WWE

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Јок, не знам дали е до мене али после Punk ептен ми изгуби на жар WWE. Букингот нема возбуда, многу ретко и некои добри промоа да излезат...ништо :/

Не очекувам ништо ептен ни од WM ќе биде Брок-Голдберг, Сет-ХХХ сигурно. Е сега не знам со Стајлс и Роман што ќе прават од нив очекувам ок мечеви ако имаат солидни противници на WM. Сена-Тејкер ако се случи едино може и WM да ја извади. Ете штом уште од сега предвидувам што ќе биде и не сум оптимист...

Чисто RR го чекам да видам што ќе се случи, али ваљда и од тоа ќе бидам разочаран. Голдберг и Брок би требало да иамат кул дуели во RR, а и ваљда ХХХ ќе го елиминира Сет на Рамблот...е сега кој ќе победи е голема мистерија..могуче Сена, могуче Роман, а што да не и Тејкер? Има и уште некој тука можда кандидат од сенка...само во тоа гледам нешто јако.

Ова изгледа ќе биде најдобриот Royal Rumble 2017 :sneaky:

Attachments

• dd.JPG
    dd.JPG
    85,1 KB · Прегледи: 16
Tотално се сложувам, има ептен јак потенцијал. Кент уејт

Аууу Роман gone heel? Ќе биде јако ако се деси Роман-Тејкер.

Вака како што изгледа могуче ова да биде Mania:

Голдберг - Леснар
Роман - Тејкер
ХХХ - Сет
Сена - Ортон
Бреј - Харпер

Ова од вчера го заклучив некако..ама се уште може се живо да се смени...имаше нешто шпекулации за Барон Корбин - Шејн..ама ќе видиме...остануваат уште многу прашалници тука, ќе се шејпува полека Манијава али ќе биде 5 саата како што тргнало.. не ќе е лошо и Стајлс да го стават во Сена-Ортон меч да биде демек поактивен мечот малце и нешто поново...шо знам.. исто и Шекил Онил - Биг Шоу ќе биде на Манија и тоа ќе опфати 5-10 минути од ППВ-то...ајде има време ќе видиме што ќе ни спремат до крај

Можеби најјако враќање во историјата на WWE :cuc:

Иначе моите оценки за Манијава:

Aries/Neville 5.5/10

Andre The Giant match - 7.5/10

Dean-Baron 7.5/10

Main show:

AJ - Shane 8.25/10

Kevin Owens - Jericho 6.75/10

Women's fatal 4 way - 7/0

Tag team match: 8/10

Cena/Nikki v Miz/Maryse 6/10

HHH-Seth 6.5/10

Orton-Bray 6.5/10

Lesnar-Goldberg 7/10

SD Women's match - 7/10

Taker - Roman 6.75/10

Overall: 7.5/10

Ја останав зсо зината уста кога ги видов :D
Иначе почна да ми се враќа желбата за WWE,на Raw се врати Фин Балор :vozbud:
А дебитираше и Шинсуке Накамура на Smack down.Така да допрва не очекуваат уште повозбудливи Raw,Smack down и ppv-a

The Miz i Maryse,Dean Ambrose,Bray Wyatt,Apollo Crews,Kallisto,Rhyno i Heath Sleather,Mickey James i Alexa Bliss na Raw.99% sum siguren deka Kevin Owens ke odi na Smack down.Za drugite ke vidime.@ dragonsky sto mislis ti?

The Miz i Maryse,Dean Ambrose,Bray Wyatt,Apollo Crews,Kallisto,Rhyno i Heath Sleather,Mickey James i Alexa Bliss na Raw.99% sum siguren deka Kevin Owens ke odi na Smack down.Za drugite ke vidime.@ dragonsky sto mislis ti?
Да, и ја го мислев тоа :D
А мислев и Сет дека ќе иде...ама ништо. Шо знам, мислам им фали Ролинс на СД, вака ептен слаби ми се некако.

Супер шанса е ова за Русев очекувам да добие добар пуш. Исто се надевам и Харпер ќе го користат повеќе, супер шанса е и ова за него како мидкард фејс да го искористат

Џиндер шампион - турнеа во Индија ќе имаат есенва....не ќе е лошо сега кога го имаат Русев една тура во Бугарија да направат барем :D

Raw ke gi zdrobat smackdown na survivor series [emoji123]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Се враќа Triple H (y)

Attachments

• rr.jpg
    rr.jpg
    131 KB · Прегледи: 7

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom