Xbox360 гејмери

• Креатор на темата Креатор на темата darjanmk
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки ја читам темава и супер е ама имам и јас некој прашања, за почеток вака на стр 6 прочитав нечшто овакво (А дали ако земам хакнат xbox360 и ако играм некоја ОРИГИНАЛ игра онлајн дали и тогаш можам да јадам бан???)
1. Хакнатите xbox360 читаат оргиналки или не?? јас мислам не, е сеа да се надоврзам на ова сурфајки најдов оглас за продажба на НОВ xbox360, вели (толку хад, јаспер плоча хакнат и со 2 ОРИГИНАЛ игри) не разбирам зошто даваат оригинал игри ако е хакнат? ,и
2. се мислам дали ако пред да го чиповам мојот Х 360 инсталирам оригиналка на ХДД можам да лапнам бан на xbox live, играта е инсталирана пред чиповањето и е оригинал. Ок тенкс мислам дека за овие неколку работи не беше спомнато нигде на предходните страни од темава :zver:

Може да се играат оригинали на хакнат ХВОХ. А и мислам дека и да ти е хакнат, а играш со оригинална игра онлајн, неможат да те фатат.

Може да се играат оригинали на хакнат ХВОХ. А и мислам дека и да ти е хакнат, а играш со оригинална игра онлајн, неможат да те фатат.

Ако си 100% сигурен за ова уше утре купувам хакната конзола, јас мислев дека ако се чипова крај е со оргиналките WoOoOW

Moже бе да се играат и оргинали како неможе :vozbud: Него ДОНЕВ што плочи даваат од идц? И друго знае ли некој како се Stealth-уваат игри. Прочитав поназад дека ако се такви нема да те фатат ако играш на интернет пиратски. И послендо како носите интернет до тоа чудо? Со лан или па вајрлес фаќаат? Дека јас имам кабловски модем преку усб ми е интернетот на пц а и сакам да играм преку интернет на искбоксот.
Едит:Кога ќе си го купам де :)

Moже бе да се играат и оргинали како неможе :vozbud: Него ДОНЕВ што плочи даваат од идц? И друго знае ли некој како се Stealth-уваат игри. Прочитав поназад дека ако се такви нема да те фатат ако играш на интернет пиратски. И послендо како носите интернет до тоа чудо? Со лан или па вајрлес фаќаат? Дека јас имам кабловски модем преку усб ми е интернетот на пц а и сакам да играм преку интернет на искбоксот.
Едит:Кога ќе си го купам де :)

за друго незнам ама за интернет имаш безичен адаптер wireless adaptоr (za mrezno bezicno povrzuvanje ) мислам околу 3500 ден е секако ти треба и рутер,ако не си за таа опција тогаш кабел од pc до xbox а можеш и да сурфаш на телевизор но треба да инсталираш броузер и да го повикаш преку windows media center

за друго незнам ама за интернет имаш безичен адаптер wireless adaptоr (za mrezno bezicno povrzuvanje ) мислам околу 3500 ден е секако ти треба и рутер,ако не си за таа опција тогаш кабел од pc до xbox а можеш и да сурфаш на телевизор но треба да инсталираш броузер и да го повикаш преку windows media center

Да за опцијата со кабелот сум ама шо кабел е да знам, ЛАН или усб или нешто трето?

За ова што спомна ГоГо погоре идц, гледав сега на страницата има Xbox 360 HDDVD player , зошто продаваат одделно таков плеер xbox-от не чита ли вакви дискови ТЕ. филмови или незнам...?

За ова што спомна ГоГо погоре идц, гледав сега на страницата има Xbox 360 HDDVD player , зошто продаваат одделно таков плеер xbox-от не чита ли вакви дискови ТЕ. филмови или незнам...?

Тоа е само плеер мислам. Иначе иксбоксот чита ДВД и ХДДВД ако не се лажам. Донев?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom