Acid
Frontman
- Член од
- 22 јануари 2005
- Мислења
- 35.446
- Поени од реакции
- 35.224
- Локација
- Скопје
- Веб-сајт
- www.kajgana.com
Џој ту д в'рлд!Кристално јасно ми е, и мене ми е поубаво да свршам со лижење место со мастурбација.
За овој дел се согласуваме.

Зависи зошто.Не се согласувам со тоа дека ако НЕ САКАМ да ми сврши каде било на мене сум ПООГРАНИЧЕНА од онаа што сака.
Ако не сакаш затоа што се гадиш - тоа е сосема во ред.
Ако не сакаш затоа што "тоа го правеле курвите" - тогаш си ограничена,
Личен избор е, нормално. Ама тој личен избор се однесува на сексот. А за секс е потребен партнер. И веруј дека со тој избор, одлучуваш колку на партнерот би му била интересна сексуалната игра. А погоре веќе се согласивме дека интензитетот на оргазмот зависи и од шприцањето... Така да, мора да се согласиш дека сексот со шприцкање е подобар од оној без. :wink:Прашање на личен избор е тоа, и во повеќето случаи е условено со гадењето од сперма.
Немора, ама секогаш ја согледуваме.Мора малку да ја согледате и женската страна нели?
А ако мажот за време на сексот има блутут слушалка и само он го слуша ѕвонењето? :pos2:Кажа дека без шприцање целиот секс би пропаднал, нема потреби од глупи споредби со телефони. Колку што сум информирана, телефоните не се дел од сексот, а нивното ѕвонење го расипува сексот и за двајцата партнери, не само за машкото.:wink:
Доста ми е од темава. Само ќе вртиме во круг...
Viva el ejaculation. :cumshot:
Само една финална порака до wannabe-феминистката.Ко се бије, тај се воли...:pos2::pos2:
Маживе значи сакаат се да добијат, секое задоволство да им е пружено а, кога женско ке побара да не се дискутира за интимниот живот во друштво тоа е премногу нели? :nesum:
Зошто мора се да биде по ваш(машки) гз?
Ако има љубов и ако партнерката се изјасни дека не е за во уста, тогаш треба да си се помирите со тоа. Крај краева си има место за кај е тоа, а и кондомине не се измислени за џабе, да прскате кај стигнете. Е сеа, на кој му е убаво супер, мене не ми се допаѓа идејата.
Очигледно дека не ти е јасно за што станува збор на темава.
Ние ја почитуваме одлуката доколку вие не сакате да прскаме по вас.
Збориме за тоа како ни е поубаво кога ќе ве испрскаме.