ХИПИЦИ ...make love not war...

• Креатор на темата Креатор на темата streets_of_dublin
  • Време на започнување Време на започнување
natasa напиша:
Koj saka da zivee hipi zivot moze slobodno da odi vo Dobrejci (Strumicko)tamu gi ima kolku sakas.

Наташа, можеш да ми дадеш повеќе информации за ова..?
Ме заинтересира.. :lol: :lol:

ke odis tamu i ke prasas za Risto Mirako i ke ti dadat odgovor :D jas doagam od taa naselba i skoro komsii mi se familijata" hai"a tamu imam mnogu poznati licnosti videno kaj niv kupuvat treva posto najkvalitetna mu bila(taka gi laze) :D za tel.broj neznam ama ako te interesira ke ti go nabavam :D :D

И телефон имаат? :lol: :lol:
Ако ми го најдеш бројот ќе те гушнам :wink:

Него... примаат луѓе да живеат со нив? Мислам, ако идам таму ваљда ќе треба прво да се најавам, не? Они не се крвно поврзани, така?

Илјада прашања :lol:

streets_of_dublin напиша:
И телефон имаат? :lol: :lol:
Ако ми го најдеш бројот ќе те гушнам :wink:

Него... примаат луѓе да живеат со нив? Мислам, ако идам таму ваљда ќе треба прво да се најавам, не? Они не се крвно поврзани, така?

Илјада прашања :lol:
Готовооо.....
Успеа и Хипи да станеш....

MSV, дај бе не отварај топици шо не те интересираат...

Или се лажам??

Еве ви и еден хипи лирикс :wink:

Hare krishna, hare krishna,
Krishna krishna, hare hare,
Hare rama, hare rama,
Rama rama, hare hare

Hare krishna, hare krishna,
Krishna krishna, hare hare,
Hare rama, hare rama,
Rama rama, hare hare

Love! Love! Love! Love!
Love! Love! Love! Love!
Drop out! Drop-out! Drop-out! Drop-out!
Be-in! Be-in! Be-in! Be-in!

Love! Love! Love! Love!
Love! Love! Love! Love!
Drop out! Drop out! Drop out! Drop out!
Be-in! Be-in! Be-in! Be-in!

Take trips, get high,
Laugh, joke and goodbye,
Beat drum and old tin pot,
I am high on you-know-what.

Take trips, get high,
Laugh, joke and goodbye,

Take trips, get high,
Laugh, joke and goodbye,
High...
Way up here...
High...
Ionosphere...

Take trips, get high,
Laugh, joke and goodbye,
I am high on you-know-what. Oh!
High...
Way up here...
High...
Ionosphere... Hare krishna...
Hare krishna...
Hare krishna....
Hare krishna...

Beads! Flowers! Freedom! Happiness!

pa spored mene hipicite momentalno ne postojat i tie sto se deklariraar kako hipici se nekoja bleda kopija na togasnite koi se dignale na noga protiv vojnata vo Vietnam i vodele ljubv a ne vojna baram taka velat no kade se onie prestrelki do smrt megu hipicite i masovnite politicki tepacki od nivna stranana aj videte ja drugata.tie branele necii interesi no ne svoite , no nekoj gi nateral na taa propaganda ova go znam od sigurni izvori i hipicite bili miroljubivi? pa denes ili se mrti ili imaat mnogu problemi no ne se hipici

kicodarker напиша:
pa spored mene hipicite momentalno ne postojat i tie sto se deklariraar kako hipici se nekoja bleda kopija na togasnite koi se dignale na noga protiv vojnata vo Vietnam i vodele ljubv a ne vojna baram taka velat no kade se onie prestrelki do smrt megu hipicite i masovnite politicki tepacki od nivna stranana aj videte ja drugata.tie branele necii interesi no ne svoite , no nekoj gi nateral na taa propaganda ova go znam od sigurni izvori i hipicite bili miroljubivi? pa denes ili se mrti ili imaat mnogu problemi no ne se hipici

абе за тебе сите се позери освен тебе чути тамо :)

Koga bev mala, zivoten son mi bese da bidam hipik, da patuvam niz svetot so prikolica, da nosam cveke vo kosa...... Ama porasnav. Sea znam deka vo Makedonija e nevozmozno da bides hipik. Koga vikam hipik, mislam na vistinski dobar hipik. Ne samo na 4ovek so dolga kosa i so dzoint vo ustata, tuku 4ovek sto ima svoi ideali, za koi se bori, 4ovek sto sekogas zastanuva zad svoite ubeduvanja, a ne na nekoi neizbanjati pozeri so se zanesuvaat deka se hipici. Kaj nas e re4isi nevozmozno da si hipik..... Ne za drugo, neame kvalitetna trava :)
p.s. ke pisam pak poposle, sea se brzam

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom