ХИПИЦИ ...make love not war...

• Креатор на темата Креатор на темата streets_of_dublin
  • Време на започнување Време на започнување
Ja сум хипик...
fancy.gif
И јас сум хипик :wink:
Вибрирам позитивно.

Eric Cartman the epic hero who hates god damn hippies.:pos:
I agree with you bra, just go with the flow. Here you go some joint's and a guitar:pos2:
Well play this slayer cd(raining blood) hippies can't stand death metal:pos2::pos2::pos2:.

Обавезно гледајте ја епизодата die hippies die

Пис Бабо,Пис :icon_cool Што да кажам за хипиците...Живееле ден за ден,уопште не им чуело за ништо...Make Love, Not War ...

И телефон имаат? :lol: :lol:
Ако ми го најдеш бројот ќе те гушнам :wink:

Него... примаат луѓе да живеат со нив? Мислам, ако идам таму ваљда ќе треба прво да се најавам, не? Они не се крвно поврзани, така?

Илјада прашања :lol:
da toa se dvajca braka ama kako prvo tie ne prodavaat treva tuku odis kaj niv sedis dva tri dena i si odis posto ne davaat da se iznese treva od kaj niv pusis kolku sakas i si odis

se ebele sekoj so sekoja, bile promiskuitetni i koristele drogi i alkohol.

И спречиле војна. Или то е поневажно покрај дувањето трева?

SPRECILE VOJNA, KAKO NE. AMERIKANCITE SE POVLEKOA OD VIETNAM OTI IMESE STRASEN OTPOR!

se ebele sekoj so sekoja, bile promiskuitetni i koristele drogi i alkohol.
Да.
Се секоја и со секого.
Тоа некои го нарекуваат сексуална слобода.
Секако,ако ти не си способед да го прифатиш тоа,немора да го деградираш.
Тоа е првото мировно движење.
Ти би преферирал војна и губење на човечки животи,отколку прифаќање на еден концепт за љубов,мир,слобода и прифаќање на луѓето,без разлика на нивната националност.
Се прокламираш како некаков си филозоф.
Како таков,би требало да ги прифатиш прогресивните идеи.
Не е поентата само безглаво да се оди контра,без воопшто да го разбереш тоа против кое одиш.

jas samo rekov kakvi bile a ne gi osuduvam, nivni zivot sto sakaat neka pravat.

eeee ипици!!

мирни, питоми, кротки, бушави... душа дадоа за домашни галеничиња.

А не е ли страшно што веќе ги нема. Што веќе нема младина што е способна да верува во идеите на мирот, љубовта и слободата, да се организира и да протестира во нивна одбрана. Денеска од носот подалеку не гледаат Американците. САД отидоа во две војни неодамна, кај беа хипиците да им застанат на патот.
Најстрашното нешто е што не успеаа да ги наметнат своите идеи, а сега нема ни кој да пушти глас против насилниците во Конгресот. Знаеш на што ми личи тоа, на ПОРАЗ. Лошите победија. :(

само вистински хипици обожавам. не ми е јасно како мојте да ги мразите не сум хипик можда имам нешто хипичко а то е шо ги сакам сите и сакам само мир а вистинскиве хипици се залагале за то. LOVE, PEACE and EQUALITY!

OD HIPICITE SVATIJA SAMO SLOBODEN SEX I PROMISKUITET I SE EBAT ZA EDNA PIJACKA OVA ZENCKITE.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom