Да. Сега конечно ми стана јасно.
Мојот нареден пост ќе биде во
оваа тема, каде ќе ги објавам методите, затоа што моето его е крајно повредено. Конечно го дешифрираше машкиот род.
Не си бил повреден на тој начин, затоа.
Оргазам не е секогаш само оргазам. Се разликуваат оргазмите. Се разликува и машкиот од женскиот. Кај секој пол не постои само еден вид на оргазам (вие имате минимум 3 вида, ние минимум 2)... Не ми се верува дека не го знаеше ова, ама за тоа на друга тема :wink:
Знам дека обичниот се разликува од аналниот, ама не знаев дека имате модификации и на обичниот кои зависат од местото на шприцање.
И морам да напоменам дека пак не сфаќаш. Кога збориме за шприцање, збориме за машкиот дел од сексуалната игра. Не збориме за тоа дали на девојката би и било монотоно затоа што некој шприца негде, туку дали на мажот би му било. На девојката можда ќе и биде сеедно, ама не и на мажот.
Девојката што мисли дека на мажот му е сеедно како ќе сврши, очигледно знае малку за сексот :wink:
Ти викаш дека јас не сфаќам, јас викам дека ти не сфаќаш. Епа ај ќе се натегаме ко магариња на мост.

Не мислев само на женската улога во сексот. Кога сексот е веќе здосаден, нема флуид, хемија, љубов(?)(ова го ставам под знак прашалник, од очигледни причини) логично би било и на машкото да престане да му биде предизвик да свршува на истите цицки, истото газе итн. Значи, не значи дека сексот станува монотон во случај ако машкото свршава во кондом, марамче или шоља.
Не е најубавиот, ама со него сексот е комплететн. Гледам дека тенденциозно не ги читаш до крај постовите (или немаш баш најдобра моќ на перцепција), па ќе ти повторам уште неколку пати...
А ти тенденциозно не знаеш да се изразиш ко што треба.

Да те потсетам:
Acid напиша:
Ама да, целиот секс пропаѓа.
Целиот секс пропаѓа во вода без шприцање.
Хинт:ако ЦЕЛИОТ секс пропаѓа во вода без шприцање, шприцањето е најважно.
Се читаш што пишуваш, или само грешно го толкуваш она што јас го пишувам?:svashta: