Xbox360 гејмери

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.760
Поени од реакции
52.730
За ова што спомна ГоГо погоре идц, гледав сега на страницата има Xbox 360 HDDVD player , зошто продаваат одделно таков плеер xbox-от не чита ли вакви дискови ТЕ. филмови или незнам...?
Го немам прашано тоа. Ама чита xbox-от HDDVD мислам.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.379
Поени од реакции
4.924
Уф сега разбрав дека можи мојата конзола да не се флешова,заради тоа што ги има најновите драјвери.Леле кој ќе купува оригинали.:smir:

T81

The Chosen One
Член од
15 ноември 2009
Мислења
229
Поени од реакции
6
Уф сега разбрав дека можи мојата конзола да не се флешова,заради тоа што ги има најновите драјвери.Леле кој ќе купува оригинали.:smir:
Каква конзола имаш?:vozbud:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.760
Поени од реакции
52.730
Место да си земеше од тука готов, хакнат, ти од Германија си зимал.

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Кој те измами? Може да се хакнат сите драјвови. Само Lite-On нема 1.61 iXtreme и новите игри мора да се пуштаат со лоадер диск.

Иначе за претходните постови, оригинал игри можат да се играат на хакната 360ка, меѓутоа мислам дека можат да те фатат дека драјвот ти е флешован. 360ката не чита ХДДВД, треба да се купи ХДДВД читачпт и да се поврзе преку усб порт.

Моментално сите игри ги детектираат, безразлика дали се стелтовани или не. Со излегувањето на MW2 и Assasin's Creed 2, банирани се преку милион корисници (phew не сум јас :)... сеуште )

ScArFaCe_K4

Кретенски username, знам.
Член од
29 јануари 2007
Мислења
344
Поени од реакции
16
Моментално сите игри ги детектираат, безразлика дали се стелтовани или не. Со излегувањето на MW2 и Assasin's Creed 2, банирани се преку милион корисници (phew не сум јас :)... сеуште )
Се наоѓаат кај мене некои интересни стелтнати игри, само xbox live acc има негде у Скопје да се земе? Или треба по странство да се иде? И ако има са паре е?

Mark Renton

Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.379
Поени од реакции
4.924
Кој те измами? Може да се хакнат сите драјвови. Само Lite-On нема 1.61 iXtreme и новите игри мора да се пуштаат со лоадер диск.

Иначе за претходните постови, оригинал игри можат да се играат на хакната 360ка, меѓутоа мислам дека можат да те фатат дека драјвот ти е флешован. 360ката не чита ХДДВД, треба да се купи ХДДВД читачпт и да се поврзе преку усб порт.

Pa Dragan od IDC mi rece deka sansite za da go hakni se 50-50! Nesto uste takov firmwear nemalo!

Ako tebe ti se davat 100evra od poke,mene ne:smir:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.760
Поени од реакции
52.730
Ako tebe ti se davat 100evra od poke,mene ne:smir:

Си го земал 250 евра. А за да го хакнеш мислам дека беше уште 70-80 евра и пак ти доаѓа 320-330 евра. ХВОХ 360 Елит кај Драган е 320 евра хакнат. Со две оригинални игри HDMI кабел и 3 пиратски игри по желба гратис.

T81

The Chosen One
Член од
15 ноември 2009
Мислења
229
Поени од реакции
6
Сега и мене ме замисливте јас мислев да земам елит со 250 хдд и 2 контролера сврзан со форза од бугарија ама ако немозе да се флешува...?

Mark Renton

Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.379
Поени од реакции
4.924
Си го земал 250 евра. А за да го хакнеш мислам дека беше уште 70-80 евра и пак ти доаѓа 320-330 евра. ХВОХ 360 Елит кај Драган е 320 евра хакнат. Со две оригинални игри HDMI кабел и 3 пиратски игри по желба гратис.
Haha.go zedov 250evra+2originali,na granica mi vratija 25evra,kaj Dragan fleshovanje e 1850denari.Sega racunaj:smir:

Сега и мене ме замисливте јас мислев да земам елит со 250 хдд и 2 контролера сврзан со форза од бугарија ама ако немозе да се флешува...?
toa zavisi koga e proizveden xbox-ot

Член од
4 декември 2008
Мислења
404
Поени од реакции
15
Не се поврзувајте со конзолите на интернет, барем не додека не излезе новиот фирмвер зошто сигурно ќе бидете банирани. Моментално не постојат стелтувани игри затоа почекајте малце да се среди целава фрка.

Mark Renton

Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.379
Поени од реакции
4.924
Не се поврзувајте со конзолите на интернет, барем не додека не излезе новиот фирмвер зошто сигурно ќе бидете банирани. Моментално не постојат стелтувани игри затоа почекајте малце да се среди целава фрка.
Da ne znaes ti koga izleguva ili nikoj ne znae?

T81

The Chosen One
Член од
15 ноември 2009
Мислења
229
Поени од реакции
6
.

Вистина е ова истото го гледав на една од оние емисии на ИГН, а конзолата forza bundle мислам дека е најнова дури понова и од modern warfare 2

Mark Renton

Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.379
Поени од реакции
4.924
Aj pomos:
Xbox LIVE isn't currently available in the locate associated with this Windows Live ID.Please use a different Windows Live ID. ?
I kako se cenite vo MKD za originali dokolku se prodavaat tuka

T81

The Chosen One
Член од
15 ноември 2009
Мислења
229
Поени од реакции
6
Aj pomos:
Xbox LIVE isn't currently available in the locate associated with this Windows Live ID.Please use a different Windows Live ID. ?
I kako se cenite vo MKD za originali dokolku se prodavaat tuka
ако имаш повеке од една регистрации на windows live, пробај со првата што си ја креирал, оваа (овој јузер и пасс) не ја препознава, секако ова е мое мислење ако знае некој друг...

Kajgana Shop

На врв Bottom