- Член од
- 23 март 2011
- Мислења
- 1.277
- Поени од реакции
- 1.209
Оваа тема изгледа ја водат светци.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kakva vrska ima svetec ( pretpostavuvam mislis na bezgresen ) so normalen ( se misli na normalna seksualna orientacija ).Оваа тема изгледа ја водат светци.
I ?
Toa kako menva sto pravi nekrofilot vo spalnata, demek negova rabota ?
Ovie raboti se diskutirani i diskutirani ne znam kolku pati dosega tuka, obicno ko ke dojdi taze peder ili lezbejka pa si bara pravda ili uteha kolku se normalni.
Нека се пердашиф и нека праиф оргије колко сакаф у изолираност.Некрофилија е болест, у институција со трансовите но во друг одел.
Што да се прави со педерите и лезбејките? Да се забранат? Во затвор?
Нека се пердашиф и нека праиф оргије колко сакаф у изолираност.
А не јавно и да си праиф некакфи параде на гордост.Гордост, на што?
И најглавно, строго да им се забрани брак и да можеф да посиниф дете.
Да, евреите го измислија тоа последниве 60 години црнците да имаат права и да се изедначат со белците.Дали и борбата против расизмот ја нарекуваш идеологија?
Борбата за човекови права не е измислица туку е реакција на векови неправда. И јас не ги сакам Евреите, ама фактите се факти и они не ја измислиле борбата за човекови права.Да, евреите го измислија тоа последниве 60 години црнците да имаат права и да се изедначат со белците.
Битно се согласуваме за најбитните работиНека се пердашиф и нека праиф оргије колко сакаф у изолираност.
А не јавно и да си праиф некакфи параде на гордост.Гордост, на што?
И најглавно, строго да им се забрани брак и да можеф да посиниф дете.
Никаква врска.Kakva vrska ima svetec ( pretpostavuvam mislis na bezgresen ) so normalen ( se misli na normalna seksualna orientacija ).
Тоа ,, Гордост '' шо ние си го преведуваме .Точно, се слагам 100%.
Do skoro i pederlukot bese bolestНекрофилија е болест, у институција со трансовите но во друг одел.
Што да се прави со педерите и лезбејките? Да се забранат? Во затвор?
Не треси зелени.Атос е 'против' геј брак, оти појче никој од хомо луѓето нема да биди пратен на Атос, а ова им смета на поповите таму.
Ако е проблем за развојот и среќата на детето еден родител, замисли со двајца од ист пол, дабл трабл.не гледам проблем дете да е растено со 2 татковци
Во право си. Они не ја измислиле туку они ја злоупотребуваат и позади таа борба за човекови права само на нас белците ни наметнуваат болни пропаганди.Борбата за човекови права не е измислица туку е реакција на векови неправда. И јас не ги сакам Евреите, ама фактите се факти и они не ја измислиле борбата за човекови права.
Do skoro i pederlukot bese bolest
Ispadna deka cela razlika ja praela ljubovta i soglasnosta i zatoa ne bilo nenormalno tuku sosem ok.
Ne treba da se zabranat, tepaat, maltretiraat i nisto slicno ako mislese na toa, sepak prirodna rabota, taka si se rodile. Treba da imaat nekoj beneficii od drzavata kako i site ljuge so mentalni i fizicki problemi, kako bespalatni lekarstva antidepresivi na primer, pregledi i konsultacii so psihijatar, analizi za pozitivnost na nekoi bolesti i nivni tretman se na tovar na fondot i takvi raboti, duri i besplaten parking ili da ne plakjaat patarini. No za da gi dobijat tie beneficii od drzavata prvo treba da prifatat deka imaat nenormalna seksualna orientacija ili deka ne se normalni, se toa potvrdeno i zavereno od komisija od strucni lica, nesto kako ljugeto so hendikep sto vadat. Si dobivaat uverenie deka imaat hendikep, go pokazuvaat toa i si gi koristat bebeficiite sto im gi nudi drazavata i fondot. Ako odbijat togas nisto, bi imale isti prava i obvrski kako i site normalni ljuge, istite zakoni bi vazele i za niv. Ona za posvojuvanje deca i ekstra prava na osnov na toa deka imaat nenormalna seksualna orientacija ne doagja vo predvid, to e nadvor od umot.
Treba da im se pomozi da ja prifatat realnosta i da naucat da ziveat so toa, a ne da im se polni glavata deka se normalni kako i site drugi plus deka im sleduvaat i ekstra prava na osnov na toa.