Хомосексуалност (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата NightWish...
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ги оправдувате хомосексуалните врски,бракови и посвојувањето на деца од страна на хомосексуалци

• Вкупно гласачи
    1.132
I ?
Toa kako menva sto pravi nekrofilot vo spalnata, demek negova rabota ?
Ovie raboti se diskutirani i diskutirani ne znam kolku pati dosega tuka, obicno ko ke dojdi taze peder ili lezbejka pa si bara pravda ili uteha kolku se normalni.

Некрофилија е болест, у институција со трансовите но во друг одел.

Што да се прави со педерите и лезбејките? Да се забранат? Во затвор?

Нека се пердашиф и нека праиф оргије колко сакаф у изолираност.
А не јавно и да си праиф некакфи параде на гордост.Гордост, на што?
И најглавно, строго да им се забрани брак и да можеф да посиниф дете.

Точно, се слагам 100%.

Дали и борбата против расизмот ја нарекуваш идеологија?
Да, евреите го измислија тоа последниве 60 години црнците да имаат права и да се изедначат со белците.

Да, евреите го измислија тоа последниве 60 години црнците да имаат права и да се изедначат со белците.
Борбата за човекови права не е измислица туку е реакција на векови неправда. И јас не ги сакам Евреите, ама фактите се факти и они не ја измислиле борбата за човекови права.

Битно се согласуваме за најбитните работи (y)

Kakva vrska ima svetec ( pretpostavuvam mislis na bezgresen ) so normalen ( se misli na normalna seksualna orientacija ).
Никаква врска.
Точно, се слагам 100%.
Тоа ,, Гордост '' шо ние си го преведуваме .
Мене повеќе ми доага од тоа дека се биле цело време понижени тие луге,па дека им се дава можност да бидат горди односно да ја исправат главата,да бидат прифатени и да си се борат за правата едноставно.
Ако тие ,еве не хејтат ,, нормални шо викате хетеро,
Нека и хетеро-то ,не хејтат хомо.

Секој по својот пат. Никој на никој да не смета. Од човечноста нема поголем мир.

Do skoro i pederlukot bese bolest ;)
Ispadna deka cela razlika ja praela ljubovta i soglasnosta i zatoa ne bilo nenormalno tuku sosem ok.
Ne treba da se zabranat, tepaat, maltretiraat i nisto slicno ako mislese na toa, sepak prirodna rabota, taka si se rodile. Treba da imaat nekoj beneficii od drzavata kako i site ljuge so mentalni i fizicki problemi, kako bespalatni lekarstva antidepresivi na primer, pregledi i konsultacii so psihijatar, analizi za pozitivnost na nekoi bolesti i nivni tretman se na tovar na fondot i takvi raboti, duri i besplaten parking ili da ne plakjaat patarini. No za da gi dobijat tie beneficii od drzavata prvo treba da prifatat deka imaat nenormalna seksualna orientacija ili deka ne se normalni, se toa potvrdeno i zavereno od komisija od strucni lica, nesto kako ljugeto so hendikep sto vadat. Si dobivaat uverenie deka imaat hendikep, go pokazuvaat toa i si gi koristat bebeficiite sto im gi nudi drazavata i fondot. Ako odbijat togas nisto, bi imale isti prava i obvrski kako i site normalni ljuge, istite zakoni bi vazele i za niv. Ona za posvojuvanje deca i ekstra prava na osnov na toa deka imaat nenormalna seksualna orientacija ne doagja vo predvid, to e nadvor od umot.
Treba da im se pomozi da ja prifatat realnosta i da naucat da ziveat so toa, a ne da im se polni glavata deka se normalni kako i site drugi plus deka im sleduvaat i ekstra prava na osnov na toa.

Атос е 'против' геј брак, оти појче никој од хомо луѓето нема да биди пратен на Атос, а ова им смета на поповите таму.
Не треси зелени.
Автоматски споено мислење:

не гледам проблем дете да е растено со 2 татковци
Ако е проблем за развојот и среќата на детето еден родител, замисли со двајца од ист пол, дабл трабл.
Мајка е незаменлива.
Кратка хорор приказна, двајца татковци и објаснуваат на ќерката што е месечен циклус...

Последно уредено:
Борбата за човекови права не е измислица туку е реакција на векови неправда. И јас не ги сакам Евреите, ама фактите се факти и они не ја измислиле борбата за човекови права.
Во право си. Они не ја измислиле туку они ја злоупотребуваат и позади таа борба за човекови права само на нас белците ни наметнуваат болни пропаганди.

Do skoro i pederlukot bese bolest ;)
Ispadna deka cela razlika ja praela ljubovta i soglasnosta i zatoa ne bilo nenormalno tuku sosem ok.
Ne treba da se zabranat, tepaat, maltretiraat i nisto slicno ako mislese na toa, sepak prirodna rabota, taka si se rodile. Treba da imaat nekoj beneficii od drzavata kako i site ljuge so mentalni i fizicki problemi, kako bespalatni lekarstva antidepresivi na primer, pregledi i konsultacii so psihijatar, analizi za pozitivnost na nekoi bolesti i nivni tretman se na tovar na fondot i takvi raboti, duri i besplaten parking ili da ne plakjaat patarini. No za da gi dobijat tie beneficii od drzavata prvo treba da prifatat deka imaat nenormalna seksualna orientacija ili deka ne se normalni, se toa potvrdeno i zavereno od komisija od strucni lica, nesto kako ljugeto so hendikep sto vadat. Si dobivaat uverenie deka imaat hendikep, go pokazuvaat toa i si gi koristat bebeficiite sto im gi nudi drazavata i fondot. Ako odbijat togas nisto, bi imale isti prava i obvrski kako i site normalni ljuge, istite zakoni bi vazele i za niv. Ona za posvojuvanje deca i ekstra prava na osnov na toa deka imaat nenormalna seksualna orientacija ne doagja vo predvid, to e nadvor od umot.
Treba da im se pomozi da ja prifatat realnosta i da naucat da ziveat so toa, a ne da im se polni glavata deka se normalni kako i site drugi plus deka im sleduvaat i ekstra prava na osnov na toa.

Мислам дека нема потреба да се на терет на државата се додека си живеат мирно и си се пердашат меѓу себе.

Може мала помош на лезбејките бидејќи они страдаат од домашно насилство највеќе.

According to a 2018 academic review, 26% of homosexual men reported experiencing intimate partner violence in their lifetime, compared to 29% of heterosexual men.

The CDC also stated that 43.8% of lesbian women reported experiencing physical violence, stalking, or rape by their partners.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom