Xbox360 гејмери

• Креатор на темата Креатор на темата darjanmk
  • Време на започнување Време на започнување
Ако не дојдете на Ланфест ќе ве колам :). :smir:

хаха
Го знам ова, го имаше ти мислам во темата за РЅ3 ставено видеото.

Читав дека тоа за RROD што е да го замоташ во пешкир и да го оставиш така некое време да работи, го поправувало иксбоксот ама само на неколку дена и после пак се појавувало RROD. Ерт, ти кај Драган го даде на сервис? Колку ти зема?

Епа ништо крпите до тебе и мотај:smir:

хаха
Го знам ова, го имаше ти мислам во темата за РЅ3 ставено видеото.

Читав дека тоа за RROD што е да го замоташ во пешкир и да го оставиш така некое време да работи, го поправувало иксбоксот ама само на неколку дена и после пак се појавувало RROD. Ерт, ти кај Драган го даде на сервис? Колку ти зема?

Врска неам колку ми зеде. Иначе финтата е што од топлина се одлепува процесорот од пастата (мислам дека беше процесорот). Па потоа со фен треба пак да се стопли за да се залепи. :).

Ако не дојдете на Ланфест ќе ве колам :). :smir:

Ќе носиш нешто или само така ќе дојдеш?
Ќе си направам маица со сликата од твоите иксбоксови од Мац, па ќе се најдеме.

Кај Драган го однесе на сервис?

Ќе носиш нешто или само така ќе дојдеш?
Ќе си направам маица со сликата од твоите иксбоксови од Мац, па ќе се најдеме.

Кај Драган го однесе на сервис?

Не бе, не носам, има многу ПС3 хејтери овде, може да се вратам без ПС3ка дома :). Иначе да, кај Драган го однесов.

Ќе дојдеме бе, само без PC, носи го PS3то со GoW 3, I love you!:vozbud:

Ќе земе Кико ПС3ки. Јас можеби ќе земам игри со мене :).

Не бе, не носам, има многу ПС3 хејтери овде, може да се вратам без ПС3ка дома :). Иначе да, кај Драган го однесов.

Ќе оградиме еден простор и максимално ќе го заштитиме и ќе играме таму ГОВ 3. :wink:
А и ќе најдеме слики од Џокер и Џои и ќе им дадеме на сите од обезбедување за да не им дозволуваат пристап до било кое РЅ3 што ќе биде таму
:icon_lol::icon_lol::icon_lol:

:smee::smee::smee:

Море год оф вар ја играв кај комшијава. Него да не ја има некој лител биг планет да поиграме на пс3.

Год ов вар ја нејЧу.

:smee::smee::smee:

Море год оф вар ја играв кај комшијава. Него да не ја има некој лител биг планет да поиграме на пс3.

Год ов вар ја нејЧу.

Хехе, Литл биг планет тотално ја заборавив, али ќе излегува сега Game Of The Year едиција со сите DLC пакој. Па можеби со парите од бетерз ќе ја земам.

Не знам вие што мислите али играва многу ветува. Да се надеваме дека ќе биде како Аркам Асилум :).

http://www.gamespot.com/xbox360/act...ertron/video/6254708?hd=1&tag=topslot;thumb;4

Уште ја нема по торенти, обично излегуваат една недела порано торентиве :smee:.

Не може да ја има, сеуште нема конечна дата.

:pos2::pos2::pos2:

Само рекламата сум ја видел :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom