WWE

C

Castiel

Гостин
Najdobro za WWE bi bilo da ja osvoi Reings titulata na TLC,pa da stane heel,i da ima feud so Ambrose,pa za koga ke se vrati Rollins da se umesa u feudot,i da vidime triple-threat na Wrestlemania
Rollins-Reings-Ambrose.Mislam deka so vakvo scenario publikata bi bila prezadovolna
Нее само што формираа нов стејбл и нема логика да ја изгуби сеа титулата шејмус. Ќе го мачат рејнс до вм таму ќе ја освои. А за другово има време ипак се млади а и ролинс нема да се врати до вм сигурно. Ниту па на вм.

Член од
13 јануари 2015
Мислења
1.044
Поени од реакции
983
Ke prati nekoj vecer Royal Rumble?
Ke bide dosta interesno PPV godinava,pogotovo main eventot :)
Ocekuvam pobeda na Roman Reings ili pak Triple H koj se ocekuva vecer da se vrati.
Ova e lista na sigurni ucesnici za Royal Rumble:
Big Show
Curtis Axel
Bray Wyatt
Braun Strowman
Luke Harper
Ryback
Dolph Ziggler
Chris Jericho
Roman Reings (c)
Brock Lesner
Stardust
Sheamus
Vo preshouto ke doznaeme uste dvajca,a ke ima uste nekolku drugi meca,pred najvozbudlivoto :D
Dean Ambrose (C) vs Kevin Owens-last Man Standing
Alberto Del Rio (C) vs Kalisto
Charlotte (C) vs Becky Lynch
The New Day (C) vs The Usos[DOUBLEPOST=1453697088][/DOUBLEPOST]The Game is back :D
imame nov wwe champion
12644826_1046925308691431_3393852321977666761_n.jpg
Za WM bi trebalo slednite meca da se sigurni

HHH vs Roman Reings-wwe championship
Sami Zayn vs Kevin Owens
Brock Lesner vs Wyatt family

Последно уредено:
Член од
30 септември 2011
Мислења
2.714
Поени од реакции
2.599
WWE Fastlane Triple Threat
Ambrose, Reigns & Lesnar..pobednikot ke odi na WrestleMania 32

Najrealno e Reigns vs Triple H...(y)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Дај да се собереме сите еден човек од темава да гледаме WM негде утре :D

Член од
13 јануари 2015
Мислења
1.044
Поени од реакции
983
Ја сум више организиран со еден другар :D
П.С драгонски,што мислиш за вреслмениа?очекуваш ли некој ретурн? или пак можда хелл/фејс турн?
П.П.С ја очекувам добра вреслмениа.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Не знам што да очекувам :D

Ќе пишам после како ќе ми се допадне[DOUBLEPOST=1459742425][/DOUBLEPOST]Мех. мене тапа ми беше. Онака ептен (едвај) просечно

Последно уредено:
Член од
30 септември 2011
Мислења
2.714
Поени од реакции
2.599
WWE has come to terms on the release of WWE Superstars Damien Sandow, King Barrett, Santino Marella, Cameron, Hornswoggle, Alex Riley, El Torito and Zeb Colter as of today, Friday, May 6, 2016. WWE wishes them the best in all of their future endeavors.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
WWE has come to terms on the release of WWE Superstars Damien Sandow, King Barrett, Santino Marella, Cameron, Hornswoggle, Alex Riley, El Torito and Zeb Colter as of today, Friday, May 6, 2016. WWE wishes them the best in all of their future endeavors.
Пола од овие не ни знаев дека уште се вработени :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Темава умре со моето помало замарање :D

Де бе, освен фиданмк и мене нема никој а ? :D

Шо знам...ок ППВ, ама можеше враќањево на Ролинс бољи да го направат...

Сеа..шо знам...од една страна сакам прв triple threat меч на Дин/Сет/Роман да биде на WM....ама па од друга страна може и на SummerSlam да се случи....ама па некако ми е чудно зошто вака рано имаат меч двајцава..

Претпоставувам...

Роман-Сет на MITB (тоа е следно ППВ?) завршува со неој булшит крај кај што некој интерферува во мечот...Брок можда??

Брок-Сет-Роман на следното ППВ. ХХХ го напаѓа Сет тамам кога треба да ја освои титулата..

Брок-Роман и ХХХ-Сет на Самрслем.

А и ако идат за Дин-Сет-Роман (што не ми се верува, ваљда паметни се за WM да чуваат) можат да го направат лесно тоа ако МИТБ отиде кај Дин.

Kajgana Shop

На врв Bottom