Xbox360 гејмери

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.379
Поени од реакции
4.924
Фифа е подобра од ПЕС на ХВОХ. Јас имам лајв ама сега ми е Silver. Имав еден месец тест период за Gold. Ептен беше јако ама штета што немав некои подобри игри за играње. Ги играв само GTA IV, NFS Undercover и Fifa Street 3. Пробав и Gears of War 2 да пуштам ама требаше многу да се чека за да се уклучиш, и се откажав.
Fifa street 3 e katastrofa,mnogu losa grafika.

T81

The Chosen One
Член од
15 ноември 2009
Мислења
229
Поени од реакции
6
Фифа е подобра од ПЕС на ХВОХ. Јас имам лајв ама сега ми е Silver. Имав еден месец тест период за Gold. Ептен беше јако ама штета што немав некои подобри игри за играње. Ги играв само GTA IV, NFS Undercover и Fifa Street 3. Пробав и Gears of War 2 да пуштам ама требаше многу да се чека за да се уклучиш, и се откажав.
Со silver account мозеш ли да симнуваш демо игри трејлери и слично?
А ако некој од вас има gold од каде ја купил картицата?

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.761
Поени од реакции
52.733
Fifa street 3 e katastrofa,mnogu losa grafika.
Да, ептен се разочарав. Си ја играм двојката на РЅР.

Можеш, ама една недела од кога ќе излезата демотата мислам. Кога ќе излезат се само за Gold ама ќе си ги симнеш од торент. Трејлери можеш да симнуваш.
ErT рече дека може да најде картици за лајв. Ми прати цени по пп ама мислам дека не ја чувам пораката. Ако ја најдам, ќе ти пратам по пп.

Mark Renton

Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.379
Поени од реакции
4.924
decki dajte kako vi se nickovite.Add me:vasko TNB ! Pa nekogas mozi ke izigrame na nekoja igra

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.761
Поени од реакции
52.733
decki dajte kako vi se nickovite.Add me:vasko TNB ! Pa nekogas mozi ke izigrame na nekoja igra
Ај ќе те аднам. Не ми текнува сега како ми беше. Кога ќе го уклучам, ќе те аднам.

И не пишувај на латиница. Пишувај на кирилица.

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Со силвер можеш да спушташ демоа и трејлери, можеш и со купени микрософт поинтс да купиш аркадни игри (тие не можат да се најдат на торенти и сл. ). Провери ПП.

Mark Renton

Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.379
Поени од реакции
4.924
Со силвер можеш да спушташ демоа и трејлери, можеш и со купени микрософт поинтс да купиш аркадни игри (тие не можат да се најдат на торенти и сл. ). Провери ПП.
A za so sluzat Gamerscore pointS?

Член од
28 април 2007
Мислења
478
Поени од реакции
15
А може ли хард дискот што е од конзолата да се користи на компјутер?

Kajgana Shop

На врв Bottom