- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 46.168
- Поени од реакции
- 86.766
Напротив, самата идеологија за која зборувам промовира расизам.Дали и борбата против расизмот ја нарекуваш идеологија?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Напротив, самата идеологија за која зборувам промовира расизам.Дали и борбата против расизмот ја нарекуваш идеологија?
Знам дека нема да го затрудниш дечкото, може сакаш ама нема.Ебаго? Јас па чуди се како не го затруднив мојот досега. А пробавме појче пати. Сори, нејчам да сум дрзок ама ниеден хомо маж не тврди дека м+м=деца.
Знајме дека неможиме да имаме деца. Ок сме со ова. Има кој да прави деца, 90% од популацијата уште од антиката се стрејт, така и денес. Ако на некој пар му е ептен мерак да посвојат, немам проблем, пошто сум видел дека ги растат децата со многу љубов.
Ова во МКД нема да биди, не се секирајте. Грција ги пушта да се мажат ама не им дозволува деца, ако не се лажам.
Атос е 'против' геј брак, оти појче никој од хомо луѓето нема да биди пратен на Атос, а ова им смета на поповите таму.
Автоматски споено мислење:
Јас како хомо маж сум на ставот дека општеството е супер со стрејт луѓето. Општеството е - (или се) стрејт луѓето. Да не беа тие - немаше да ме има ни мене. Не сакам да сменам никаков поредок ил било што. Маж + жена = деца и семејни вредности, ова е апсолутен идеал за 90% и повеќе и тоа е супер.
Остави другите да живеат на мира. Во држави кој се имотни, кој можат да си го дозволат луксузот, не гледам проблем дете да е растено со 2 татковци, ако детето е растено со љубов и поддршка да стаса далеку во животот - и ако така му е пишано, да си биде и стрејт кога ќе созрее.
Сакаш да кажеш дека борбата за еднаквост на лгбт луѓето промовира расизам? Како?Напротив, самата идеологија за која зборувам промовира расизам.
Високоразвиени земји со стабилни економии и вртоглаво големи популации можат го имаат луксузот да им дозволат на 2 момци да посвојат, без да стравуваат за општествен колапс.
И ти оргинал православан византиски прилепчанац, ке га воспитуеш тој дете во духот на морални вредности у кој двоица мужи ке се пердашиф сс курци, ке гл'таф сперму и ке си ги пуниф чмарови обострано.Не воопшто не на тој луксуз.
Високоразвиени земји со стабилни економии и вртоглаво големи популации можат го имаат луксузот да им дозволат на 2 момци да посвојат, без да стравуваат за општествен колапс.
И ти оргинал православан византиски прилепчанац.
Не. Уопште не сакам тоа да го кажам.Сакаш да кажеш дека борбата за еднаквост на лгбт луѓето промовира расизам? Како?
Теши се сс глупости, оправдуј си ги поступке, ама кд тк ке те стигне јад и очај за сфе овој што си га праш сам на себе и на сфои најблиски.Тебе овде најмногу те јади како намасте лик затоа остатокот ќе го игнорирам. Византија е преполна хомосексуализам. Преполна. Ваљда дека многу Грци имало во неа. Ретко во друга империја да сме така документирани. Би ти постирал Поп од Атхос шо има да кажи за нас, ама не вреди.
за кур повели во ДМс, ќе добиеш дик пикс.
Твојата хипокризија е поболна што се залагаш да лажам жена, за да и дадам внуче на мајками.Теши се сс глупости, оправдуј си ги поступке, ама кд тк ке те стигне јад и очај за сфе овој што си га праш сам на себе и на сфои најблиско.
Мајка ти ке урла од радост кд ке чуе дека те пуниф хрватски или спрски курови, наместо да си дочека едно нормално унуче.
Викам ви ја, пуна ви е религија сс неморални работе и приказни за мали деца.
Само ви жмурите на сфе тој и тешите се дека сфе е океј, а не е.
Не плукам, само отфорено ви збору дека залудно трошите време на недокажани глупости.Ајде бре ќе ти постирам.
Не сум јас хипокрит ни срам за светот што се сакам себеси и Бога. Ти меѓудругото, како лик кој плука во теми за христијани на верски празници...
Не е тоа поентата. Борбата за права не треба да промовира сексуална ориентација, туку да се бори против дискриминацијата. И логично ако една иницијатива се бори против дискриминација по една основа (сексуална ориентација), не може да промовира дискриминација по друга основа (раса).Не. Уопште не сакам тоа да го кажам.
Имаш борба за права на LGBT заедницата, која преоѓа во промовирање на хомосексуалноста, под палката на новата идеологија.
Истата идеологија промовира расизам.
Нема потреба од промовирање на расизам и хомосексуалност.
Типот е пред бан, не му ни обрнувам внимание. Неколку пати баниран на неколку месеци. Земи читај по други теми со други што пишува. Премногу марихуана во тоа намасте религијата. А на Костич му се смееше.Темата е многу убава за цивилизиран народ.
Ама многу се вреѓате, многу.
Немате привилегија да си се замислувате како сте деца ,како што кажавте на двајца мажи што се онадат ,но внимавајте, животот носи некогаш тоа шо не го сакаш.
Може ќе бидете родител на дете шо ќе влезе во истополова врска или брак , така да ,оставете ги и другите да си сонуваат.
Немојте такви грди зборови.
Дали вие сте среќни пак кога ги слушате кога се ,,пердашат" вашите хетеро родители?
Знам ,скокате од радост.
Боље бан, него ебан.Типот е пред бан, не му ни обрнувам внимание. Неколку пати баниран на неколку месеци. Земи читај по други теми со други што пишува. Премногу марихуана во тоа намасте религијата. А на Костич му се смееше.