Xbox360 гејмери

• Креатор на темата Креатор на темата darjanmk
  • Време на започнување Време на започнување
леле бе оти вака ми прајш,сега ќе треба се да разместам за да го поставам хоризонтално икс-боксот :smir:

Што го слушаш него, 4 икс-бокси му рикнале, не знае да ги чува.

Што го слушаш него, 4 икс-бокси му рикнале, не знае да ги чува.

:pos2: еј, немој да ги мамиш луѓево, озбилно ќе сфатат. Досега еден ми има рикнато, од првата генерација, Премиум 20гига хард :).

:pos2: еј, немој да ги мамиш луѓево, озбилно ќе сфатат. Досега еден ми има рикнато, од првата генерација, Премиум 20гига хард :).

Дои накај Скопје, земи го Xbox-от рикнат, ја ќе зеам палица и ќе напраиме едно видео, да ги нервираме Џои и Џокер. :)))

Дои накај Скопје, земи го Xbox-от рикнат, ја ќе зеам палица и ќе напраиме едно видео, да ги нервираме Џои и Џокер. :)))

Хаха, море знајш дека добра е идеава? :):pos2:

Ej sega go postaviv horizontalno(odvaj napraviv mesto) Ert samo ako me zafrknes...jking:smir:

Можам да замислам што би се случило да ве затворат вас четворица во некоја мала просторија. :pos2::pos2::pos2:

Ерт, бев викендов во Охрид и мислев да ти доаѓам ама не стигнав, немав време. Ај нареден пат.

едит:
Мене цело време ми е хоризонтално, ама колку што знам вентилаторите дуваат од задната страна...Зошто треба да се остава простор и од доле?

Се молам за тишина затоа што @Joker прави акаунт на лајв!:smir::smir::smir::smir:

Можам да замислам што би се случило да ве затворат вас четворица во некоја мала просторија. :pos2::pos2::pos2:

Ерт, бев викендов во Охрид и мислев да ти доаѓам ама не стигнав, немав време. Ај нареден пат.

едит:
Мене цело време ми е хоризонтално, ама колку што знам вентилаторите дуваат од задната страна...Зошто треба да се остава простор и од доле?

Хех, да поминеше бе :). Иначе од доле треба да се остави малце простор за да циркулира воздухот, ако немаш приметено долу најпојќе се грее. Така да препорачливо е да го кренеш неколку сантиметри.

Се молам за тишина затоа што @Joker прави акаунт на лајв!:smir::smir::smir::smir:

Ќе премалам од смеење ако го банираат :)

:vozbud:

Него, што ве лаже Ert, компјутерите хоризонтално ли ги држите?

Мojot Gateway2000 (од 1995) така го држев :).

Хех, да поминеше бе :). Иначе од доле треба да се остави малце простор за да циркулира воздухот, ако немаш приметено долу најпојќе се грее. Така да препорачливо е да го кренеш неколку сантиметри.

Ќе премалам од смеење ако го банираат :)

Мojot Gateway2000 (од 1995) така го држев :).

Него најдов слика од твоите Xbox-и и тој починатиот...:)

xbox-360_death_33.jpg

Haha ne ste normalni:smir::pos2:

Не се секирај, он има модифицирана верзија која правилно ја распределува топлината. Од Топ-шоп му е. :)

ps3grill_2006-11-21.jpg

хаха
Го знам ова, го имаше ти мислам во темата за РЅ3 ставено видеото.

Читав дека тоа за RROD што е да го замоташ во пешкир и да го оставиш така некое време да работи, го поправувало иксбоксот ама само на неколку дена и после пак се појавувало RROD. Ерт, ти кај Драган го даде на сервис? Колку ти зема?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom