Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нешо слично на ова е...The WWE took down a video of Ryback not being able to pickup Paul Heyman for his finisher.
Некојго има ли видено видеово?
не е ферБиг Шоу нов шампион а Панк останува најдобар во светот.
Конечно нешто паметно од WWE![]()
Почна добро HIAC но имаше катастрофална завршница...се сложувам дека Панк требаше да победи али не на тој начин....доста не креативно... WWE Полека губи голем број на фанови... Иначе Добар меч помеѓу Шоу и Шејмус...али не глеам причина зашо да му се даде титула на шоу... можеа доста подобро да го направат ова пејпервју и да бидат покреативни...Биг Шоу нов шампион а Панк останува најдобар во светот.
Конечно нешто паметно од WWE![]()
Јас го имам видено.The WWE took down a video of Ryback not being able to pickup Paul Heyman for his finisher.
Некојго има ли видено видеово?
Можеше Брок лешнар да интервенира и да му помогне на пунк...пошо ќе водеше кон FEUD помеѓу нив двајца и ќе добиевме доста интересен меч...И ја не го сакам Биг Шоу многу и веројатно имаше подобри кандидати за титулата во моментов (Зиглер,Барет,Даниел Брајан итн) но некако ми се здосади од Шејмус. Сега ќе видиме до каде ќе оди Шоу со бранењето на титулата но мислам дека Рајбек ќе земе титулата во наредниве неколку месеци и покрај тоа шо не го сакам многу.
А за РАВ Веројатно имаше подобар начин да победи Панк но најважно е што ја одбрани титулата. Замисли го Рок е еден он најдобрите мик скилс против Рајбек кој не знае да зборува
Сега се надевам дека на Ројал Рамбл Панк ќе го победи Рок благодарение на Сина кој ќе стане хил и ќе му помогне на Панк.