Болиглава
A cold fact
- Член од
- 16 јуни 2007
- Мислења
- 4.701
- Поени од реакции
- 2.353
А го гледал некој воопшто Хулк со него?
Јас го имам гледано и ме бендиса. Ништо спектакуларно, ама 5 класи над тој Hulk од 2003-та. Изведбата на Едвард стандардно добра.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А го гледал некој воопшто Хулк со него?
Me...
Јас го имам гледано и ме бендиса. Ништо спектакуларно, ама 5 класи над тој Hulk од 2003-та. Изведбата на Едвард стандардно добра.
Нема врска... филмот беше лош, ама тој солиден си беше.Катастрофална му беше улогата во Stone и слабо одглуми.
Не имплицирам дека јас сум членот што ќе го стори тоа, мене ми е мошне добар
cautious
и сметам дека е талентиран.
Баш ме интересира дали има некој некаква информација.
Нешто ме интересира... зошто има глумено во толку малку филмови? Кога ќе ја погледнам филмографијата на актери кои се негова генерација, а се исто така одлични , они играат во дупло поголем број на филмови. Нешто го фаќа мрза или нашол занимација?Баш ме интересира дали има некој некаква информација.
Нортон има фондација на која мислам дека главна преокупација и е спас на животната средина. Освен тоа мислам дека важи и како учесник во неколку други организации и фондации ( едната е основана од татко му). Во секој случај го почитувам неговиов избор да не глуми во пет филма во годината. Не се форсира, ама факт е дека минаа години откако снимил нештоТибам темата... Ставате актер, го пофалувате, менувате актер, го пофалувате. Никакви дискусии не видов, сите си изнапишаа мислења која улога му била најдобра.
Може да се стави некој лош актер за да го хејтаме?
Или па да го ставиме БЕТМЕНпа можеби ќе излезе некоја дискусија за неговото ослабување. И се разбира, нема бегање од „Добро изиграна улога во д машинист, д престиж, американ сајко, ама мислам дека ја сјеба со бетмен“![]()

Ај да го хејтаме Нортон да биде поинтересно...
Ви реков дека Нортон не е за тапет, сите го сакаат. Предлози од мене за понатаму:
Charlie Seen
![]()
.
некој да направи листа со сите што се дискутирани до сеа?
и да седи на прва страна а и да се надополнува после секоја истапетирана ѕвезда.

Стара е таа сликаi'd tap that
сега е многу ослабена а ла Викторија Бекам, Калиста Флокхарт, итн.