- Член од
- 28 април 2007
- Мислења
- 478
- Поени од реакции
- 15
Епа ај со здравје да се откорнеш од играње ![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
ПОбарај на аренабгПобарано на мининова и замунда... нема.
Eте ти пратив ПП со линк.Побарано на мининова и замунда... нема.
Ако си 100% сигурен за ова уше утре купувам хакната конзола, јас мислев дека ако се чипова крај е со оргиналките WoOoOWМоже да се играат оригинали на хакнат ХВОХ. А и мислам дека и да ти е хакнат, а играш со оригинална игра онлајн, неможат да те фатат.
за друго незнам ама за интернет имаш безичен адаптер wireless adaptоr (za mrezno bezicno povrzuvanje ) мислам околу 3500 ден е секако ти треба и рутер,ако не си за таа опција тогаш кабел од pc до xbox а можеш и да сурфаш на телевизор но треба да инсталираш броузер и да го повикаш преку windows media centerMoже бе да се играат и оргинали како неможеНего ДОНЕВ што плочи даваат од идц? И друго знае ли некој како се Stealth-уваат игри. Прочитав поназад дека ако се такви нема да те фатат ако играш на интернет пиратски. И послендо како носите интернет до тоа чудо? Со лан или па вајрлес фаќаат? Дека јас имам кабловски модем преку усб ми е интернетот на пц а и сакам да играм преку интернет на искбоксот.
Едит:Кога ќе си го купам де![]()
Да за опцијата со кабелот сум ама шо кабел е да знам, ЛАН или усб или нешто трето?за друго незнам ама за интернет имаш безичен адаптер wireless adaptоr (za mrezno bezicno povrzuvanje ) мислам околу 3500 ден е секако ти треба и рутер,ако не си за таа опција тогаш кабел од pc до xbox а можеш и да сурфаш на телевизор но треба да инсталираш броузер и да го повикаш преку windows media center
Интернет кабел ќе ти дадат со иксбоксот.Да за опцијата со кабелот сум ама шо кабел е да знам, ЛАН или усб или нешто трето?
Тоа е само плеер мислам. Иначе иксбоксот чита ДВД и ХДДВД ако не се лажам. Донев?За ова што спомна ГоГо погоре идц, гледав сега на страницата има Xbox 360 HDDVD player , зошто продаваат одделно таков плеер xbox-от не чита ли вакви дискови ТЕ. филмови или незнам...?