ХИПИЦИ ...make love not war...

• Креатор на темата Креатор на темата streets_of_dublin
  • Време на започнување Време на започнување
pa normalno posto si i ti takva promiskuitetna...:baeh:
Спамираш и навредуваш брат,сериозно.
Мислам,не значи дека ако некој го почитува движењето,дека е промискуитетен.
И уште полошо,како може да му речеш такво нешто,на некој што го познаваш?
Ако имаш нешто да кажеш Хипито,ОК,ако не,не ја замарај темава со глупости.

И јас сум хипи во душа...
Јас многу ги почитувам оние стари хипици!Камо среќа да има и денес повеќе такви луѓе...

skinheadsite bile protiv hipicite i bile uredni, vezbale i ja bricele glaata kao kontra na hipicite posto tie bile neuredni, urasteni, nesredeni, opieni ali od droga i alkohol...

skinheadsite bile protiv hipicite i bile uredni, vezbale i ja bricele glaata kao kontra na hipicite posto tie bile neuredni, urasteni, nesredeni, opieni ali od droga i alkohol...

Да. И скинхедсите се сегрегатисти и фашисти, а хипиците се полни со љубов. Пукни од мака :back:

Нема баш хипици денес.. Али интересни биле некад.. И би сакала да има пак она вистински хипици.. Можеби би имала добри другарчиња меѓу нив :back:

Нема баш хипици денес.. Али интересни биле некад.. И би сакала да има пак она вистински хипици.. Можеби би имала добри другарчиња меѓу нив :back:
ima hipici niz cel svet, imas internet informiraj se, normalno tie starite hipici umrele sve od droga ama ima novi hipi komuni niz cel svet... a za ova deka skinheadsite se fasisti, ima i takvi ama ima i red skins i sharp skins protiv rasni predrasudi, ama ima logika vo gnevot na nazi skinheadsite, bas zborev so edna od Germanija, vika vrie Turci i takvi dojdenci i nema za nas rabota posto oni rabotata za poevtino, a rabotodavecot saka da plati pomalku i nie vo sopstvena zemja sme obespraveni...

И јас исто,ама нема...:smir:

Времињата се менуваат па со нив и хипиците.
Ти сигурно нема у недела у 10 навечер на некој ха-це рапер да му пишеш СМС: пер ми дужиш пиво, и тој да ти врати, ју гат ит бејбе :)

Да се биде хипик, тоа не се врзува со облека, со стил на музика, со дрога, алкохол, необврзувачки секс...
Да се биде хипик значи да биде слободен, да патуваш до Маврово, не за да бидеш виден на стаза со твоите нови скии, туку затоа што сакаш да се прошеташ во убава природа.
Да бидеш хипик значи да имаш љубов за сите околу тебе.
Да бидеш хипик значи да ја љубиш уметноста, или барем вешто да глумиш, хахахаха

Јас така го сфаќам хипихизмот, и себе си се чувствувам како хипик.

Времињата се менуваат па со нив и хипиците.
Ти сигурно нема у недела у 10 навечер на некој ха-це рапер да му пишеш СМС: пер ми дужиш пиво, и тој да ти врати, ју гат ит бејбе :)

Да се биде хипик, тоа не се врзува со облека, со стил на музика, со дрога, алкохол, необврзувачки секс...
Да се биде хипик значи да биде слободен, да патуваш до Маврово, не за да бидеш виден на стаза со твоите нови скии, туку затоа што сакаш да се прошеташ во убава природа.
Да бидеш хипик значи да имаш љубов за сите околу тебе.
Да бидеш хипик значи да ја љубиш уметноста, или барем вешто да глумиш, хахахаха

Јас така го сфаќам хипихизмот, и себе си се чувствувам како хипик.
Ти не си хипик, ти си хипик ипол накај два. Најсериозно, покрај Уки и Шпиц на листата хипици во Скопје те ставам тебе:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom