- Член од
- 5 декември 2009
- Мислења
- 439
- Поени од реакции
- 66
Џони Деп неможи да глуми лошо. Во секој филм е цар, и поради тоа филмо е уште подобар. а досега лош филм со џони немам гледано
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

). Секогаш успева да ме насмее до солзи. 
), Finding Neverland, Donnie Brasco, Blow.... ма сите! 

a oвој па си ја има Bonham Carter.. what a bunch of weirdos. Sweeney Todd тука да се спомне, не верував толку да уживам во мјузикл.Џони Деп неможи да глуми лошо. Во секој филм е цар, и поради тоа филмо е уште подобар. а досега лош филм со џони немам гледано
и мислам дека е роден да го игра тој мрднат пират.Ептен го обожавам човеков ама сепак немам многу филмови гледно од него.Следни на листата ми се Rum Diary и тој со џоли туристот па после планирам да погледам нешто постаро од него и да надокнадам.Животна улога Џек Спероу според мене..
ahh taa bebeska faca,tie topcinja na obrazite koga se smee
samo ne znam dali go cuvam ... treba da go pobaram.
) ... а да ќе го заборавев и Arizona dream ... во Пиратите не му е лоша улогата но сепак не е на ниво од овие филмови кои ги спомнав предходно ... останатите улоги во филмовите ( со исклучок на филмовите од Тим Бартон ) му се така-така .Eве го- Џони Деп никогаш не мислел дека ќе биде актер. Отсекогаш сакал да биде рок ѕвезда, музичар.