затоа што некој шприца негде, туку дали на мажот би му било. На девојката можда ќе и биде сеедно, ама не и на мажот.

Девојката што мисли дека на мажот му е сеедно како ќе сврши, очигледно знае малку за сексот :wink:
Ти викаш дека јас не сфаќам, јас викам дека ти не сфаќаш. Епа ај ќе се натегаме ко магариња на мост.:vozbud:
Не мислев само на женската улога во сексот. Кога сексот е веќе здосаден, нема флуид, хемија, љубов(?)(ова го ставам под знак прашалник, од очигледни причини) логично би било и на машкото да престане да му биде предизвик да свршува на истите цицки, истото газе итн. Значи, не значи дека сексот станува монотон во случај ако машкото свршава во кондом, марамче или шоља.

Не е најубавиот, ама со него сексот е комплететн. Гледам дека тенденциозно не ги читаш до крај постовите (или немаш баш најдобра моќ на перцепција), па ќе ти повторам уште неколку пати...
А ти тенденциозно не знаеш да се изразиш ко што треба.:pos:
Да те потсетам:
Acid напиша:
Ама да, целиот секс пропаѓа.
Целиот секс пропаѓа во вода без шприцање.

Хинт:ако ЦЕЛИОТ секс пропаѓа во вода без шприцање, шприцањето е најважно.

Се читаш што пишуваш, или само грешно го толкуваш она што јас го пишувам?:svashta:

Можеби тебе лично не те навредило ако некоја не сакала да голтне, плукнала, се згадила, сеедно. Ама тоа не е случај со повеќето мажи, и затоа твојата изјава паѓа во вода. Еве и ќе ти објаснам зошто. Жените (иако зборуваат за секс со другарки) немаат навика да зборуваат за каде партнерот им ејакулирал. Сакале или нејќеле да признаеме, чинот некои го сфаќаат како понижувачки и доказ за машката (не)постоечка надмоќ. Значи-муабет дека некоја е затворена дека не сака да голта не може да пушти никој друг освен мажот кој тоа го осетил на своја кожа.

Е тука више морам да се убацам у муабет ...
Да,точно е дека во тој чин мажите се осеќаат надмоќно ама не мора да значи дека на жените мноооогу им смета,напротив,секој со своите фетиши и начини на задоволување.Ако го прават зашо па да не можат да признаат...се зависи ПАК од нивната отвореност,колку зборат за тоа што го прават...:smir:

Е тука више морам да се убацам у муабет ...
Да,точно е дека во тој чин мажите се осеќаат надмоќно ама не мора да значи дека на жените мноооогу им смета,напротив,секој со своите фетиши и начини на задоволување.Ако го прават зашо па да не можат да признаат...се зависи ПАК од нивната отвореност,колку зборат за тоа што го прават...:smir:
Затоа реков некои.:wink:

Ок,крадам изрази на постари форумџики.:icon_roll
Ќе смислам нов речник,важи?
А и нормално дека нема да признаете и да ви е повредено ЕГОТО,така да,џабе дискусија.:smir:
Има некои на кои голтањето не им е ни толку битно и самиот чин на свршување им прави задоволство за разлика од некои други.

Сакале или нејќеле да признаеме, чинот некои го сфаќаат како понижувачки и доказ за машката (не)постоечка надмоќ. Значи-муабет дека некоја е затворена дека не сака да голта не може да пушти никој друг освен мажот кој тоа го осетил на своја кожа.

Јас па мислев дека свршувањето на или во секс-партнерката е интегрален дел од целата игра прифатена од двајцата (или повеќе) играчи.
Читам и малку ја проанализирав проблемтиката и мислам дека многу погрешно го толкувате тоа свршување на или во партнерката односно желбата на партнерот да сврши на/во партнерката. Таквата желба изворно не од доминаторски побуди над партнерката што значи дека основнат апричина за да се чувствува партнерката понижено ја нема бидејќи и побудата за тој процес не се заснова на доминатноста на партнерот врз партнерката.
Обидете се малку да сеставите во машка кожа, убаво почнала вечерта се разгорела страста се менуваат неколку пози, во најдобар случај сте и пружиле јак оргазам на партнерката и после тоа доаѓа вашиот (во овој случај машкиот) оргазам кој е проследен со ејакулација која еволуционо детерминирано и интиутивно односно потсвесно теба да заврши на/во партнерката, и оп одеднаш партнерката ви вика држи тоалет хартија и во тој момент на ултимативно задоволство кое партнерката веќе го доживеала се сведува на едно секојдневно мастурбирање, и се руши меракот на целиот чин. Значи не станува збор за его туку станува збор мерак, мерак да се сподели оргазмот со апртнерката, исто како што партнерката сака да го сподели оргазмот со партнерот. Што да се прави но хормоните ни диктираат да задоволството при секс со партнерка е многу поисполнувачко отколку со десанка односно леванка, и одедна од една толку убава вечер која терба да биде исполнета со обостраното физичко задоволство на обата партнери се прекинува за едниот.
Или едноставно кажано кај машките тој ненедеен прекин би бил сличен со ситуација каде на партнерот некако му е денот баш па не успеал да ви пруши оргазам и вие сте принудени да мастурбирате до оргазам за да не ви пропадне напаленоста. И во двата случаи вечерта се сведува за еден од партнерите на една обична мастурбација.
Се надевам дека ми ја разбра поентата.

И е во право. Попрости сте, и желбата за секс ви е пред се на животинско ниво. Штета.
Една исправка, не сме прости туку сме поедноставни односно понекомплицирани бидејќи прост може да значи и глуп.
А желбата за секс и кај нас и кај вас принципиелно не се разликува од таа на животните, разликата е воглавно во начинот како предиграта и сексуалната игра изгледа.

Малечко, тука не станува збор за голтање или плукање, туку за опшото за ејакулација врз или во партнерката или ејакувација во да речеме тоалетна хартија.

Според мене во таквото ејакулирање врз/во партнерката нема ништо понижувачки, јас тоа го гледам како мерак на партнерката да го почувствува и да го сподели со партнерот неговиот оргазам, што е фер мислам.

Прва работа. Многу жени се гадат од сперма, едноставно не можат да ја имаат распрскана по цело тело или пак во уста ( и мене ми се гадеше на почеток од самата помисла), исто како што некои луѓе не можат да ја поднесат глетката на крв.
Сосема нормална работа е тоа, ако ги оставиме настрана размислувањата „Нејќам да сум курва, па нема да правам такви работи“. Не зборувам јас за тој тип на размислувања, иако голем дел од гадливоста се поврзува со стравот од етикетирање како курви, за кој јас сметам дека произлегува од машкото скршено его, а е распространето од злите оговарачки јазици на жените.

Е сега. Би ти било тебе убаво ако знаеш дека би направил нешто што партнерката не го сака, ама ете го прави сосила, само за да те задоволи? Поубаво би ти било да ти подаде марамче или да и ја гледаш згрозената фаца дур ја „поливаш“?

Затоа се реагирав на тоа „затворени биле, вакви онакви“. Исто ко ние да кажеме дека маж што не поштуе секс за време на мензис е ограничен.:pos:

луѓе нели гледате шо се дешава покараа се ацид и скулгрл за оваа работа

Прва работа. Многу жени се гадат од сперма, едноставно не можат да ја имаат распрскана по цело тело или пак во уста ( и мене ми се гадеше на почеток од самата помисла), исто како што некои луѓе не можат да ја поднесат глетката на крв.
Сосема нормална работа е тоа, ако ги оставиме настрана размислувањата „Нејќам да сум курва, па нема да правам такви работи“. Не зборувам јас за тој тип на размислувања, иако голем дел од гадливоста се поврзува со стравот од етикетирање како курви, за кој јас сметам дека произлегува од машкото скршено его, а е распространето од злите оговарачки јазици на жените.

Е сега. Би ти било тебе убаво ако знаеш дека би направил нешто што партнерката не го сака, ама ете го прави сосила, само за да те задоволи? Поубаво би ти било да ти подаде марамче или да и ја гледаш згрозената фаца дур ја „поливаш“?

Остај ти тоа што партнерката би правела нешто што не сакаат,битно нив им се полни душичката тогаш.

:pos:

Не се секирај, се караме ние на многу теми, ама што е на форум си останува на форум. Пак си се сакаме.:love:

Се извинувам за оф-топикот, ама ептен ме насмеа.:)

Не си бил повреден на тој начин, затоа.
Не би ме повредило тоа, затоа нема. :wink:
Знам дека обичниот се разликува од аналниот, ама не знаев дека имате модификации и на обичниот кои зависат од местото на шприцање.:pos:
Не се разликува на начин на кој се разликуваат аналниот и вагиналниот. Се разликува во јачината/траењето. Знаеш, според некоја логика, мажите повеќе се возбудуваат кога свршуваат на женско јазиче, отколку во салфетка, нели? Оргазам може да се доживее и со мастурбација, ама појак (по филинг) е кога ќе свршиш на девојка/кога ќе голтне. Значи, заклучивме дека интензитетот на машкиот оргазам зависи и од местото на шприцање.

Ти викаш дека јас не сфаќам, јас викам дека ти не сфаќаш. Епа ај ќе се натегаме ко магариња на мост.:vozbud:
:skp:
Не мислев само на женската улога во сексот. Кога сексот е веќе здосаден, нема флуид, хемија, љубов(?)(ова го ставам под знак прашалник, од очигледни причини) логично би било и на машкото да престане да му биде предизвик да свршува на истите цицки, истото газе итн. Значи, не значи дека сексот станува монотон во случај ако машкото свршава во кондом, марамче или шоља.
Јасно ми е што сакаш да кажеш де, ама тебе никако не ти станува јасно дека секогаш е поинтересно да свршиш на девојка, отколку на завеса/марамче. :wink:

А ти тенденциозно не знаеш да се изразиш ко што треба.:pos:
Да те потсетам:

Хинт:ако ЦЕЛИОТ секс пропаѓа во вода без шприцање, шприцањето е најважно.
Целиот секс може да пропадне и ако ти заѕвони телефонот. Дали тоа го прави телефонот најбитен во сексот?:lolz:

Ма дај, ти се молам... Кажав дека шприцањето е најдобриот финиш според мене, не дека е најбитен.
Се читаш што пишуваш, или само грешно го толкуваш она што јас го пишувам?:svashta:
Јас ти го поставив истово прашање. :slik:

Таман работа. :love20:

Acid напиша:
Jасно ми е што сакаш да кажеш де, ама тебе никако не ти станува јасно дека секогаш е поинтересно да свршиш на девојка, отколку на завеса/марамче. :wink:
Кристално јасно ми е, и мене ми е поубаво да свршам со лижење место со мастурбација.:)
За овој дел се согласуваме, единствено не се согласувам со тоа дека ако НЕ САКАМ да ми сврши каде било на мене сум ПООГРАНИЧЕНА од онаа што сака. Прашање на личен избор е тоа, и во повеќето случаи е условено со гадењето од сперма.(во случај кога не е условено од табуата!) Мора малку да ја согледате и женската страна нели?

Целиот секс може да пропадне и ако ти заѕвони телефонот. Дали тоа го прави телефонот најбитен во сексот?
mysmilie_58.gif

Ма дај, ти се молам... Кажав дека шприцањето е најдобриот финиш според мене, не дека е најбитен.
Кажа дека без шприцање целиот секс би пропаднал, нема потреби од глупи споредби со телефони. Колку што сум информирана, телефоните не се дел од сексот, а нивното ѕвонење го расипува сексот и за двајцата партнери, не само за машкото.:wink:

:pos:

Не се секирај, се караме ние на многу теми, ама што е на форум си останува на форум. Пак си се сакаме.:love:

Се извинувам за оф-топикот, ама ептен ме насмеа.:)

Ко се бије, тај се воли...:pos2::pos2:

Маживе значи сакаат се да добијат, секое задоволство да им е пружено а, кога женско ке побара да не се дискутира за интимниот живот во друштво тоа е премногу нели? :nesum:

Зошто мора се да биде по ваш(машки) гз?
Ако има љубов и ако партнерката се изјасни дека не е за во уста, тогаш треба да си се помирите со тоа. Крај краева си има место за кај е тоа, а и кондомине не се измислени за џабе, да прскате кај стигнете. Е сеа, на кој му е убаво супер, мене не ми се допаѓа идејата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom