Xbox360 гејмери

• Креатор на темата Креатор на темата darjanmk
  • Време на започнување Време на започнување
Just Cause 2-are 6GB worth it???:smir:

Хаха, море знајш дека добра е идеава? :):pos2:
Ти не се курчи знаеш дека ферка треба да имаме :pos2: А Мац немој и тебе да ти се стаам со боксови (wannabe fraer):pos2:
Се стаив на Лајв (на ерт НА!!!! ПАТИ !!!) Ииии ја зимам Хало ОДСТ за мулти и да добијам бета ки за Хало Рич во мај . А за тоа со ке се собирате викнете :pos2: озбилно не сум насилен човек и не сум хејтер И донев сеа зема ПС3 не се праи тука нешто:smir:. Не заборавајте ја имам ПС1 и 2 од рилис дејт само 3чево со оригиналки ме заеба , али незнаев дека од sendit.com е толку ефтино па изглеа летово и ја ке земам слимче едно.:wink:

Ти не се курчи знаеш дека ферка треба да имаме :pos2: А Мац немој и тебе да ти се стаам со боксови (wannabe fraer):pos2:

И пак не кажа импресии. :baeh:

И донев сеа зема ПС3 не се праи тука нешто:smir:. Не заборавајте ја имам ПС1 и 2 од рилис дејт само 3чево со оригиналки ме заеба , али незнаев дека од sendit.com е толку ефтино па изглеа летово и ја ке земам слимче едно.:wink:

Не сум земал РЅ3.
А како знаеше дека ќе ги кракнат РЅ1 и РЅ2?

Не се тепаме бре, овие не с'скаат глеаш. За конзоли ли да се тепаме, бар за PES 2010 да се степаме. :vozbud:

Него, дајте еден турнир во теккен, ја нуб сум, ерт е гарант про, ќе праиме таг турнир.

Не се тепаме бре, овие не с'скаат глеаш. За конзоли ли да се тепаме, бар за PES 2010 да се степаме. :vozbud:

Него, дајте еден турнир во теккен, ја нуб сум, ерт е гарант про, ќе праиме таг турнир.

Не те бива деновиве. Што забегуваш офтопик. Сакаш сега бан? :baeh:

Сум заборавил и јас да играм текен. Порано само тоа се играше, не постоеше друга игра.

Многу ми е безвеза текен. Начукале 10 000 карактреи + кога ќе фати некој да те мава нема бегање. Кој прв удри тој тепа :smee:

врска немам текен бе шо ти е :). Не сум по тие игри. Најдолго ги имам играно Soul Calibur 3 и 4.

Се заебав !!!

Почнав да ја играм Fable II , се заразив нема враќање :nesvest:

Хелп :pos2:

Текен!!!!:vozbud: Леле го наебавте ! Ја сум про по текен ја играм одкога излегоа на флипери и се секава дека грчињата мали (и ја бев мал) плачеа после битка со мене :baeh: Аууу на псп ја имав оригинал и сеа стаив на нет и според Текен дата бејз сум бил 63 у сфет :wink: Иако 6кава ме разочара малце ... Донев грешка мислев дека и ти зема ПС3 :smir: П.С. Јоеу нема везе тоа со Текен и кој прв удира тепа за тоа треба скил само со едно комбо да завршиш партија а тоа не се праи лесно веруј, и фабле 2 мене некако не ми се свигаше ми стана монотона али ти терај таму и кажувај импресии за играта и добри левели итн. Ако сакате турнирче кажете Ам ин фор ит :smir:
П.С. Ја за ПЕС никад не би се тепал:smir: не сакам такви игри али не дека не би ги играл у друштво само ке бидам нуб и ке примам голови :pos2:

Текен!!!!:vozbud: Леле го наебавте ! Ја сум про по текен ја играм одкога излегоа на флипери и се секава дека грчињата мали (и ја бев мал) плачеа после битка со мене :baeh: Аууу на псп ја имав оригинал и сеа стаив на нет и според Текен дата бејз сум бил 63 у сфет :wink: Иако 6кава ме разочара малце ... Донев грешка мислев дека и ти зема ПС3 :smir: П.С. Јоеу нема везе тоа со Текен и кој прв удира тепа за тоа треба скил само со едно комбо да завршиш партија а тоа не се праи лесно веруј, и фабле 2 мене некако не ми се свигаше ми стана монотона али ти терај таму и кажувај импресии за играта и добри левели итн. Ако сакате турнирче кажете Ам ин фор ит :smir:
П.С. Ја за ПЕС никад не би се тепал:smir: не сакам такви игри али не дека не би ги играл у друштво само ке бидам нуб и ке примам голови :pos2:
Јас обратно.За ПЕС и ФИФА би се тепал,но за други игри не.:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom