За девојките/жените: "шприц-шприц"

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Дали сакате вашиот партнер да сврши на вас?

• Вкупно гласачи
    149
Не се грозам од спермата негова, а и сакам да ми свршува на мене....особено на лице :kesa::pipi:

Najpedantno e vo usta, bilo koe drugo mesto e polosho i ponevkusno! I cickata od kravata e gadna pa mlekoto go pieme....ilustrovano!:majmun1:

Од кај та работа дека е најпедантно в уста?
И добар и е примерот на Крејзи. :wink:

Aко е добар примерот на Крејзи, како би реагирала ти ако партнерот пред да сврши си извади фино лепо некој пластичен сад, го наполни па ти го понуди на конзумација? :)

Него, дали е голтањето знак на блискост?

Aко е добар примерот на Крејзи, како би реагирала ти ако партнерот пред да сврши си извади фино лепо некој пластичен сад, го наполни па ти го понуди на конзумација? :)

Шостори ти, погрозно од то не можи да биди. :)

А за голтањето, релативна работа е. За кој како.
За мене не е.

Многу лош пример.
Па млекото не се пие директно од кравата. :)

Kорекшн...најздраво е така,порано се пиело,по селата,сега нема ни крави,така да нема од каде:)

Пошо спомна крава...а тука веќе се работи за виме а не за пенис,ке напраам друга споредба,мајките во шише го ставаат млекото па ги ранат бебињата?

Kорекшн...најздраво е така,порано се пиело,по селата,сега нема ни крави,така да нема од каде:)

Пошо спомна крава...а тука веќе се работи за виме а не за пенис,ке напраам друга споредба,мајките во шише го ставаат млекото па ги ранат бебињата?

Има и такви случаеви.:)
Него,уште од прееска не ми е јасно која е сличноста на спермата и млекото,освен тоа што е бела.
Има девојки на кои едноставно им е гадно да голтаат спрема или партнерот да им свршува на нив.
Зависи де од личноста.
Тоа веќе треба да си го расчистат партнерите,за да не настанат збунки и недоразбирања.

е ова е добар пример.

Да, според мене голтањето претставува знак на блискост, зошто доколку не си доволно понесен од партнерот може да ти се гади....:kesa:

Значи, според тебе Даденце, треба да му ја голтниш спермата, и блискоста се појавува?

Значи, според тебе Даденце, треба да му ја голтниш спермата, и блискоста се појавува?

Ја мислам дека сакаше да каже дека ако си близок со партнерот нема да го сфаќаш тоа толку трагично, т.е ќе го праиш без гадење:smir:

Abe neka fuche pa sea kaj dojde u momentot tamu ke fuche, nema mnogu mislenje tuka:)

Абе ако ви шприцне директно во грло нема ни воопшто да почуствувате дека е сперма

Абе ако ви шприцне директно во грло нема ни воопшто да почуствувате дека е сперма

Како што ти е вака сигурен одговорот ќе помислам дека зборуваш од искуство:smir:

Него,уште од прееска не ми е јасно која е сличноста на спермата и млекото,освен тоа што е бела.
Има девојки на кои едноставно им е гадно да голтаат спрема

Од многу тутун, спермата пожолтува.

Но исто така, постои и литература з авкусот на истата...па затоа одредени девојки се задоволни, т.е. им е блага, а на некои кисела, горчлива и тн. Зависи што јаде типот, и што пие.

http://ezinearticles.com/?Sperm-Taste---10-Simple-Tips-For-Better-Tasting-Semen&id=164106

http://ezinearticles.com/?Semen---Sperm-Taste-Improvement-Tips&id=7858

Па нормално дека е добар примерот на Крејзи! Ова не се користи варено, ЕБАГО!
Ама јас морам сликовито да обајснам за да свати женската популација! Од што друго се цица освен кур и цицка? Немој само сламка од вива да кажете!
Најпеднатно е зашто и да не го голтнеш, може најлесно да се помине без никави одпадоци или валканици- одиш плукаш, плакнеш уста и готово. Има ситуации кога несмееш да извалкаш чаршав или немаш можност да исфрлиш одпад зашто во другата соба има некој или некој може да види што има во ѓубрето А НЕ СМЕЕ!:smir: :kesa:

Како што ти е вака сигурен одговорот ќе помислам дека зборуваш од искуство:smir:

Немам искуство а и не ми треба да знам каде се рецепторите за вкус во устата за да е многу веријатно да кога директни нешто од таа конзистентност се шпричне во грло, нормално спремно за голтање за да не дојде со давење, единствено нешто што постои како можност да се почувствува дека се голта нешто што обично не се разликува залак од залак ако добро се соџвакани, и евентулано малку мирис.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom