Хомосексуалност (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата NightWish...
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ги оправдувате хомосексуалните врски,бракови и посвојувањето на деца од страна на хомосексуалци

• Вкупно гласачи
    1.128
Доста паламудите, да идете у гратски губрето да си го соберете, треба деца да шетаме сеуште мириса на отворени шупаци, гнаси едни.
Прегледај го приврзокот 299771
Треба казна да им опнат и оној Кочо повторно да ги собере сите, заедно со Стево, Рада и остала багра,па и нивните деца, да направат генералка.

Бруки!!!!!!

...нивното однесување може дава такви заслужни епитети, секој со свое искуство со хомосексуални имдивидуи во своја околина, тоа не значи Анон мене тука што постирам со поинакво мислење да ме нарече ,,проста,, и ,,едноклеточен организам,, , а ти како медицинско лице ако по Х години повторно се врати хомосексуалноста во групата на психолошки болести, како ќе се изјасниш тогаш, млада бев, не знаев што пишувам?
...еднаш болест, секогаш болест, еднаш женско секогаш женско, ни ти ни јас тоа не можеме да го промениме, тоа се природни закони, еволуција, развој на човекот,
...и точно, секој кој би се осмелил на вештачки начин да го промени природниот тек (човекот сам не се измислил, ама тој ја има моќта за репродукција и со тоа негов опстанок) би било злостворство против човештвото!
Ако нивното однесување "дава такви заслужни епитети", тогаш зошто и твоето, а и на секој друг човек, да не може да "даде такви заслужни епитети"?

Се согласувам дека на децата не им е местото на такви паради. Едноставно на тоа гледам како на наметнување. Исто е како кога некој ќе почне од најмали нозе да го носи своето дете во црква или во џамија и да ги наметнува своите ставови и убедувања на своето дете. Сметам дека не треба тоа да им се прави на децата.

Да и јас се согласувам дека можеби децата не треба да се влечкаат по паради и протести, ама не мислам па дека е проблем ако детето знае дека постојат и хомосексуалци. Нормално, прилагдено за неговата возраст и со соодветна терминологија.

Доста паламудите, да идете у гратски губрето да си го соберете, треба деца да шетаме сеуште мириса на отворени шупаци, гнаси едни.
Прегледај го приврзокот 299771
Не се ЛГБТ криви што нема доволно големи контејнери за отпадок во парк.
+ не се очекуваше олку ѓубре но невладините организации ги изненадија и почастија :)
значи ќутењето е потврда!
Не, ќутењето значи дека не сакам да се замарам со твои ситници и глупости кои ти сметаш дека се нешто важни или мислиш дека е критично потребен одговор.

Не се ЛГБТ криви што нема доволно големи контејнери за отпадок во парк.
+ не се очекуваше олку ѓубре но невладините организации ги изненадија и почастија :)
Поголем доказ дека ЛГБТ луѓето се исти ко сите во државава од ова, тешко. Постојат и ЛГБТ сендвич луѓе. :D

Поголем доказ дека ЛГБТ луѓето се исти ко сите во државава од ова, тешко. Постојат и ЛГБТ сендвич луѓе. :D
Се шалам јас иначе, нити знам дали навистина ги почастиле, ниту ги оправдувам за отпадоциве.

Некултура се вика тоа дечки, не хомосексуалност.

Да и јас се согласувам дека можеби децата не треба да се влечкаат по паради и протести, ама не мислам па дека е проблем ако детето знае дека постојат и хомосексуалци. Нормално, прилагдено за неговата возраст и со соодветна терминологија.
А зошто се воопшто потребни паради и протести, кого го боли кур дали некој бил педер или слично, што им ускратено не педерите, каде се дискриминирани, кој воопшто некого го прашува дали е педер или лезбејка, мене во живот не ми се случило некој да ме праша некој дали сум педер или не, а не па уште да ме дискриминира ради тоа.

Ако детето го има генот на славните предци самото ќе си направи морална вертикала со текот на времето,не мора ништо да му се објаснува...евентуално само да му се посочи да не седи на бетон као по корисна информација...

... и Да, види си назад хронолошки, ,,сапунот,, е спомнат после тоа твое нарекување ,,едноклеточни организам,, јас ти поставив дури прашање тука и во ЛП (дали сум јас едноклеточен организам), овде ме избришаа, ама на ЛП не ми одговори, значи ќутењето е потврда!
Многу лошо ја манифестираш нервозата, не само тука, туку и општо на форумов. Ако некој те навредил, пријави го коментарот. Тешко дека некој ќе ти се извини за "едноклеточен организам".

Знам дека те провоцираат, ама на секоја реплика многу бурно реагираш. Смири нерви, диши-издиши.

Не пишувај за бои, туку фокусирај се на образованието, менталниот склоп, права, политичката и граѓанската волја. Гледај другите како дебатираат- факт и аргумент. Ти само се караш. :D

пи.ес. Гуглај т.е. википедирај и стави некоја статистика која оди со твојот наратив.

Многу лошо ја манифестираш нервозата, не само тука, туку и општо на форумов. Ако некој те навредил, пријави го коментарот. Тешко дека некој ќе ти се извини за "едноклеточен организам".

Знам дека те провоцираат, ама на секоја реплика многу бурно реагираш. Смири нерви, диши-издиши.

Не пишувај за бои, туку фокусирај се на образованието, менталниот склоп, права, политичката и граѓанската волја. Гледај другите како дебатираат- факт и аргумент. Ти само се караш. :D

пи.ес. Гуглај т.е. википедирај и стави некоја статистика која оди со твојот наратив.

И некоја слика нека стави, глупо е мислење да пише без слика. Само да не згреши па да стави експлицитна слика од хомосексуален секс.

После изјавата на Венко Филипче во врска со парадата на гордоста еве граѓаните што му напишаа:https://facebook.com/story.php?story_fbid=2718697715103911&id=1819203381720020&anchor_composer=false
Што убаво - одлична слика на биготи кои полека сфаќаат дека нивното време на омраза полека завршува

Што убаво - одлична слика на биготи кои полека сфаќаат дека нивното време на омраза полека завршува
Kako тоа нивното време на омраза завршува?
Тие се тука присутни и ќе останат присутни и понатаму а како што ми изгледа нивниот број и се зголемува се повеќе како последица на вашата хетерофобија и дебилизам, па вие успеавте да ги соберете против вас и атеисти и верници муслимани христијани Албанци Македонци заедно под едно мото, што никад не се десило низ историјата :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom