Xbox360 гејмери

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Побарано на мининова и замунда... нема.

T81

The Chosen One
Член од
15 ноември 2009
Мислења
229
Поени од реакции
6
Дечки ја читам темава и супер е ама имам и јас некој прашања, за почеток вака на стр 6 прочитав нечшто овакво (А дали ако земам хакнат xbox360 и ако играм некоја ОРИГИНАЛ игра онлајн дали и тогаш можам да јадам бан???)
1. Хакнатите xbox360 читаат оргиналки или не?? јас мислам не, е сеа да се надоврзам на ова сурфајки најдов оглас за продажба на НОВ xbox360, вели (толку хад, јаспер плоча хакнат и со 2 ОРИГИНАЛ игри) не разбирам зошто даваат оригинал игри ако е хакнат? ,и
2. се мислам дали ако пред да го чиповам мојот Х 360 инсталирам оригиналка на ХДД можам да лапнам бан на xbox live, играта е инсталирана пред чиповањето и е оригинал. Ок тенкс мислам дека за овие неколку работи не беше спомнато нигде на предходните страни од темава :zver:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.759
Поени од реакции
52.728
Може да се играат оригинали на хакнат ХВОХ. А и мислам дека и да ти е хакнат, а играш со оригинална игра онлајн, неможат да те фатат.

T81

The Chosen One
Член од
15 ноември 2009
Мислења
229
Поени од реакции
6
Може да се играат оригинали на хакнат ХВОХ. А и мислам дека и да ти е хакнат, а играш со оригинална игра онлајн, неможат да те фатат.
Ако си 100% сигурен за ова уше утре купувам хакната конзола, јас мислев дека ако се чипова крај е со оргиналките WoOoOW

Член од
28 април 2007
Мислења
478
Поени од реакции
15
Moже бе да се играат и оргинали како неможе :vozbud: Него ДОНЕВ што плочи даваат од идц? И друго знае ли некој како се Stealth-уваат игри. Прочитав поназад дека ако се такви нема да те фатат ако играш на интернет пиратски. И послендо како носите интернет до тоа чудо? Со лан или па вајрлес фаќаат? Дека јас имам кабловски модем преку усб ми е интернетот на пц а и сакам да играм преку интернет на искбоксот.
Едит:Кога ќе си го купам де :)

T81

The Chosen One
Член од
15 ноември 2009
Мислења
229
Поени од реакции
6
Moже бе да се играат и оргинали како неможе :vozbud: Него ДОНЕВ што плочи даваат од идц? И друго знае ли некој како се Stealth-уваат игри. Прочитав поназад дека ако се такви нема да те фатат ако играш на интернет пиратски. И послендо како носите интернет до тоа чудо? Со лан или па вајрлес фаќаат? Дека јас имам кабловски модем преку усб ми е интернетот на пц а и сакам да играм преку интернет на искбоксот.
Едит:Кога ќе си го купам де :)
за друго незнам ама за интернет имаш безичен адаптер wireless adaptоr (za mrezno bezicno povrzuvanje ) мислам околу 3500 ден е секако ти треба и рутер,ако не си за таа опција тогаш кабел од pc до xbox а можеш и да сурфаш на телевизор но треба да инсталираш броузер и да го повикаш преку windows media center

Член од
28 април 2007
Мислења
478
Поени од реакции
15
за друго незнам ама за интернет имаш безичен адаптер wireless adaptоr (za mrezno bezicno povrzuvanje ) мислам околу 3500 ден е секако ти треба и рутер,ако не си за таа опција тогаш кабел од pc до xbox а можеш и да сурфаш на телевизор но треба да инсталираш броузер и да го повикаш преку windows media center
Да за опцијата со кабелот сум ама шо кабел е да знам, ЛАН или усб или нешто трето?

T81

The Chosen One
Член од
15 ноември 2009
Мислења
229
Поени од реакции
6
За ова што спомна ГоГо погоре идц, гледав сега на страницата има Xbox 360 HDDVD player , зошто продаваат одделно таков плеер xbox-от не чита ли вакви дискови ТЕ. филмови или незнам...?

Член од
28 април 2007
Мислења
478
Поени од реакции
15
За ова што спомна ГоГо погоре идц, гледав сега на страницата има Xbox 360 HDDVD player , зошто продаваат одделно таков плеер xbox-от не чита ли вакви дискови ТЕ. филмови или незнам...?
Тоа е само плеер мислам. Иначе иксбоксот чита ДВД и ХДДВД ако не се лажам. Донев?

Kajgana Shop

На врв Bottom