Zaphod Beeblebrox
Поранешен покул Божино
Нормално дека може, овој викенд Петокот имаше свирка пред 12, а Саботата имаше настап на рапери:helou:
а за Бад Копи, се претпоставува дека газење ќе биде во диско![]()
Вечер што има?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нормално дека може, овој викенд Петокот имаше свирка пред 12, а Саботата имаше настап на рапери:helou:
а за Бад Копи, се претпоставува дека газење ќе биде во диско![]()
Вечер не работи диското
Понеделник: На одредени пијачки цената е намелна 50%, и свират Еуе Cue ( повеќе се мајтапат од што свират, нешто како караоке шоу)
Вторни: Пауза
Среда: техно , трансе, хаус
Четврток : Day OFF
Петок: Еуе Cue
Сабота: South Park
Недела: Бенд овер
ВТОРНИК: 10.03.2009 evil jacksons 150 ден, почеток 10:00
СРЕДА: 11.03.2009 Bad Copy 200/250 почеток 11:00
Абе оф-топик сум знам али можеш да напишеш неделен распоред и за во маракана и кастро ако знаеш нормално? Tnx.
Абе оф-топик сум знам али можеш да напишеш неделен распоред и за во маракана и кастро ако знаеш нормално? Tnx.
Све фаци овдека лелеј да ти е страв да прашаш нешто....![]()
Scorpio...daj be zemi sloboden den da se zurkame malku u Havana...pa da shmeknes nesto so tvoeto drugarce od staro maaloМанс не се фолирај па ти, ко мало дете, никој не глуми фаца, јас си кажав моето што го имав:helou:
Манс не се фолирај па ти, ко мало дете, никој не глуми фаца, јас си кажав моето што го имав:helou:
Све фаци овдека лелеј да ти е страв да прашаш нешто....![]()
Да не сакаш распоред да ти дадам и кога моЧам ебате :pos2::pos2:, ти ко да не си излегол во ноќен живот со години:pos2:
Ќути
Не бе другар не ме интересира кога мочаш уживај само незнам кој им е распоредот од 2009та на клубовиве не е грев да се праша кога гледам дека има поупатени од мене. И не се нервирај ќе живееш подолго :wink: