WWE

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Мислам дека Рајбек ќе победи против Си Ем Панк во Hell in a Cell :sneaky:

The WWE took down a video of Ryback not being able to pickup Paul Heyman for his finisher.

:pos::pos:Некојго има ли видено видеово?

Биг Шоу нов шампион а Панк останува најдобар во светот.

Конечно нешто паметно од WWE(y)

Биг Шоу нов шампион а Панк останува најдобар во светот.

Конечно нешто паметно од WWE(y)
Почна добро HIAC но имаше катастрофална завршница...се сложувам дека Панк требаше да победи али не на тој начин....доста не креативно... WWE Полека губи голем број на фанови... Иначе Добар меч помеѓу Шоу и Шејмус...али не глеам причина зашо да му се даде титула на шоу... можеа доста подобро да го направат ова пејпервју и да бидат покреативни...

И ја не го сакам Биг Шоу многу и веројатно имаше подобри кандидати за титулата во моментов (Зиглер,Барет,Даниел Брајан итн) но некако ми се здосади од Шејмус. Сега ќе видиме до каде ќе оди Шоу со бранењето на титулата но мислам дека Рајбек ќе земе титулата во наредниве неколку месеци и покрај тоа шо не го сакам многу.

А за РАВ Веројатно имаше подобар начин да победи Панк но најважно е што ја одбрани титулата. Замисли го Рок е еден он најдобрите мик скилс против Рајбек кој не знае да зборува :cautious:

Сега се надевам дека на Ројал Рамбл Панк ќе го победи Рок благодарение на Сина кој ќе стане хил и ќе му помогне на Панк.

The WWE took down a video of Ryback not being able to pickup Paul Heyman for his finisher.

:pos::pos:Некојго има ли видено видеово?
Јас го имам видено.
Слично ко тоа со Тенсаи само овој пат ни толку не можеше да го дигне.

ППВво беше тапа како и што очекував.
Кофи/Миз беше добар меч сите други ми беа онака ок.
Немаше меч што беше лош ама сите беа просечни онака.
Ај да видиме што ќе се дешава на следното ППВ пошто ова со 5 недели време за билд-ап ништо не направија да видиме сега со 3 недели што ќе прават.

И ја не го сакам Биг Шоу многу и веројатно имаше подобри кандидати за титулата во моментов (Зиглер,Барет,Даниел Брајан итн) но некако ми се здосади од Шејмус. Сега ќе видиме до каде ќе оди Шоу со бранењето на титулата но мислам дека Рајбек ќе земе титулата во наредниве неколку месеци и покрај тоа шо не го сакам многу.

А за РАВ Веројатно имаше подобар начин да победи Панк но најважно е што ја одбрани титулата. Замисли го Рок е еден он најдобрите мик скилс против Рајбек кој не знае да зборува :cautious:

Сега се надевам дека на Ројал Рамбл Панк ќе го победи Рок благодарение на Сина кој ќе стане хил и ќе му помогне на Панк.
Можеше Брок лешнар да интервенира и да му помогне на пунк...пошо ќе водеше кон FEUD помеѓу нив двајца и ќе добиевме доста интересен меч...
Али и сценариво ми личи дека Хејман Ќе го заебе Панк при што ќе го намести да ја изгуби титулата од Брок...
Иначе стварно можеа боље шампион од Биг шоу да најдат... Мислам дека е време Берет да земе некоја шампионска титула...толку го исфорсираа со нексус за да го снема....

he is too fat hahaha :pos::pos:

Еве ја новата епизода:
http://www.youtube.com/watch?v=PP1QTL_rx_8

Тимовиве за SS:

Панк Миз Роудс сандоу(или како и да) и Дел рио против Рајбек Кофи Кане Даниер Брајан и Ортон.

Многу нееднакво ми изгледаат. И не ми се веруе дека Ортон ќе биде само подршка во тимов на Рајбек.Можеби ова е шанса конечно да стане хил.

Инаку Панк више ја има титулата 350 дена и веројатно ќе го надмине Сина кој ја носеше 380 дена(y)

Шо ви стана? Никој не коментира...

Еве интересен меч за титулата на СС: Сина вс Рајбек вс Панк.

Заради колоквиумиве не бев во мжност да изгледам hell in a cell навреме, ама еве по колоквиумиве изгледав :) турнирот подпросечен, ортон дел рио горе доле добар меч, Шејмс вс Шоу мечот на вечерта, секоја чест за сценаристите конечно им текна дека беше редно време да му дадат титула на Шоу, човекот е во федерација около 15 години, а околу 10 години му немаа дадено една од големите титули. Доста добар меч, Шејмс како и секогаш перфектен на рингот, сега за сега се покажува одлична замена за Triple H. Панк вс Рајбек пародија, мечот да потраеше повеќе немаше да е лошо и крајот :tapp:. Само еден меч во клетката и тоа зарши за 10минути, катастрофа, убедливо најслабиот турнир годинава, имаа време да се подготват ама ништо на крајот.
Панк вс Сина вс Рајбек, не се надевам на добар меч, бидејќи во него има 2 дрва, сигурна победа на Панк, после следи TLC и после Панк вс Роки, се надевам дека Леснар ќе се појави што поскоро или пак Undertaker, зашто со моменталниот ростер црно им се пишува на wwe.

Во понеделникот катастрофа епизодата. Дури сега гледам колкава грешка беше правењето хил на Панк. Шампионеов губи 2 меча едно по друго од двајцата предизвикувачи на СС у недела :facepalm: Во недела сигурно ќе ја одбрани титулата но баш сакам да видам на кој начин ќе го направи тоа, веројатно ве текот на мечот ќе го маваат како боксерска вреќа и на крај пак на некој идиотски начин ќе победи.

Не знам како планираат да направат интересен меч помеѓу Панк и Рок ако Панк постојано бега од противниците. Порано сакав Панк да биде хил но сега не ми се веруе шо успеаа да направат овие од WWE. Пред некој месец одеше 1 на 1 против Џерико Кејн Марк Хенри Сина итн а сега бега од дрво како Рајбек. Веројатно не можат да си дозволат некој да има повеќе фанови од Сина па го направија Панк да глуми срциве удари и да изгледа како мало бебе: http://www.youtube.com/watch?v=IHBuPtogWWE

Веројатно единствената добра работа е тоа шо Миз станува face оти како хил беше катасрофален. Освен Шоу и Панк немаат квалитететен хилови па мислам дека Ортон конечно треба да направи нешто да стане релевантен оти незнам како може да работи со некој како Делрио:tapp:

Се надевам дека во недела нема да биде се толку тапа и ќе има некој изненадувања иако се сомневам во тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom