- Член од
- 23 март 2011
- Мислења
- 1.277
- Поени од реакции
- 1.208
Оваа тема изгледа ја водат светци.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kakva vrska ima svetec ( pretpostavuvam mislis na bezgresen ) so normalen ( se misli na normalna seksualna orientacija ).Оваа тема изгледа ја водат светци.
I ?
Toa kako menva sto pravi nekrofilot vo spalnata, demek negova rabota ?
Ovie raboti se diskutirani i diskutirani ne znam kolku pati dosega tuka, obicno ko ke dojdi taze peder ili lezbejka pa si bara pravda ili uteha kolku se normalni.
Нека се пердашиф и нека праиф оргије колко сакаф у изолираност.Некрофилија е болест, у институција со трансовите но во друг одел.
Што да се прави со педерите и лезбејките? Да се забранат? Во затвор?
Нека се пердашиф и нека праиф оргије колко сакаф у изолираност.
А не јавно и да си праиф некакфи параде на гордост.Гордост, на што?
И најглавно, строго да им се забрани брак и да можеф да посиниф дете.
Да, евреите го измислија тоа последниве 60 години црнците да имаат права и да се изедначат со белците.Дали и борбата против расизмот ја нарекуваш идеологија?
Борбата за човекови права не е измислица туку е реакција на векови неправда. И јас не ги сакам Евреите, ама фактите се факти и они не ја измислиле борбата за човекови права.Да, евреите го измислија тоа последниве 60 години црнците да имаат права и да се изедначат со белците.
Битно се согласуваме за најбитните работиНека се пердашиф и нека праиф оргије колко сакаф у изолираност.
А не јавно и да си праиф некакфи параде на гордост.Гордост, на што?
И најглавно, строго да им се забрани брак и да можеф да посиниф дете.
Никаква врска.Kakva vrska ima svetec ( pretpostavuvam mislis na bezgresen ) so normalen ( se misli na normalna seksualna orientacija ).
Тоа ,, Гордост '' шо ние си го преведуваме .Точно, се слагам 100%.
Do skoro i pederlukot bese bolestНекрофилија е болест, у институција со трансовите но во друг одел.
Што да се прави со педерите и лезбејките? Да се забранат? Во затвор?
Не треси зелени.Атос е 'против' геј брак, оти појче никој од хомо луѓето нема да биди пратен на Атос, а ова им смета на поповите таму.
Ако е проблем за развојот и среќата на детето еден родител, замисли со двајца од ист пол, дабл трабл.не гледам проблем дете да е растено со 2 татковци
Во право си. Они не ја измислиле туку они ја злоупотребуваат и позади таа борба за човекови права само на нас белците ни наметнуваат болни пропаганди.Борбата за човекови права не е измислица туку е реакција на векови неправда. И јас не ги сакам Евреите, ама фактите се факти и они не ја измислиле борбата за човекови права.