За девојките/жените: "шприц-шприц"

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Дали сакате вашиот партнер да сврши на вас?

• Вкупно гласачи
    149
Mene bas ednaska mi se sluci so takva koja ne dava nigde da i se svrshi...

ebam ebam ebam jas taka i posle pola saat mi ide komata :)

Oh baby , ke svrsham ... ( ova se vika svrshavanje ko jamb u najava )

i ona :

peshkirot !

jas - kakov peshkir be ?

peshkirot lele peshkirot - povotruvashe ona

ja si vikam da ne e nekoja perverzija ... da ne se pali na zborot peskir ... i si verglam ja i dalje ...

da da baby peshkiro , peshkirot

zemi go be peshkirot mi go podade...

ja celiot zbunet ... sto saka be ovaa da se brisam li sea i si go stavam ja fino lepo peskirot na celo se brisam i produzuem i go frliv pak do nea ...

ah , uh ah uh ke svrshish li ?

da baby mi ide ...

peshkirot ...zemi go

ja si vikam pak ista kinki procedura , ok nejkam da kvaram filing

da baby peskirot ...

nemoj da kapne na mene ... ke te ubijam ... ah uh ... izgovori ona ...

e tek toash mi tekna za sto bil peskirot

zastanav se zgaziv od smeenje...

cekaj be mace sto sea treba da go drkam vo peskir li ... - ja prasav ?

ah pa kako inaku ... ajde dovrshi ... rece taa ozbilna ko smrt

i ocesh necesh peshkirot zavrshi na kraj rabota , go izvlekov 2 sekundi pred da svrsham , se zgaziv od smeenje i i go ostaviv peskirot .

Posle taa vecer vise nikogas ne se ebevme . Ama pa od druga strana super drugarka mi e ... zgresiv sto ja ebev ... ama pa da ne ja ebev sea Vie ke se smeevte li na sluckava :)

ete mala anegdota okolu peskirot

Еве скул, свидн и преку практичен пример покажа колку се руши спонтаноста на завршувањето на една секс партија, кога партнерката се гади од сперма.

is no good кај да е само на неа да е, нормално со имање разбирање дека некои нејќат во уста, и со разбирање дека премногу мака е за една девојка целата коса да ја мие само зошто паднале капка две од материјалот на косата.

Не се гадам од спермата на партнерот, таман работа. Не ми е некое посебно задоволство или фетиш да свршува на моето тело, ама доколку тоа го пали, немам проблем со тоа, иако сепак „попедантно“ ќе заврши работата доколку го направи тоа во кондом. :icon_lol:

Не се гадам од спермата на партнерот, таман работа. Не ми е некое посебно задоволство или фетиш да свршува на моето тело, ама доколку тоа го пали, немам проблем со тоа, иако сепак „попедантно“ ќе заврши работата доколку го направи тоа во кондом. :icon_lol:

Ако ти при таков занес и вриење на хормоните мислиш на педантерија, тури му пепел.

Mene bas ednaska mi se sluci so takva koja ne dava nigde da i se svrshi...

ebam ebam ebam jas taka i posle pola saat mi ide komata :)

Oh baby , ke svrsham ... ( ova se vika svrshavanje ko jamb u najava )

i ona :

peshkirot !

jas - kakov peshkir be ?

peshkirot lele peshkirot - povotruvashe ona

ja si vikam da ne e nekoja perverzija ... da ne se pali na zborot peskir ... i si verglam ja i dalje ...

da da baby peshkiro , peshkirot

zemi go be peshkirot mi go podade...

ja celiot zbunet ... sto saka be ovaa da se brisam li sea i si go stavam ja fino lepo peskirot na celo se brisam i produzuem i go frliv pak do nea ...

ah , uh ah uh ke svrshish li ?

da baby mi ide ...

peshkirot ...zemi go

ja si vikam pak ista kinki procedura , ok nejkam da kvaram filing

da baby peskirot ...

nemoj da kapne na mene ... ke te ubijam ... ah uh ... izgovori ona ...

e tek toash mi tekna za sto bil peskirot

zastanav se zgaziv od smeenje...

cekaj be mace sto sea treba da go drkam vo peskir li ... - ja prasav ?

ah pa kako inaku ... ajde dovrshi ... rece taa ozbilna ko smrt

i ocesh necesh peshkirot zavrshi na kraj rabota , go izvlekov 2 sekundi pred da svrsham , se zgaziv od smeenje i i go ostaviv peskirot .

Posle taa vecer vise nikogas ne se ebevme . Ama pa od druga strana super drugarka mi e ... zgresiv sto ja ebev ... ama pa da ne ja ebev sea Vie ke se smeevte li na sluckava :)

ete mala anegdota okolu peskirot

Ваквите ко неа треба да се стрелаат:tapp:

Се што го пали партнерот и не е против моите верувања е супер!!!!Само не у око...после изглеаш ко да си плачела 3 дена,окото е црвено,солзи за греотка!!!
P.S.My favorite place....alloverrrrrrrrr

Се што го пали партнерот и не е против моите верувања е супер!!!!Само не у око...после изглеаш ко да си плачела 3 дена,окото е црвено,солзи за греотка!!!
P.S.My favorite place....alloverrrrrrrrr
Toa za vo oko vo pravo si,ali se slu4uva.A za toa P.S.-to i jas bi igral taka.:vozbud::smir:

Ко се бије, тај се воли...:pos2::pos2:

Маживе значи сакаат се да добијат, секое задоволство да им е пружено а, кога женско ке побара да не се дискутира за интимниот живот во друштво тоа е премногу нели? :nesum:.

Знаеш што ова ќе те изненади. Некои работи сум ги дознавал од девојките на другарите а не од самите другари. Пак ќе кажам не ги бркајте оние на веспи со плави коси или што би рекол Ацид Картел шема.

Зошто мора се да биде по ваш(машки) гз?
Ако има љубов и ако партнерката се изјасни дека не е за во уста, тогаш треба да си се помирите со тоа. Крај краева си има место за кај е тоа, а и кондомине не се измислени за џабе, да прскате кај стигнете. Е сеа, на кој му е убаво супер, мене не ми се допаѓа идејата.

Ама ве пецка после тоа ако дечко ви замине во Бугарија на одмор рецимо. Што ли се крие под завеса број 2? И што сега ако она не сака јас треба да ја почитувам нејзе и нејзината одлука. Ај гледај го реверзибилно. Она не сака значи не ме почитува мене и мојата одлука (не е битно што во случајот сум јас машко да не го вртиме натаму муабетот). А што правиме ако ние не сакаме да исполниме некој ваш фетиш (колку и немогуче да звучи)? Тогаш пак сме ние свињите што не знаат како да испочитуваат девојка.

Mala digresija i filozofsko prasanje

Ako maskite se svinji ... ama sto se pak zenskite koga dozvoluvaat po niv da rijat svinji ???

Mala digresija i filozofsko prasanje

Ako maskite se svinji ... ama sto se pak zenskite koga dozvoluvaat po niv da rijat svinji ???
Leleeeeeeeeeee! Ova go napisha so znaenje deka Veparot e zivotno shto isfrla najgolema kolichina sperma vo prosek po 1.5l na ebenje?Auuu temava shto bila! Pfff:pos2: :pos2:

Да ја вратиме темава малку погоре.
Доколку има некој што сака да се изјасни на неа, бујрум - ако не, префрламе во канта :)

Искрено, јас не би сакала некој да ми ја наполни устата. Би ми било гадно и не би се осеќала убо.
За другите делој на телото, ако го задоволва, ќе се договориме..:pos:

Искрено, јас не би сакала некој да ми ја наполни устата. Би ми било гадно и не би се осеќала убо.
За другите делој на телото, ако го задоволва, ќе се договориме..:pos:
Najpedantno e vo usta, bilo koe drugo mesto e polosho i ponevkusno! I cickata od kravata e gadna pa mlekoto go pieme....ilustrovano!:majmun1:

Najpedantno e vo usta, bilo koe drugo mesto e polosho i ponevkusno! I cickata od kravata e gadna pa mlekoto go pieme....ilustrovano!:majmun1:

Многу лош пример.
Па млекото не се пие директно од кравата. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom