Mark Renton
I live by the tune, I die by the book
- Член од
- 12 ноември 2009
- Мислења
- 5.403
- Поени од реакции
- 5.013
Just Cause 2-are 6GB worth it???:smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Just Cause 2-are 6GB worth it???:smir:
Кратко - да.
Него Joker =) уште ли го мести Live-от?![]()
Кратко - да.
Него Joker =) уште ли го мести Live-от?![]()
Ти не се курчи знаеш дека ферка треба да имаме :pos2: А Мац немој и тебе да ти се стаам со боксови (wannabe fraer):pos2:Хаха, море знајш дека добра е идеава?:pos2:
Ти не се курчи знаеш дека ферка треба да имаме :pos2: А Мац немој и тебе да ти се стаам со боксови (wannabe fraer):pos2:
Направив едит =)И пак не кажа импресии. :baeh:
И донев сеа зема ПС3 не се праи тука нешто:smir:. Не заборавајте ја имам ПС1 и 2 од рилис дејт само 3чево со оригиналки ме заеба , али незнаев дека од sendit.com е толку ефтино па изглеа летово и ја ке земам слимче едно.:wink:
Не се тепаме бре, овие не с'скаат глеаш. За конзоли ли да се тепаме, бар за PES 2010 да се степаме.
Него, дајте еден турнир во теккен, ја нуб сум, ерт е гарант про, ќе праиме таг турнир.
Не се тепаме бре, овие не с'скаат глеаш. За конзоли ли да се тепаме, бар за PES 2010 да се степаме.
Него, дајте еден турнир во теккен, ја нуб сум, ерт е гарант про, ќе праиме таг турнир.
Јас обратно.За ПЕС и ФИФА би се тепал,но за други игри не.:smir:Текен!!!!Леле го наебавте ! Ја сум про по текен ја играм одкога излегоа на флипери и се секава дека грчињата мали (и ја бев мал) плачеа после битка со мене :baeh: Аууу на псп ја имав оригинал и сеа стаив на нет и според Текен дата бејз сум бил 63 у сфет :wink: Иако 6кава ме разочара малце ... Донев грешка мислев дека и ти зема ПС3 :smir: П.С. Јоеу нема везе тоа со Текен и кој прв удира тепа за тоа треба скил само со едно комбо да завршиш партија а тоа не се праи лесно веруј, и фабле 2 мене некако не ми се свигаше ми стана монотона али ти терај таму и кажувај импресии за играта и добри левели итн. Ако сакате турнирче кажете Ам ин фор ит :smir:
П.С. Ја за ПЕС никад не би се тепал:smir: не сакам такви игри али не дека не би ги играл у друштво само ке бидам нуб и ке примам голови :pos2: