Bobi_kr_palanka
Dwayne The Flash Wade
- Член од
- 26 јули 2008
- Мислења
- 350
- Поени од реакции
- 150
Доста добар raw, еден од посилните оваа година. Меч на вечерта за мене си е Шејмас вс Берет, не толку брз меч, ама ми се допадна ударот на Берет со нога  , крајот доста добар, Винс вс Панк, мечот малце потсети на attitude era, овој Punk почна ептем да ме нервира, моментално човекот си е број еден во федерацијата без сомнение, најдобар во рингот, најдобар на микрофонот, ама овој гимик според мене можеше и подобро да се развие, читав некаде дека не останал face заради една причина, за да не го зазеде местото на знаете кој. Незнам дали сте запознаени со оваа ситуација:
, крајот доста добар, Винс вс Панк, мечот малце потсети на attitude era, овој Punk почна ептем да ме нервира, моментално човекот си е број еден во федерацијата без сомнение, најдобар во рингот, најдобар на микрофонот, ама овој гимик според мене можеше и подобро да се развие, читав некаде дека не останал face заради една причина, за да не го зазеде местото на знаете кој. Незнам дали сте запознаени со оваа ситуација:

, крајот доста добар, Винс вс Панк, мечот малце потсети на attitude era, овој Punk почна ептем да ме нервира, моментално човекот си е број еден во федерацијата без сомнение, најдобар во рингот, најдобар на микрофонот, ама овој гимик според мене можеше и подобро да се развие, читав некаде дека не останал face заради една причина, за да не го зазеде местото на знаете кој. Незнам дали сте запознаени со оваа ситуација:

)
 ) 

И така двајцата се веројатно најпопуларни кечери(ако не ги рачунаме децата кој го сакаат Сина) ова би бил одличен меч.
 И така двајцата се веројатно најпопуларни кечери(ако не ги рачунаме децата кој го сакаат Сина) ова би бил одличен меч.
 Но Рејбек вс Панк на HIAC ќе биде интересно да се види како ќе направаат Панк да тепа. Со помош на Брук чисто или нешто трето?
 Но Рејбек вс Панк на HIAC ќе биде интересно да се види како ќе направаат Панк да тепа. Со помош на Брук чисто или нешто трето?