- Член од
- 2 април 2006
- Мислења
- 14.363
- Поени од реакции
- 3.069
леле бе оти вака ми прајш,сега ќе треба се да разместам за да го поставам хоризонтално икс-боксот :smir:
Што го слушаш него, 4 икс-бокси му рикнале, не знае да ги чува.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
леле бе оти вака ми прајш,сега ќе треба се да разместам за да го поставам хоризонтално икс-боксот :smir:
Што го слушаш него, 4 икс-бокси му рикнале, не знае да ги чува.
:pos2: еј, немој да ги мамиш луѓево, озбилно ќе сфатат. Досега еден ми има рикнато, од првата генерација, Премиум 20гига хард.
Дои накај Скопје, земи го Xbox-от рикнат, ја ќе зеам палица и ќе напраиме едно видео, да ги нервираме Џои и Џокер.))
Се молам за тишина затоа што @Joker прави акаунт на лајв!:smir::smir::smir::smir:
Можам да замислам што би се случило да ве затворат вас четворица во некоја мала просторија. :pos2::pos2::pos2:
Ерт, бев викендов во Охрид и мислев да ти доаѓам ама не стигнав, немав време. Ај нареден пат.
едит:
Мене цело време ми е хоризонтално, ама колку што знам вентилаторите дуваат од задната страна...Зошто треба да се остава простор и од доле?
Се молам за тишина затоа што @Joker прави акаунт на лајв!:smir::smir::smir::smir:
Него, што ве лаже Ert, компјутерите хоризонтално ли ги држите?
Хех, да поминеше бе. Иначе од доле треба да се остави малце простор за да циркулира воздухот, ако немаш приметено долу најпојќе се грее. Така да препорачливо е да го кренеш неколку сантиметри.
Ќе премалам од смеење ако го банираат
Мojot Gateway2000 (од 1995) така го држев.
Него најдов слика од твоите Xbox-и и тој починатиот...
![]()
Него најдов слика од твоите Xbox-и и тој починатиот...
![]()
:pos2::pos2::pos2:
![]()
Не се секирај, он има модифицирана верзија која правилно ја распределува топлината. Од Топ-шоп му е.
![]()