MaRyJaNe-poison
Beauty in Black
- Член од
- 11 септември 2007
- Мислења
- 2.722
- Поени од реакции
- 168
Не се грозам од спермата негова, а и сакам да ми свршува на мене....особено на лице :kesa:

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Najpedantno e vo usta, bilo koe drugo mesto e polosho i ponevkusno! I cickata od kravata e gadna pa mlekoto go pieme....ilustrovano!:majmun1:
Од кај та работа дека е најпедантно в уста?
И добар и е примерот на Крејзи. :wink:
Aко е добар примерот на Крејзи, како би реагирала ти ако партнерот пред да сврши си извади фино лепо некој пластичен сад, го наполни па ти го понуди на конзумација?
Него, дали е голтањето знак на блискост?
Многу лош пример.
Па млекото не се пие директно од кравата.![]()
Kорекшн...најздраво е така,порано се пиело,по селата,сега нема ни крави,така да нема од каде![]()
Пошо спомна крава...а тука веќе се работи за виме а не за пенис,ке напраам друга споредба,мајките во шише го ставаат млекото па ги ранат бебињата?
Пошо спомна крава...а тука веќе се работи за виме а не за пенис,ке напраам друга споредба,мајките во шише го ставаат млекото па ги ранат бебињата?
Него, дали е голтањето знак на блискост?
Значи, според тебе Даденце, треба да му ја голтниш спермата, и блискоста се појавува?
Абе ако ви шприцне директно во грло нема ни воопшто да почуствувате дека е сперма
Него,уште од прееска не ми е јасно која е сличноста на спермата и млекото,освен тоа што е бела.
Има девојки на кои едноставно им е гадно да голтаат спрема
Па нормално дека е добар примерот на Крејзи! Ова не се користи варено, ЕБАГО!Од кај та работа дека е најпедантно в уста?
И добар и е примерот на Крејзи. :wink:
Како што ти е вака сигурен одговорот ќе помислам дека зборуваш од искуство:smir: