Хавана

• Креатор на темата Креатор на темата Slash-
  • Време на започнување Време на започнување
Врска нема тоа дека ќе се влага од 21 година. Нема шанса да се направи такво нешто, не смее по закон.

Иначе Хавана рулз. Од кога почна е моето резиденс плејс. Ја обожавам дека работи секоја вечер. Од понеделник од понеделник, секоја вечер има нешто интересно. Понеделникот посебно.

Да ве поканам сите во понеделник на пиење по пола цена и Ај Кју unplugged. Језиво добро е, нема гужва, нема ништо. Башка кој знае да свири гитарче, бас гитарче, има желба да пее може слободно да се качи и да си иссвирка или испее некоја песМа.

IQ со друг репертоар свират таму...џорџ мајкл работи :(....нема веќе фуфајтерс...ама барем ќупиња доаѓаат а тоа е мотивот на сите.
Заеби музика кога цицки слушаш....sold out!

Да, и ја сум секој викенд таму и топ е. Али у понеделник има гужваааа. Бар имаше прошлиот.

Заеби музика кога цицки слушаш....sold out!
Има добри цицки?

Да знам дали да одделам термин во мојто густ распоред за да поминам натаму. Сеуште не сум бил.
п.с. дајте рецензија за петок/сабота (другите денови од објективни причини не можам да излегувам).

Врска нема тоа дека ќе се влага од 21 година. Нема шанса да се направи такво нешто, не смее по закон.

Иначе Хавана рулз. Од кога почна е моето резиденс плејс. Ја обожавам дека работи секоја вечер. Од понеделник од понеделник, секоја вечер има нешто интересно. Понеделникот посебно.

Да ве поканам сите во понеделник на пиење по пола цена и Ај Кју unplugged. Језиво добро е, нема гужва, нема ништо. Башка кој знае да свири гитарче, бас гитарче, има желба да пее може слободно да се качи и да си иссвирка или испее некоја песМа.
Анплагд? Ми се свиѓа, ми се свиѓа ептен. Нешто ко Деј Оф што свиеа во Кастм секоја Сабота попладне, у дворче мерачки:)
Може да се отиде...башка пиење упола цена....примамливо

Анплагд? Ми се свиѓа, ми се свиѓа ептен. Нешто ко Деј Оф што свиеа во Кастм секоја Сабота попладне, у дворче мерачки:)
Може да се отиде...башка пиење упола цена....примамливо

Дојди, ќе биде лудница.

Шо има вечер?
Додади го клубот за пријател на Фејсбук, и приклучи се на групата на истиот сајт.
Ќе добиваш повеќе реклами од нив отколку од Хабардов Центар за Дијанетика и Скиентологија :pos:

Замарам по темиве,ама сакав да знам дали вечер ќе свират South Park? Однапред фала.:)

Што ќе има вечер во Хавана??
Ми се иде , одамна немам отидено негде.. Само се шуњам по кафичи...

Vecer se Band Over, interesen sostav, dobra svirka i taman luge.

Утре има нешо ден против сида или незнам што у склоп на таксират е и ваљда ... везе неам знам дека ке настапат Дани и ДНО ( незнам за уше некој ) а ваљда после и анплагд ке има Ајт ПОЗ !

Журка за спасување на "Студент ФМ" - 11.12.2008

Бесплатен настан на кој ќе настапат "Паркети", Гејмовер, Тони Димитров и диџеите на радиото"Студент ФМ", ќе се оддржи утре во дискотеката "Хавана" во Скопје. Настанот е всушност акција под мото "Пушти глас!" и е за спасување на "Студент ФМ" -студентското радио кое неодамна беше затворено од ректорот на Универзитетот "Свети Кирил и Методиј".
"Студент ФМ" успешно работеше скоро една година. Одлуката за затворање беше изведена и реализирана во четири дена, а причината, според ректорот, е немањето доволно парични средства.
Журката во "Хавана" е иницирана и од студентскиот револт поради негирање на нивната слобода на изразување, и општо поради нападот на слободата на изразување во доба кога медииумите преставуваат доказ за демократијата во едно општество.

Извор: Вест

Momci vecer sto ke ima vo Havana dali znaete, t.e dali ostana toa deka u cetvrtok svirat Why Not.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom